• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana derdi

busdk02

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
158
33
298
Merhaba arkadaslar.
Arkadaşım rica etti buraya sormamı ıstedı yazdım .Arkadasımın hesabı yok burdan anlatıyor.
Benım 15 gün sonra düğünum var esımın aılesi çok iyi Gümüşhaneliler.Tek oğlan ıkı kız kardeş. Benden daha heyecanlılar . Herseye heves edıyorlar.Evime halıma perdeme hep müdahale ettiler.Bir ürüne baktığımızda Bence bu olmalı ama tabı siz bılırsınz tarzı. Ve dugunum oluyor balayından geliyorum. Hemen bize gelıceklermiş eve gider gitmez ıkı gün sonra Bayram dıye memlekete gelicez dıyorlarmış. Nişanlıma sorduğumda ee tabi gelıyorlar. Yemek falan ben nasıl severim annem sana öğretir dihlr . 15 günlük merak edıyorlar sonra nerde hep gelicekler.Anlayıslı olmamı soyleyip duruyor. Sizce durum ne ne yapmalıyım.

Isin biraz zor gibi. Bizde hemen öyle pat diye yeni evlilerin evine gidilemezdi saygidan.. Belli bir zaman sonra cift el öpmeye gider, aileler sonra gelirlerdi. Yani bilemedim. Aileler tabi ki gelebilir, ama bari evinize alismaya firsat verselerdi biraz

Merhaba arkadaslar.
Arkadaşım rica etti buraya sormamı ıstedı yazdım .Arkadasımın hesabı yok burdan anlatıyor.
Benım 15 gün sonra düğünum var esımın aılesi çok iyi Gümüşhaneliler.Tek oğlan ıkı kız kardeş. Benden daha heyecanlılar . Herseye heves edıyorlar.Evime halıma perdeme hep müdahale ettiler.Bir ürüne baktığımızda Bence bu olmalı ama tabı siz bılırsınz tarzı. Ve dugunum oluyor balayından geliyorum. Hemen bize gelıceklermiş eve gider gitmez ıkı gün sonra Bayram dıye memlekete gelicez dıyorlarmış. Nişanlıma sorduğumda ee tabi gelıyorlar. Yemek falan ben nasıl severim annem sana öğretir dihlr . 15 günlük merak edıyorlar sonra nerde hep gelicekler.Anlayıslı olmamı soyleyip duruyor. Sizce durum ne ne yapmalıyım.
hep karışacaklar gibi.. yeni evlinin evine gidilmez.. bunu hiç duymamislar galiba..bastan tepkisini koymazsa ilerde cok sikinti çeker gibi maalesef.. ben evime alışma doneminde kimseyi agirlayacak modda olmam diyebilir..

Merhaba arkadaslar.

nisanlinda biter iş canım, madem sevdiği yemekleri bile dusunup seni dusunmuyo kendi memleketinden kendi memleketinin yemeklerini bilen biriyle evlensin

son karari sana birakiyolarsa sıkıntı yok

onlara o zaman uygun olup da 15 gunluk evliyken gelmeleride cok sorun degil, sonra cok böyle kafalarina gore davranmicaklarsa

ama nişanlın sıkıntılı bi tip bence sana makul bi aciklama yapmasi gerekirdi tutup da annem sana sevdigim yemekleri ogretir ne yahu

Birde kaynanam oğluna cok duskun özünde ne kadar iyi olsalarda bizi çok düşünüyorlar ama müdahale ettiklerinin farkındalarveya değiller .Ben ne zaman suratımı assam yada olumsuz bı tavır sergılesem kayın valıdemın tansıyonu cıkıyor ve hastanelık oluo tansıyonu cıkıyor ama ortada kavga bıle yok.ben uzuldum zaman suratım asılıyor bu ıkı defa yasandı birincisi yasadıgımız yer istedıgım olmadı tayın işiydi hafi neyse uzuldum soylendım nısanlıma onda tansiyonu çıkmış.daha sonra bu halı perde secımınde kaç kişi gezdik suratım düştü. Hemen obür gun tansıyonu cıktı. Offf cok kotu durum degıl mi?

Cok ciddibir dille istemedigini söylesin. Istemedigini söylüyecek kadar büyük seyler istemesinler... daha evlenmeden evinize yerlesmeden misafir randevu almis oglundan.

Merhaba arkadaslar.

Sende aileni cagir bence. Ona ee nolcak lafinin nasil geri donusu oldugunu yasamasi gerek.

Birde kaynanam oğluna cok duskun özünde ne kadar iyi olsalarda bizi çok düşünüyorlar ama müdahale ettiklerinin farkındalarveya değiller .Ben ne zaman suratımı assam yada olumsuz bı tavır sergılesem kayın valıdemın tansıyonu cıkıyor ve hastanelık oluo tansıyonu cıkıyor ama ortada kavga bıle yok.ben uzuldum zaman suratım asılıyor bu ıkı defa yasandı birincisi yasadıgımız yer istedıgım olmadı tayın işiydi hafi neyse uzuldum soylendım nısanlıma onda tansiyonu çıkmış.daha sonra bu halı perde secımınde kaç kişi gezdik suratım düştü. Hemen obür gun tansıyonu cıktı. Offf cok kotu durum degıl mi?
Kıskanç kaynanalar ve bitmeyen hastalıkları seninkinde iyi bir tansiyon varmış benim kaynanada yok yok

Yaa pardon da tamam tansiyon hastalığı diye birşey var ama bir çok yaşlı da bunu kullanıyor bee. Yani illa öyledir diyemem onu Allah bilir ama bak anlattığınız son olayda tansiyon taaa ertesi gün çıkmış yani ordan teee nereye bağlamış bilmiyorum yani

Yaa pardon da tamam tansiyon hastalığı diye birşey var ama bir çok yaşlı da bunu kullanıyor bee. Yani illa öyledir diyemem onu Allah bilir ama bak anlattığınız son olayda tansiyon taaa ertesi gün çıkmış yani ordan teee nereye bağlamış bilmiyorum yani
Aynen bende şok oldum cok kotu durumda kaldım

Cok dogru tespıt.Hatta evımıde suratımı astım ıcın kesınlıkle sız daha ıyı yaparsınız dıe bırakıp gıttı halam ve annem bırlıkte yaptık.Küçük bi hareketımden bıle etkılenıo

Aynen bende şok oldum cok kotu durumda kaldım
Bir de bunu söylemeleri yok mu insan deli olur. Benim tansiyon sorunum olsa ve gelinim üzgün diye üzülsem ve tansiyonum çıksa bunu gidipte söylemem bile şunun şunun yüzünden bak tansiyonum çıktı diye yani bu tansiyon olayını birşeylere bağlamaları ne çocukça.

Back
X