- 20 Mart 2008
- 141.969
- 213.945
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi sunshineee3
O zaman siz anlatacaksınız bunu.Anlamıyor saf eşim.
Kırılırlar diye ödü kopuyo resmen
Koparsa kopsun çok ta önemli değil..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman siz anlatacaksınız bunu.Anlamıyor saf eşim.
Kırılırlar diye ödü kopuyo resmen
Ohh eleştirmek en sevdiği.tozuna bile bakar .
bide arkasindan eleştirir çok zor
allah size sabir versin.
O zaman sana verebileceğim bi akıl yokSeninkiler alınmayı biliyo en azından.
Benimkiler arsız gerçekten
Küsmek nedir bilmiyolar.
Küfür et yine gelir oturur evin baş köşesine
benimki de öle.Ohh eleştirmek en sevdiği.
Bütün dolap düzenime o kadar laf ettiki yüzüne bakılmayacak bi insan aslında ama arada eşim var diye bu kadar boyun eğdim
Çeyiz serme sırasında geldi gördü bundan bahsetmiştimşimdi dünkü konunuzu buldum kv si çok arayan arkadaşmışsınız siz
lakin dünkü konunuz "Eve gelir 500 tane yorum yapar.
Dolap düzenimden ev temizleyişime yemek yapışımdan ütüme kadar." şeklinde
bir ayda geldi mi gelmedi mi
gündü online çalışıyorum hafta sonu sokağa çıkma yasağı derseniz akşam üzeri gelsinler eşiniz 8 de alsın götürsün
Ben böyle tepki veremediğim için içimde patlıyor işte.benimki de öle.
şunu topla potlla.
dün dolaplari yaptırmaya gelecekti adamlar gelecekti
ben işten geldim yorgunum
diyo ki topla şunlari vs.
bende bi kızdim yeni geldim neyine toplayayim dedim.
hiç tınlamadim ölede kaldi kadinin tansiyonu çikarttim.
Eşim olacak pasif kişide
ben beyinsiz kocama
saflığından mıdır ana kuzuluğundan mıdır
Beyinsiz olduğunu düşündüğünüz biriyle neden evlisiniz?Anlamıyor saf eşim.
Anlıyorlar mı?Yapılacak şey şu gelmemeleri için elinden geleni yapacaksın.
Yorgunum, uykusuzum, işim var, başım ağrıyor, belim ağrıyor vs.
Gerekirse kocana bile yüz verme.
Nedir bu ya.
1 aylık evlilikte gelip yatıya kalmak![]()
Ne yapmamı ne dememi bekliyorsunuz?Beyinsiz olduğunu düşündüğünüz biriyle neden evlisiniz?
Sizin sınırlarınızı ihlal edenlerden saygı bekliyorsunuz ama eşinize sürekli hakaret halindesiniz. 1 aylık evlisiniz daha.
Malesef kelimeler kifayetsiz.O zaman sana verebileceğim bi akıl yok![]()
Aşık olarak evlendiğiniz adama sürekli hakaret etmeyin demek aykırı yorum yapmak mı oluyor?Ne yapmamı ne dememi bekliyorsunuz?
Allah askına aykırı yorum yapmak için yapmayın
Burada yorum yapan 20-30 kişi benim ne demek istediğimi anladı siz neden anlamayıp farklı bi konuya yöneldiniz?
Madem çok merak ediyosunuz onuda söyleyeyim
Bu kadar pasif olduğunu bilmediğim için evlendim,ve emin olun ben bütün bunlar yaşanmasın olay buralara kadar gelmesin bütün gün canım kocam askım kocam demeyi sizden daha çok isterdim. Tasalanmayın.
Bu kadar pasif olduğunu bilmediğim için evlendim,ve emin olun ben bütün bunlar yaşanmasın olay buralara kadar gelmesin
Teşekkür ederim devam etmezseniz sevinirimAşık olarak evlendiğiniz adama sürekli hakaret etmeyin demek aykırı yorum yapmak mı oluyor?
Bu üslupla devam ederseniz eşinizin ailesinden önce siz bitirirsiniz aranızdaki saygıyı zaten.
Anlamıyor işte o yüzden benim gözümde beyinsizden bi farkı yok.Ben uslubunuza takildim.
Tamam kayinvalidenizin yaptigi dogru birsey degil, kor cahillik baska denilecek birsey yok.
1 aylik evliligi olan bir ciftin evine ne olursa olsun kalinmaya gidilmez.
Pandemi donemi oldugu icin de ozellikle hic gidilmez, bir zahmet herkes kendi evinde gul gibi otursun.
Kocaniz hakkinda beyinsiz ifadesini kullanmaniz hic hos degil. Esinizi de bu kadar yermeyin derim.
Kayinvalideniz ve ailesi hakkinda da Allahin cezalari demissiniz.
Ne kadar kizarsaniz kizin o esinizin annesi, bunu degistiremezsiniz.
Oncelikle duzgun bir uslup ile esinize gelip kalamayacaklarini anlatin. Sonrasinda da annesine bunu soylemesinin onemini anlatin.
Eger esiniz bu konuda pasif kaliyorsa, siz kontrolu ele alin ve kayinvalideniz ile konusun.
Sayginizi ve uslubunuzu da bozmadan tabii.
Aşık olarak evlendiğiniz adama sürekli hakaret etmeyin demek aykırı yorum yapmak mı oluyor?
Bu üslupla devam ederseniz eşinizin ailesinden önce siz bitirirsiniz aranızdaki saygıyı zaten.