- 25 Mayıs 2013
- 1.598
- 906
- 323
Biktim arrik bu kadinin surekli laf sokmasindan surekli biseyleri ima etmesinden biktim usandim 2 yillik evliyoz kv. Yasiyoruz kp. Vefat ettigi icin esim en kucuk oglu en son gelin oldugu icin birlikte yasiyoruz hos ayrilsam be olcak vidanim rahatmi edecek 14aylik cocugum var cok hareketli surekli biyerde biseyleri dagitma pesinde yetisemiyorum sabah kalktigimla yataga yatarken bi tarfimi anca koyuyorum sorunlu hir kizim var hareketli yeme promlemi derken asil mesela kaynanam olacak kadjn surekli laf sokma derdinde yok evi hergun silmiyormusum yok dagnikmisim yok gelen olsa ne dermis haftada 1 siliyorum evi yetisemiyorum birtek salon var o odada yemek yeniyor oturuluyor o odada kizim oyuncaklariyla oynuyor llah askina biri bana desinnasil toplu kalinir kucuk cocukla bi laf sokmlarini biz tekken yapiyor oglu evdeyken bal kaymak yok ben boyle oldugumu bilseymis almazmis yok ben onun tepesine cikmisim elini birseye surmez cocugumun altini dahi degistirmez mutfaktan beni cagrir bisey dedigimde oturup agliyor kalbjni kiriyormusum ulan sendeki kalpse bendeki b.k mu biktim artik cok bunaldim bogliyorum resmen esim goruyor herseyi yanimda yardimcicd oluyor ama oglunun yardim etmesine bile laf ediyor erkek adam yaparmiymis kafayi yiycem artik konussak fayda etmiyor gene ayni gene ayni allah askina bi akil verin ben ne yapcam bu kadinla nasil omur gecircem