• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana derdi

Bence neden biliyor musun? Bence bunlar oğullarını doğuramıyor, evet fiziksel olarak doğursalar da zihinsel olarak doğuramıyorlar, reddediyor zihinleri doğurmuş oldukları gerçeğini. Halen kendi karınlarında kendilerinden bir parça olarak görüyorlar. Bu demektir ki oğullarına saygı da duymuyorlar esasında.Ayrı bir birey olarak görmüyorlar. Aynen torunlarını da çok sevdiklerini söyleyip annelerini üzmeleri gibi, aslında temelde sadece kendilerini seviyorlar.

coookk dogru
benim tezim de kocasindan sevgi ilgi ve takdir goremeyen kadin hayatini bunlari baskalarindan duymak icin paralanmakla en sonunda da cozutmakla harciyo

baskasi ayy kaynanan ne kadar iyi der sen aslinda ona iyi desinler diye yaptigini icinden gelmedigini bilirsin

genelde de oglan cocugunu seciyolar kurban, erkek cocuk anneye duskun oldugundan midir ne,
cevremde her kizin ben de dahil kaynanayi gormeden once esinin sevgilisinin verdigi tarif, annem cok iyidir guler yuzludur herkes cok sever duygusaldir kotuluk dusunmez vidi vidi vidi... sonra bi tanisiyosun elm sokağı kabusu:işsiz:

konu sahibi 15 gun kala atamam nisani diyen bi bayan bosanma davasi aciyorum diye konu acmisti gecen gun
iyi dusun taşın köprüden önce son çıkış bu

coookk dogru
benim tezim de kocasindan sevgi ilgi ve takdir goremeyen kadin hayatini bunlari baskalarindan duymak icin paralanmakla en sonunda da cozutmakla harciyo

baskasi ayy kaynanan ne kadar iyi der sen aslinda ona iyi desinler diye yaptigini icinden gelmedigini bilirsin

genelde de oglan cocugunu seciyolar kurban, erkek cocuk anneye duskun oldugundan midir ne,
cevremde her kizin ben de dahil kaynanayi gormeden once esinin sevgilisinin verdigi tarif, annem cok iyidir guler yuzludur herkes cok sever duygusaldir kotuluk dusunmez vidi vidi vidi... sonra bi tanisiyosun elm sokağı kabusu:işsiz:

konu sahibi 15 gun kala atamam nisani diyen bi bayan bosanma davasi aciyorum diye konu acmisti gecen gun
iyi dusun taşın köprüden önce son çıkış bu
Zaten damadı ile sorun yaşayan kvler ile gelini ile sorunu olan kvlerin istatistiğini çıkarsak her şey çok net. Aynı şekilde KP ile sorun yaşayan da çok az gelin vardır diye düşünüyorum. Sorun kadınlar arasında oluyor çünkü çok yüz göz olunuyor. Aslında o güvenli mesafe korunsa bence sorun kalmayacak ama...

Valla çocuk yaptıktan sonra kocayı mecazen kapı önüne koyarsan, eşine söylemediğin aşkım, canım, bitanem laflarını oğluşuna yaparsan adamdan sevgi ve ilgi görememek de normal gibi geliyor bana. Geçen bir forumda yazmış bir kadın önce anlamadım kimden bahsediyor kocası dedim herhalde ama pek rastladığım bir şey değil diye emin olamadım meğer oğluşu(!) imiş. Abartmaya bayılıyoruz ya.. gerçekten.

Dediğin gibi içlerindeki tatmin edilmemiş duyguları hastalıklı olarak oğullarıyla yaşamaya çalışıyorlar.
Ve beklentileri de bu nedenle çok fazla abartılı ve gerçeklerden uzak oluyor.

Zaten damadı ile sorun yaşayan kvler ile gelini ile sorunu olan kvlerin istatistiğini çıkarsak her şey çok net. Aynı şekilde KP ile sorun yaşayan da çok az gelin vardır diye düşünüyorum. Sorun kadınlar arasında oluyor çünkü çok yüz göz olunuyor. Aslında o güvenli mesafe korunsa bence sorun kalmayacak ama...

Valla çocuk yaptıktan sonra kocayı mecazen kapı önüne koyarsan, eşine söylemediğin aşkım, canım, bitanem laflarını oğluşuna yaparsan adamdan sevgi ve ilgi görememek de normal gibi geliyor bana. Geçen bir forumda yazmış bir kadın önce anlamadım kimden bahsediyor kocası dedim herhalde ama pek rastladığım bir şey değil diye emin olamadım meğer oğluşu(!) imiş. Abartmaya bayılıyoruz ya.. gerçekten.

Dediğin gibi içlerindeki tatmin edilmemiş duyguları hastalıklı olarak oğullarıyla yaşamaya çalışıyorlar.
Ve beklentileri de bu nedenle çok fazla abartılı ve gerçeklerden uzak oluyor.

bizlerin jenerasyon ayri bi incelemelik konu zaten, isvicreli bilim adamlarını goreve davet ediyorum buradan
yurdum erkegi genelde fasulye gibi kendini nimetten sayip kadini hor gordugunden soylemistim, ama gormemisin bi cocugu olmus tutmus hayatini ona yamamis kadinlarini atlamisim bu kez de

ya ben oglu 30 a yaklasmis hala evimize giderken arkasindan aglayan kaynanamin, bebek 3 aylik olunca bana verirsin ben ankaraya goturur bakarim lafindan ve bunu tartışmasından sonra yurdum kaynanasinin sacmalamaktaki sinirini merak etmeyi biraktim

gelip bakarim dememe sebebi 20 yaşındaki oğlu tek kalamazmis yazik o oglundan ayri kalamazmis:bicak:

Merhaba arkadaslar.
Arkadaşım rica etti buraya sormamı ıstedı yazdım .Arkadasımın hesabı yok burdan anlatıyor.
Benım 15 gün sonra düğünum var esımın aılesi çok iyi Gümüşhaneliler.Tek oğlan ıkı kız kardeş. Benden daha heyecanlılar . Herseye heves edıyorlar.Evime halıma perdeme hep müdahale ettiler.Bir ürüne baktığımızda Bence bu olmalı ama tabı siz bılırsınz tarzı. Ve dugunum oluyor balayından geliyorum. Hemen bize gelıceklermiş eve gider gitmez ıkı gün sonra Bayram dıye memlekete gelicez dıyorlarmış. Nişanlıma sorduğumda ee tabi gelıyorlar. Yemek falan ben nasıl severim annem sana öğretir dihlr . 15 günlük merak edıyorlar sonra nerde hep gelicekler.Anlayıslı olmamı soyleyip duruyor. Sizce durum ne ne yapmalıyım.
Bu cocuk anneci belli yandiniz yani:(

bizlerin jenerasyon ayri bi incelemelik konu zaten, isvicreli bilim adamlarını goreve davet ediyorum buradan
yurdum erkegi genelde fasulye gibi kendini nimetten sayip kadini hor gordugunden soylemistim, ama gormemisin bi cocugu olmus tutmus hayatini ona yamamis kadinlarini atlamisim bu kez de

ya ben oglu 30 a yaklasmis hala evimize giderken arkasindan aglayan kaynanamin, bebek 3 aylik olunca bana verirsin ben ankaraya goturur bakarim lafindan ve bunu tartışmasından sonra yurdum kaynanasinin sacmalamaktaki sinirini merak etmeyi biraktim

gelip bakarim dememe sebebi 20 yaşındaki oğlu tek kalamazmis yazik o oglundan ayri kalamazmis:bicak:
Bir ara kayınvalidem gizli gizli çocuğuma meme vermeye çalışıyor diye bir konu okumuştum ben sanki. Nasıl travma yaşamışsam hayal meyal hatırlıyorum :D

Bir ara kayınvalidem gizli gizli çocuğuma meme vermeye çalışıyor diye bir konu okumuştum ben sanki. Nasıl travma yaşamışsam hayal meyal hatırlıyorum :KK70:

ayyy onu benim halam torununa gozumun önünde yapti ya gene o kadin gizli gizli yapmaya calismiso_O

Bir ara kayınvalidem gizli gizli çocuğuma meme vermeye çalışıyor diye bir konu okumuştum ben sanki. Nasıl travma yaşamışsam hayal meyal hatırlıyorum :KK70:

toruna da sevgisinden bakmayi istemiyo bu arada, benim ücretsiz izne cikacagimi duydugu icin, bize para lazimmis ben caliscakmisim o da benim cocuguma bakcakmis

ben işe gitmeden olmazmis

Nasıl ya o kadar yaygın bir şey mi tövbe estaizübillah ya. :KK57:

valla burda yazilan kayınvalideler ne ki heyt beee:halay: benim halamla enistem var ya gelinlere etmedikleri kalmamisti allah affetsin, ben baya küçüktüm kadinlar hep beraber oturuyolardi aldi benim memem daha güzel gibi bisey deyip denemis bile olabilir yani kendini aşırı begenirdi

Canım Allah sana sabır ve kolaylık versin. KV de akıl fikir versin.

su saatten sonra ona akil gelmez de, is koca da bitiyo bunu bilir bunu söylerim

senede bi kere gelir uc dort gun kalir gider iste böyle yaparsa da, mesafe her zaman candir, ama kocan mesafe koydurmicak kadar anneciyse işte orda delirir insan, allah zorda olan herkesin yardimcisi olsun

konuyu acan arkadas burda yazilanlarda devede kulak insan neler goruyo yasiyo aklini basina devsir bak, esin olacak kisi kisi simdiden seni kaybetme korkusu yasamiyosa, evliligin yeni bi yuva kurmak oldugunu idrak edemiyosa zor, ya bosanirsin ya da ömrünü tuketir türlü hastalik sahibi olur evlilik yürütmeye calisirsin, kocan adam oldugu vakitte de sen sen olmazsin artik

su saatten sonra ona akil gelmez de, is koca da bitiyo bunu bilir bunu söylerim

senede bi kere gelir uc dort gun kalir gider iste böyle yaparsa da, mesafe her zaman candir, ama kocan mesafe koydurmicak kadar anneciyse işte orda delirir insan, allah zorda olan herkesin yardimcisi olsun

konuyu acan arkadas burda yazilanlarda devede kulak insan neler goruyo yasiyo aklini basina devsir bak, esin olacak kisi kisi simdiden seni kaybetme korkusu yasamiyosa, evliligin yeni bi yuva kurmak oldugunu idrak edemiyosa zor, ya bosanirsin ya da ömrünü tuketir türlü hastalik sahibi olur evlilik yürütmeye calisirsin, kocan adam oldugu vakitte de sen sen olmazsin artik
Mesafe candır:rapci:

Siz de peki mi dediniz? Konuyu okumayım dedim ama iş işten geçti. Kuzum deli misiniz? Bence vajinusmus olsun. Daha sana, evime, cinselliğe alışamadan onlar geliyorsa böyle desin. Ki ben bu yüzden gerçekten vajinusmus olan biriyim. Hatta düğünümde bunun hayalini kurarken, balayında kaynanamı görünce cinsellikten iğrenir oldum. Ya böyle şeyler bir kere yaşanır, yapmayın, çıkartsın sesini lütfen!

Back
X