KAYNANA ÇİLESİ :(

yaralikelebekk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2015
465
264
33
37
Günaydın arkadaşlar... Kış Mevsimi gelmesin diye dua edensadece benim galiba... Evliliğimin ilk yılı eşim sağolsun ben daha yeni evliyken kaynanam ve kayınpederim gelip aylarca sırf evlerinde kombi vs. Yanmasın diye gelip kaldılar.... daha sonraki kış yine haftalarca aynı durum.... ve bu senede yine. Artık bunaldığımı hissediyorum. Benim sinsi eltim başlarda öyle şeymi olur bende bıktım diye yakınıyordu. Çünkü onada gidiyordu. İnanın onlar varken akşama kadar leşim çıkıyo. Yemekleriydi bulaşığıydı çayıydı vs. :KK34::KK34::KK34:İnanın artık çok yoruldum ve çok bunaldm. .. durumları olmasa anlamda cimrilikten yüzlerine bakılmıyo:KK42::KK42:

Oldu olacak sizde evi kapatıp eltinlere gidin sizin de kombi Masrafınız olmasın. Mantığa bakar mısın. Kombi istemiyorlarsa soba kursunlar
Hemde ne mantık arkadaş ya... ben el bebek gül bebek büyüdüm.. böyle şeylere alışkın değildim. Ama insan nelerle karşılaşıyor bu hayatta

kendinize ugras bulun o zaman kurslara filan gidin, annenize kalmaya gidin , oturmalarınıza gidin, kendi hayatınızdan taviz vermeyin bence. karadenizlimiziniz ayrıca:KK45: arkadaşımın kaynanlarıda aynısını yapıyor 5 ay kalıyorlar sonra gidiyorlar.

Bak kardesim benden sana tavsiye...sakin kendini parcalama onlari mutlu edecegim diye cunku yaranamazsin kendini yordugunla kalirsin. Senin evin bir tatil koyu moduna donmesin. Hep yaparsin 1 gun yapamazsin inan senden kotusu olmaz. Bunu nereden cikariyorum? Demekki kisin aylarca kombi icin size gelecek zihniyettelerse bunlar onuda dusunur.

Rica ediyorum kendini parcalama mutlu edecegim diye. Saygida kusur etme ancak oyle her dakika cay corba meyve vs yapma. Misal kv kendi utusunu kendi yapsin yada yatagini toplasin. Allah kolaylik versin

kendinize ugras bulun o zaman kurslara filan gidin, annenize kalmaya gidin , oturmalarınıza gidin, kendi hayatınızdan taviz vermeyin bence. karadenizlimiziniz ayrıca:KK45: arkadaşımın kaynanlarıda aynısını yapıyor 5 ay kalıyorlar sonra gidiyorlar.
Onlar varken markete Bile gitsem suratlar düşüyor Borak kursu anneyi falan

Bak kardesim benden sana tavsiye...sakin kendini parcalama onlari mutlu edecegim diye cunku yaranamazsin kendini yordugunla kalirsin. Senin evin bir tatil koyu moduna donmesin. Hep yaparsin 1 gun yapamazsin inan senden kotusu olmaz. Bunu nereden cikariyorum? Demekki kisin aylarca kombi icin size gelecek zihniyettelerse bunlar onuda dusunur.
Rica ediyorum kendini parcalama mutlu edecegim diye. Saygida kusur etme ancak oyle her dakika cay corba meyve vs yapma. Misal kv kendi utusunu kendi yapsin yada yatagini toplasin. Allah kolaylik versin
Bu güzel düşüncelerin ve yorumların için tşk kardeşim. Ama öyle yapamam ben işte. .. evime gelenin her işini kendim yapar akşama da bitmiş bir şekilde yatağa girerim.

ya siz delirdiniz mi ? Daha kötüleri var onları düşün mutlu ol ne demek? sizi anneniz bunları çekesiniz diye mi doğurdu bacım?
Hastalık olur anlarım tabi ki bakılır ama kombi yıkmamak için gelip kalmak nedir?O ev senin ve eşinin evi, sizin hayatınız, sizin özeliniz. Kalabalık yaşamaya meraklı olsan zaten ayrı eve çıkmazdın değil mi? Anladığım kadarıyla yardımcıda değiller, böyle bir dünya yok..Siz hizmetçi değilsiniz, eşinizin anasını babasını kedi gibi beslemekle yükümlü değilsiniz( hastalık dışında diyorum bunu) .
Eşinizle konuşun, şu kendini ezdiren kadınları sopadan geçirmek istiyorum bazen. Sanki yaranacaksınız kv kp e

Bu güzel düşüncelerin ve yorumların için tşk kardeşim. Ama öyle yapamam ben işte. .. evime gelenin her işini kendim yapar akşama da bitmiş bir şekilde yatağa girerim.
Benim tecrubem degil ama annemde sizin gibiydi. Babannemler gelince kendi odalarini verirdi onlara babamlar salonda yatardi! Ustelik annem calisiyordu. Ay ne yorulurduuuuu. Ama simdi babannem oyle bir anlatir ki sanki bizdeyken annemin her isini o yapardi ortaligi kurtarirdi.

Daha yaslandiklarinda ne olacak peki? Direk 6 ay sizde 6 ay diger eltide mi kalacaklar? Anlasinlar biraz ziyaretin kisasinin makbul oldugunu

Onlar varken markete Bile gitsem suratlar düşüyor Borak kursu anneyi falan
arkadaşın dediği gibi bir gün yapmasan hep yapmadı olursun. bence hayatı biraz kendine çevirmeye yavaş yavaş başla. surat asarlarsa da hiç tınlama sen yine gül konuş aynı ol. istedikleri kadar yapsınlar suratlarını senin evinde belki anlarlar.

ya siz delirdiniz mi ? Daha kötüleri var onları düşün mutlu ol ne demek? sizi anneniz bunları çekesiniz diye mi doğurdu bacım?
Hastalık olur anlarım tabi ki bakılır ama kombi yıkmamak için gelip kalmak nedir?O ev senin ve eşinin evi, sizin hayatınız, sizin özeliniz. Kalabalık yaşamaya meraklı olsan zaten ayrı eve çıkmazdın değil mi? Anladığım kadarıyla yardımcıda değiller, böyle bir dünya yok..Siz hizmetçi değilsiniz, eşinizin anasını babasını kedi gibi beslemekle yükümlü değilsiniz( hastalık dışında diyorum bunu) .
Eşinizle konuşun, şu kendini ezdiren kadınları sopadan geçirmek istiyorum bazen. Sanki yaranacaksınız kv kp e

yapacak biseyi yok ise huzurunu bozup ta mi baksın zaten eşi birşey dese idi bu sene gelmezlerdi bence ateşi koruklemeyin

Ah canım yaaa ben artık gerçekten çok bunaldım ya... Sözde ayrı oturuyorum ama şu hale bi bakın. Ben hiç böyle olacağını tahmin eymezdimki :KK34:

Back
X