Kaynana cadısııı

Yapılacak şey şu gelmemeleri için elinden geleni yapacaksın.
Yorgunum, uykusuzum, işim var, başım ağrıyor, belim ağrıyor vs.
Gerekirse kocana bile yüz verme.
Nedir bu ya.
1 aylık evlilikte gelip yatıya kalmak :sinirli:

şimdi dünkü konunuzu buldum kv si çok arayan arkadaşmışsınız siz

lakin dünkü konunuz "Eve gelir 500 tane yorum yapar.
Dolap düzenimden ev temizleyişime yemek yapışımdan ütüme kadar." şeklinde

bir ayda geldi mi gelmedi mi

gündü online çalışıyorum hafta sonu sokağa çıkma yasağı derseniz akşam üzeri gelsinler eşiniz 8 de alsın götürsün

Ohh eleştirmek en sevdiği.
Bütün dolap düzenime o kadar laf ettiki yüzüne bakılmayacak bi insan aslında ama arada eşim var diye bu kadar boyun eğdim
benimki de öle.
şunu topla potlla.
dün dolaplari yaptırmaya gelecekti adamlar gelecekti
ben işten geldim yorgunum
diyo ki topla şunlari vs.
bende bi kızdim yeni geldim neyine toplayayim dedim.
hiç tınlamadim ölede kaldi kadinin tansiyonu çikarttim.

ben dinlemedim mi oğluna söylettiriyor ben anliyorum oğlunu da dinlemiyorum.
Adam susuyo.
kavga yaparim.

şimdi dünkü konunuzu buldum kv si çok arayan arkadaşmışsınız siz

lakin dünkü konunuz "Eve gelir 500 tane yorum yapar.
Dolap düzenimden ev temizleyişime yemek yapışımdan ütüme kadar." şeklinde

bir ayda geldi mi gelmedi mi

gündü online çalışıyorum hafta sonu sokağa çıkma yasağı derseniz akşam üzeri gelsinler eşiniz 8 de alsın götürsün
Çeyiz serme sırasında geldi gördü bundan bahsetmiştim

benimki de öle.
şunu topla potlla.
dün dolaplari yaptırmaya gelecekti adamlar gelecekti
ben işten geldim yorgunum
diyo ki topla şunlari vs.
bende bi kızdim yeni geldim neyine toplayayim dedim.
hiç tınlamadim ölede kaldi kadinin tansiyonu çikarttim.
Ben böyle tepki veremediğim için içimde patlıyor işte.
yemeklerime yorum yapar
Temizliğime yorum yapar
Herşeye ama herşeye
Dekorasyonuma bile.
Keşke evlenmeseydim diyorum

Eşim olacak pasif kişide

ben beyinsiz kocama

saflığından mıdır ana kuzuluğundan mıdır

Anlamıyor saf eşim.
Beyinsiz olduğunu düşündüğünüz biriyle neden evlisiniz? :işsiz::işsiz:
Sizin sınırlarınızı ihlal edenlerden saygı bekliyorsunuz ama eşinize sürekli hakaret halindesiniz. 1 aylık evlisiniz daha.

Yapılacak şey şu gelmemeleri için elinden geleni yapacaksın.
Yorgunum, uykusuzum, işim var, başım ağrıyor, belim ağrıyor vs.
Gerekirse kocana bile yüz verme.
Nedir bu ya.
1 aylık evlilikte gelip yatıya kalmak :sinirli:
Anlıyorlar mı?
Yada umrunda bile değil,en son çat diye arayınca temizlik yapıyorum dedim e bırak biraz bizle konus sonra yaparsın falan demeye başlıyo

Beyinsiz olduğunu düşündüğünüz biriyle neden evlisiniz? :işsiz::işsiz:
Sizin sınırlarınızı ihlal edenlerden saygı bekliyorsunuz ama eşinize sürekli hakaret halindesiniz. 1 aylık evlisiniz daha.
Ne yapmamı ne dememi bekliyorsunuz?
Allah askına aykırı yorum yapmak için yapmayın
Burada yorum yapan 20-30 kişi benim ne demek istediğimi anladı siz neden anlamayıp farklı bi konuya yöneldiniz?
Madem çok merak ediyosunuz onuda söyleyeyim
Bu kadar pasif olduğunu bilmediğim için evlendim,ve emin olun ben bütün bunlar yaşanmasın olay buralara kadar gelmesin bütün gün canım kocam askım kocam demeyi sizden daha çok isterdim. Tasalanmayın.

Ne yapmamı ne dememi bekliyorsunuz?
Allah askına aykırı yorum yapmak için yapmayın
Burada yorum yapan 20-30 kişi benim ne demek istediğimi anladı siz neden anlamayıp farklı bi konuya yöneldiniz?
Madem çok merak ediyosunuz onuda söyleyeyim
Bu kadar pasif olduğunu bilmediğim için evlendim,ve emin olun ben bütün bunlar yaşanmasın olay buralara kadar gelmesin bütün gün canım kocam askım kocam demeyi sizden daha çok isterdim. Tasalanmayın.
Aşık olarak evlendiğiniz adama sürekli hakaret etmeyin demek aykırı yorum yapmak mı oluyor?
Bu üslupla devam ederseniz eşinizin ailesinden önce siz bitirirsiniz aranızdaki saygıyı zaten.

Ben uslubunuza takildim.
Tamam kayinvalidenizin yaptigi dogru birsey degil, kor cahillik baska denilecek birsey yok.
1 aylik evliligi olan bir ciftin evine ne olursa olsun kalinmaya gidilmez.
Pandemi donemi oldugu icin de ozellikle hic gidilmez, bir zahmet herkes kendi evinde gul gibi otursun.

Kocaniz hakkinda beyinsiz ifadesini kullanmaniz hic hos degil. Esinizi de bu kadar yermeyin derim.
Kayinvalideniz ve ailesi hakkinda da Allahin cezalari demissiniz.

Ne kadar kizarsaniz kizin o esinizin annesi, bunu degistiremezsiniz.
Oncelikle duzgun bir uslup ile esinize gelip kalamayacaklarini anlatin. Sonrasinda da annesine bunu soylemesinin onemini anlatin.
Eger esiniz bu konuda pasif kaliyorsa, siz kontrolu ele alin ve kayinvalideniz ile konusun.
Sayginizi ve uslubunuzu da bozmadan tabii.

Bu kadar pasif olduğunu bilmediğim için evlendim,ve emin olun ben bütün bunlar yaşanmasın olay buralara kadar gelmesin

ama gelmiş bunlar yaşanmış ve sizi rahatsız ediyor

içinize atacağınıza alın karşınıza konuşun

kırılan kırılsın

pasif olan aktif hale geçsin, olmuyorsa da en azından sizin tepkiniz sebebi ile hafiflesin davranışları

yani burada yazsanız da hem kocanıza hem kv ye saydırsak da bir şey değişmeyecek

iş evlilik iki kişiliktir diyerek sizin konuşmanıza bakıyor

korona var sonra diyemeyecek değilsiniz yani net olun evden de çalışıyormuşsunuz şimdi neden gelsinler

ya eşinizden annesine korona bulaşırsa ne olacak bunun vebalini alacak mıymış

ya anneden size bulaşırsa ya daha evliliğinizin 40 ı çıkmadan birinizden birine bir şey olursa

tek çözüm var burada gazınıza almak vs değil eşinizle oturup konuşmak

onun ayıp olur sandığı şeylerin ayıp olmadığını, annesi kırılsa da sonra makul bir şey söylendiğini anlayacağını, ölmekten iyi olacağını vs anlatın

ya hiç mi tv falan izlemiyorlar doktorlar vs o hali görünce kimse kapıdan dışarı çıkmak istemiyor diye anlatıyor hiç mi görmüyorlar

annemlere gitmeyeli bri yılı geçti

aynı şehirdeki kv de gitmiyorum aylardır

ya virüs götürürsek

eşim virüs var dediğinde eşimin çok sevgili ablası annem ve babamda virüs ne gezer onlar evde dedi

baba yatalak zaten biz onun parti parti gezdiğini sanıyorduk sanki

eşim dedi ki sen benim ne ,ş yaptığımı bilmiyor musun

günde yeri geliyor onlarca, yeri geliyor yüzlerce insanla aynı mekanlarda uzunca zaman geçiriyorum benden bulaşırsa ne olacak dedi

cevap kocaman bir haaaaa idi

bu insanlar dışardan bakınca kültürlü eğitimli dünyadan haberi olan ama işte öyle değil ayrıntılı anlatmak lazım

Aşık olarak evlendiğiniz adama sürekli hakaret etmeyin demek aykırı yorum yapmak mı oluyor?
Bu üslupla devam ederseniz eşinizin ailesinden önce siz bitirirsiniz aranızdaki saygıyı zaten.
Teşekkür ederim devam etmezseniz sevinirim

üslubunuz çok sert ve iletişim her şeydir bunu başa tutturalım..

beyinsiz kocam, Allah cezalarını versin, ruh hastası falan hoş değil..

biraz sakin olun, eşinizin ailesi sizin düşmanınız değil. her hareketlerinden bir anlam çıkarıyorsunuz gibi geldi bana. bu en başta sizi yıpratır yapmayın.

kadın oğlunun evini merak ediyordur, heves ediyordur güzelce açıklayın “bende sizi ağırlamayı çok isterim, fakat salgın malum ilk fırsatta gelirsiniz güzelce yer içeriz” diye. kalma konusunu da başka bir sohbet esnasında mutlaka belirtin “aynı şehirde gerek yok” vs diyerek.

böyle böyle onlar sizi tanır, siz onları. daha çok yeni evliliğiniz. mutluluklar diliyorum.

Ben uslubunuza takildim.
Tamam kayinvalidenizin yaptigi dogru birsey degil, kor cahillik baska denilecek birsey yok.
1 aylik evliligi olan bir ciftin evine ne olursa olsun kalinmaya gidilmez.
Pandemi donemi oldugu icin de ozellikle hic gidilmez, bir zahmet herkes kendi evinde gul gibi otursun.

Kocaniz hakkinda beyinsiz ifadesini kullanmaniz hic hos degil. Esinizi de bu kadar yermeyin derim.
Kayinvalideniz ve ailesi hakkinda da Allahin cezalari demissiniz.

Ne kadar kizarsaniz kizin o esinizin annesi, bunu degistiremezsiniz.
Oncelikle duzgun bir uslup ile esinize gelip kalamayacaklarini anlatin. Sonrasinda da annesine bunu soylemesinin onemini anlatin.
Eger esiniz bu konuda pasif kaliyorsa, siz kontrolu ele alin ve kayinvalideniz ile konusun.
Sayginizi ve uslubunuzu da bozmadan tabii.
Anlamıyor işte o yüzden benim gözümde beyinsizden bi farkı yok.
Kaç kere söyledim.
Kaç yüz kere söyledim.
Balayında 8 kere arayan bi annesi var bu adamın
3 ü normal 5 i kavga gürültü.
Bütün balayım rezil oldu.
Annesiyle ilgili bi konu olduğunda hemen pençelerini cıkartıyo
Hemen onu savunuyo
Hatalı olduğunu görüyo ama bişey yapmıyo

Neyseki tek benim dikkatimi cekmemis bu durum...

Bence de bu uslup cok yanlis, insanin once hayatini paylastigi hayat arkadasina saygi duymasi gerekir.
Sonra kendisine saygi duyacak, ona gore hayatinda adimlar atacak.
Saygi olmadan hic birseyin orta yolu bulunmaz, sorunlar halledilemez...

Back
X