- Konu Sahibi angryangel
-
senin tutumun ne oldu peki canım?Bence baştan mahal vermemelisin olur olmaz karıışılmasına
Bu engelleme avonla kalmaz canım..artık herşeyde istediklerini yaptıracaklarını düşünürler,hep fazlasını isterler..
Canim her milletin iyisi kötüsü mutlaka vardir kayinvalidenin yaptigini kesinlikle dogru bulmuyorum.Hem kayinvalide olsun yeter memleket yöre onemli degilDemek ki günümüze ayak uyduramamislar ama ence söyle bisey yapsaydin üye olmadan önce bunu esinle paylassaydin en azindan az cok tepkisini bilirdin üye olunca kayinvaliden bisey dedigindede oglunun haberi var deyip cikardin isin icinden bence böyle üyeligini geri almakla yanlis yapmissin simdi sana baska seylerdede müdahale etme hakki görebilirler yani siz istemezseniz bende yapmam aman huzursuzluk olmasin gibi bisey olmus.baska seylerede burnunu sokabilir
Canim her milletin iyisi kötüsü mutlaka vardir kayinvalidenin yaptigini kesinlikle dogru bulmuyorum.Hem kayinvalide olsun yeter memleket yöre onemli degilDemek ki günümüze ayak uyduramamislar ama ence söyle bisey yapsaydin üye olmadan önce bunu esinle paylassaydin en azindan az cok tepkisini bilirdin üye olunca kayinvaliden bisey dedigindede oglunun haberi var deyip cikardin isin icinden bence böyle üyeligini geri almakla yanlis yapmissin simdi sana baska seylerdede müdahale etme hakki görebilirler yani siz istemezseniz bende yapmam aman huzursuzluk olmasin gibi bisey olmus.baska seylerede burnunu sokabilir
eşimin haberi vardı zaten ve destekliyordu beni doğru üyeliğimi geri almamam gerekiyordu ama gerçekten huzursuzluk kaldıracak durumda değilim. bununla birlikte kendilerine karşı davranışlarım bundan sonra değişecek kesinlikle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?