- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.525
- 598
Bence neden biliyor musun? Bence bunlar oğullarını doğuramıyor, evet fiziksel olarak doğursalar da zihinsel olarak doğuramıyorlar, reddediyor zihinleri doğurmuş oldukları gerçeğini. Halen kendi karınlarında kendilerinden bir parça olarak görüyorlar. Bu demektir ki oğullarına saygı da duymuyorlar esasında.Ayrı bir birey olarak görmüyorlar. Aynen torunlarını da çok sevdiklerini söyleyip annelerini üzmeleri gibi, aslında temelde sadece kendilerini seviyorlar.
coookk dogru
benim tezim de kocasindan sevgi ilgi ve takdir goremeyen kadin hayatini bunlari baskalarindan duymak icin paralanmakla en sonunda da cozutmakla harciyo
baskasi ayy kaynanan ne kadar iyi der sen aslinda ona iyi desinler diye yaptigini icinden gelmedigini bilirsin
genelde de oglan cocugunu seciyolar kurban, erkek cocuk anneye duskun oldugundan midir ne,
cevremde her kizin ben de dahil kaynanayi gormeden once esinin sevgilisinin verdigi tarif, annem cok iyidir guler yuzludur herkes cok sever duygusaldir kotuluk dusunmez vidi vidi vidi... sonra bi tanisiyosun elm sokağı kabusu

konu sahibi 15 gun kala atamam nisani diyen bi bayan bosanma davasi aciyorum diye konu acmisti gecen gun
iyi dusun taşın köprüden önce son çıkış bu