Artık boncukların içi silikonlu, o yüzden takılan boncu saçı ezip kopartmıyor, eğer düzgün takıldıysa uzarkende bebek saçları çekiştirmiyor. Kaynakları çıkartırken dikkatli çıkartmak gerek, saçı hırpalamadan narince çıkartmalı yoksa arada dolaşan saçlar epey can yakıyor.
Bunun haricinde benim gördüğüm arkadaşımın kaynakları çıkartılırken epey bir saç topladık yerden, tek bakışta korkunç görünüyor sanki kel kalmış gibi ama bu kaynakların saça zarar vermesinden kaynaklı değil ne yazık ki bizim kızlar bunu idrak edemiyor..
Şöyle anlatayım sana,
normalde günde 100 tel saçımız dökülür
diyelim kaynaklar saçında 3 ay kaldı, ve o halkalar bütün saçları tuttuğu için dökülen saçlar boncukların arasından kayıp çıkamıyor ve döküldüğü halde orda hapis oluyor.
günde 100 tel saç, en iyi ihtimalle 3 ay yani 90 gün diye hesaplarsak
100*90= 9000 saç teli eder ki bir anda bu kadar saçı görmek ağlamanıza sebebiyet verebilecek olsada işin aslı budur...
Rahat edebileceksen kaynak yaptır tabii ama ben bakımlarla saçını yola getirip kendi halinde uzatmanı tavsiye ederim.
KilicBaligi süper anlatmissin valla.Bende yaklaşık 8 senedir kullaniyorum ama taktirmanı tavsiye etmem.Bir kere alışınca saçın uzasa bile kaynağın yoğunluğuna,görüntüsüne alışmış oluyorsun ve sürekli kaynaklı kullanmak istiyorsun.Bende senin gibi bi sürelik taktırmıştım ama 8 sene oldu hala devam

O yüzden bende kılıçbalığının dediği gibi bakmlarla düzeltmeni tavsiye ederim bende ama yinede nasıl rahat edeceksen öle yap tabiki