• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynana 2 görümce ve evin 1 oğlu ne zormuş:(

Gülerek demeniz alayci olmuş ve ıyi olmuş. Esiniz düştüğü komik durumu anlamıştır.
Sadece zamana ihtiyaciniz var bence, bebek olunca bu kadar kalmaz inşallah.
Ama tutumunuzu devam edin kavga ederek değilde böyle hareketlerini kucumseyerek daha iyi olur.

haklısınız. benim durumum gerçekten zor. inanılmaz düşkünler eşime inanılmaz.. bu hayat boyu böyle olucak. düşkün olsunlar ama beni kıskanmadan ya çok mu zor bu onlar için?k validem annemden de rahatsız olyor bi de annem başka bir şehirde aynı şehirde olsalardı ne olurdu bilmiyorum.. o gün gezerken annem aradı eşimle de konuştu.. teli kapattıktan sonra eşim :anne senin telde sesin hiç gönül anne gibi gelmiyor kadın acayip neşeli canlı..enerji veriyor sen öyle konuşmuyosun valla dedi.. k validem de benim sebeplerm var dedi suratı asık. oysaki babam bu yıl iflas etti sebep arasan çok. demiyor evet hakkaten öyle biri diye :)))

merhaba arkadaşlar
direk konuya giricem kayınvalidem ve görümcemi sevmiyorum ama bu zaman içinde olan bişey başta seviyordum .. çok kıskandılar beni hala da öyle..onlar kıskanıp saçmaladıkça ben soğudum .. ama eşim hiçbirzaman kıskandıklarını kabul etmedi..evlenince kaybettiklerini sandılar oğullarını ama ben hiç o dertte değildim yemin ederim..ve malesef eşim onlara çok düşkün bişey söyleyince aramız bozuluyor . sıkıntılar yaşamışlar zamanında vs.. eşim gün içinde 2 görümcem ve k valideyle hergün telde konuşuyor biliyo musunuz ben bile kız kardeşlerimi 2-3 günde bir arıyorum onlar hergün konuşuyorlar, beni mesela gün içinde aramadığı çoktur. aradığı nadirdir..Kıyaslama yapmıyorum beni neden aramıyor diye ama tuhaf geliyor. evlenmeden önce bizi tanıştıran arkadaşım tuhaf bir aile ilişkileri var demişti ama umursamadım çok sevdim.. annesine babasına telefonu kapatırken seni çok seviyorum dior eşim. evin babası rolünde ..her canı sıkılan derdi olan eşimi arıyor ben bıktım. hamileyim ve ailesiyle ilgili sıkıntılarımız oldu görümcem beni görünce surat asıyordu ben de bunu bikaç kez eşime söyledim o da patladı yeter diye.. bikaç aydır aramız tuhaf yani eskisi gibi değil eşim duyarlıydı vs şimdi hamile olduum halde ilgili değil..antidepresan içiyor 3 aydır ona bağlıyorum rahatlamasını bazen de eşimin ailesine.. benim için diyorlarmış ki eşime' üzerine çok düşme' .. bu ne demek neden böyle söylüyorlar..
dün eşim anlatıyor bana.. görümcem 3 yıllık evli ve evliliği başından beri sorunlu .. dert ortağı da eşim..görümcemin eşi kırgızsitan a gitti 1 aylığına döndü 2si evde otururlarken görümcemin eşi telde arkadaşıyla konuşuyor arkadaşına diyor ki :'He he karılarla yedim paraları..he he karıları !!!!!! orda...'
hani geyiğine he he karılarla yedim paraları der de ,bir erkek karısının yanında :karıları !!!!!! orda der mi allah aşkına ?
eşime dedim ki kardeşin abartıyor bence.. baktım savunmaya geçiyor sustum
yani bu hayatım boyunca böyle mi olucak ailesini mi savunacak .. gerçekten eşim annesine ve kızkardeşine daha düşkünmüş gibi davranıyor ve bu durum beni çileden çıkarıyor. babamı düşünüyorum hiç böyle değildi tam tersi hep annemin yanında olurdu :(
eşim çok kıskançtı şimdi asla öyle değil acaba sevgisi azaldı mı diye düşünmeden edemiyorum biz beraber yatar uyuruz hep, yatağa biri diğerinden geç girmez .. dün onun ilgisizliğine moralim bzuldu uykum kaçtı diyerek salona geçtim.. tv açtım ama telde facebookta bakınıyorum odaya geldi ben de telefonu bıraktım o da telefonu almaya uzandı gülerek ben vermedim.. o da oralı olmadı tekrar niye saklıyosun diye. yani bunu eşim yapacak insan değil. bu umursamazlığını neye bağlamalıyım?
Herkesin sevgi göstergesi,ailesiyle ilişkisi,yaşam şekilleri farklıdır.Senin ailenle onun ailesini kıyaslaman yanlış.Onların bağları o şekildedir,sizinki başka şekildedir.Senin kardeşine ailene yaklaşımın sevgi göstergen farklıdır onun ki farklı.Araşabilirler dertleşebilirler.Sen görümcenin sana surat asmasını sorun haline getirmiş bunu eşine yansıtmışsın.Ama sana bu sevgi göstergesi çok geliyorsa,sen de aynı suratı görümcene yapmış olabilirsin.Bak ne diyorsun,beraber uyuruz,yatağa ayrı girmeyiz.Demek ki ilişkinizde sorun yok.Ama sen küçk büyük sorunları ona yansıtıp ailesini kötülüyorsan soğuyor e tavır alıyordur.Bırak karışma aile ilişkisine.Hoşuna gitmeyen bir durum varsa,suçlayıcı yargılayıcı değil,tatlı bir dille anlat.

Hahahhaa valla okurken güldüm benim esimin adı da Ahmet tek oğlan 3 gorumcem var kv. Adı Fatma bu kadar yani :-) hamile değilim bizde 1ssne 2 aylık evliyiz. Kendimi okudum sankim. Benim esim de ailesine düşkündür hersey aynen geçerli tek farkımız ben hamile değilim. ama normal bee canımm aynı anlattığın gibi bizim de. Kendini esinin yerine koy sen ailenle samimi olsan esın bunu karışsa kızmaz misin?

Back
X