merhaba arkadaşlar
direk konuya giricem kayınvalidem ve görümcemi sevmiyorum ama bu zaman içinde olan bişey başta seviyordum .. çok kıskandılar beni hala da öyle..onlar kıskanıp saçmaladıkça ben soğudum .. ama eşim hiçbirzaman kıskandıklarını kabul etmedi..evlenince kaybettiklerini sandılar oğullarını ama ben hiç o dertte değildim yemin ederim..ve malesef eşim onlara çok düşkün bişey söyleyince aramız bozuluyor . sıkıntılar yaşamışlar zamanında vs.. eşim gün içinde 2 görümcem ve k valideyle hergün telde konuşuyor biliyo musunuz ben bile kız kardeşlerimi 2-3 günde bir arıyorum onlar hergün konuşuyorlar, beni mesela gün içinde aramadığı çoktur. aradığı nadirdir..Kıyaslama yapmıyorum beni neden aramıyor diye ama tuhaf geliyor. evlenmeden önce bizi tanıştıran arkadaşım tuhaf bir aile ilişkileri var demişti ama umursamadım çok sevdim.. annesine babasına telefonu kapatırken seni çok seviyorum dior eşim. evin babası rolünde ..her canı sıkılan derdi olan eşimi arıyor ben bıktım. hamileyim ve ailesiyle ilgili sıkıntılarımız oldu görümcem beni görünce surat asıyordu ben de bunu bikaç kez eşime söyledim o da patladı yeter diye.. bikaç aydır aramız tuhaf yani eskisi gibi değil eşim duyarlıydı vs şimdi hamile olduum halde ilgili değil..antidepresan içiyor 3 aydır ona bağlıyorum rahatlamasını bazen de eşimin ailesine.. benim için diyorlarmış ki eşime' üzerine çok düşme' .. bu ne demek neden böyle söylüyorlar..
dün eşim anlatıyor bana.. görümcem 3 yıllık evli ve evliliği başından beri sorunlu .. dert ortağı da eşim..görümcemin eşi kırgızsitan a gitti 1 aylığına döndü 2si evde otururlarken görümcemin eşi telde arkadaşıyla konuşuyor arkadaşına diyor ki :'He he karılarla yedim paraları..he he karıları !!!!!! orda...'
hani geyiğine he he karılarla yedim paraları der de ,bir erkek karısının yanında :karıları !!!!!! orda der mi allah aşkına ?
eşime dedim ki kardeşin abartıyor bence.. baktım savunmaya geçiyor sustum
yani bu hayatım boyunca böyle mi olucak ailesini mi savunacak .. gerçekten eşim annesine ve kızkardeşine daha düşkünmüş gibi davranıyor ve bu durum beni çileden çıkarıyor. babamı düşünüyorum hiç böyle değildi tam tersi hep annemin yanında olurdu

eşim çok kıskançtı şimdi asla öyle değil acaba sevgisi azaldı mı diye düşünmeden edemiyorum biz beraber yatar uyuruz hep, yatağa biri diğerinden geç girmez .. dün onun ilgisizliğine moralim bzuldu uykum kaçtı diyerek salona geçtim.. tv açtım ama telde facebookta bakınıyorum odaya geldi ben de telefonu bıraktım o da telefonu almaya uzandı gülerek ben vermedim.. o da oralı olmadı tekrar niye saklıyosun diye. yani bunu eşim yapacak insan değil. bu umursamazlığını neye bağlamalıyım?