- 26 Ağustos 2020
- 391
- 179
- 18
- Konu Sahibi sunshineee3
-
Eşiniz net olacak bu konuda,anasıda olsa sürekli gidip gelmenin helede salgın döneminde olmayacağını anlaması lazım.Arkadaslar dün acmıs olduğum tazecik bi konu var özet gececek olursam o kadar canımdan bezdiren kendisinin sesini bile duymaya tahammül edemediğim bi kayınvalidem var (ne yazıkki)
Bu kadın ve kızı sürekli bize gelip kalmak istiyorlar. Yada biz gidip kalalım istiyorlar.
aynı şehirdeyiz evlerimizin mesafesi trafikli şekli ile bile 30dk.
Daha 1 aylık evliyiz bu arada.
Eşim olacak pasif kişide ağzını açıp gelmeyin dediğinde karşındaki düşüncesizlerin kırılacağından korkuyor.
Ne diyelim biz bunlara ? Nası bi yol izleyelim lütfen akıl verin.
Teşekkürler
Öyle zaten.yeni ev onlara huzur gelir ve eşyaları incelemek istedikleri çok belli.
Allah cezalarını versinki var.1 aylik evlilikte ne kalmasi allahaşkina hem korona var korkmuyormu ...ya burda okudugum konulara bazen inanamiyorum gercekten 1 aylik evli ciftin evine yatili kalmak isteyen kaynanalar var mi
Eşim net ama merhametinden midir saflığından mıdır ana kuzuluğundan mıdır bilmem iki duygu sömürüsüne hemen tav oluyor benim cinlerimi tepeme cıkarıyo böyle olunca.Eşiniz net olacak bu konuda,anasıda olsa sürekli gidip gelmenin helede salgın döneminde olmayacağını anlaması lazım.
25 canımÖnceki yazılarını da biraz okudum canım.
Öncelikle kaç yaşındasın?
Seninkiler alınmayı biliyo en azından.Aynı dertten müzdariptim. Gelmeyin diyemiyordum. B*k var gibi yatıya gelirlerdi 30 dk lık mesafeye. Bide cümbür cemaat.
artık canıma tak etti. Ne yemek hazırladım ne kahvaltı ne çay. Suratımı astım oturdum. Gittim odamda yattım vs.
o son oldu bi daha yatıya gelmediler. Heralde doğuma gelirler
Öyle zaten.
1 posta görüntülü aradıklarında gördüler şimdi dokunarak falan incelemek istiyolar net
1 aylık evlilikte bu kadar ısrar etmelerinin mantığı çok saçma,zaten salgın var düşünmeleri lazım.Eşim net ama merhametinden midir saflığından mıdır ana kuzuluğundan mıdır bilmem iki duygu sömürüsüne hemen tav oluyor benim cinlerimi tepeme cıkarıyo böyle olunca.
tozuna bile bakar .Öyle zaten.
1 posta görüntülü aradıklarında gördüler şimdi dokunarak falan incelemek istiyolar net
Ben kimin evinde kaldım anlamadımhiç mi gelmediler eve
misafirliğe gelsinler
(olağan şartlarda korona derdim ama siz şehir dışı da gittiniz onların evinde de kaldınız şimdi korona bahane gibi olur)
öğlen gelsinler yensin içilsin akşam da 19 gibi akşam yemeği yenir eşin hazırlanıp hadi sizi bırakayım desin oldu bitti
yani cidden yatak yapmakla vs uğraşmaya gerek var mı çıkar kaldır yıka vs vs yarım saat mesafede
Anlamıyor saf eşim.1 aylık evlilikte bu kadar ısrar etmelerinin mantığı çok saçma,zaten salgın var düşünmeleri lazım.
Eşiniz bence ağzını açıp sert konuşsa bunöarda yaşanmaz.heleki yatılı kalmak cidden tehlikeli bu döenmde.
Önce şöyle başlayalım.25 canım
Ben kimin evinde kaldım anlamadım
Evlendikten sonra kimse kimseye malum şartlardan dolayı gidemedi.
Ben evden calısıyorum öyle bi lüksüm yok malesef öğlen vakti onları ağırlayamıyorumki sorunda o zaten. Böyle olunca e haftasonu sizde kalalım o halde oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?