Kaynana derdi

Miya5737

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2019
64
27
38
Merhaba 10 senelik evlıyım kaynanama yakın oturuyorum.aramızda birtakım olaylar geçti. 1 sene önce. Tartısma v. S
Şimdi ise zırt pırt gelmesini ıstemıyorum. Hergun Arayıp gelsenize dıyıp duruyor. Yada kendı gelıyor. Biyere gıdıcem desen donuste gel sonra gel oturmaya gel sureklı bole. Adeta seytan görmüş dönüyorum onu gördüğümde.
Bugunde Eşimi arayıp durmus oda en sonunda kahvaltı yapcaz gel dedı. Bu sebeple esımle b tartısma yasadık. Gercektn cok fazla takıntı haline getirmeye basladım aramız bozuluyor. Kadını sevmiyorum buz gıbı sogudum. Eşimin ailesini sevemiyorum yaa.... Politik olmaya calısıyorum ama sonra gene aklıma bazı seyler gelınce dayanamayıp sınırlenıorm. Ne yapacağımı nasıl davranacağını gercektn sasırmıs durumdayım.

Merhaba 10 senelik evlıyım kaynanama yakın oturuyorum.aramızda birtakım olaylar geçti. 1 sene önce. Tartısma v. S
Şimdi ise zırt pırt gelmesini ıstemıyorum. Hergun Arayıp gelsenize dıyıp duruyor. Yada kendı gelıyor. Biyere gıdıcem desen donuste gel sonra gel oturmaya gel sureklı bole. Adeta seytan görmüş dönüyorum onu gördüğümde.
Bugunde Eşimi arayıp durmus oda en sonunda kahvaltı yapcaz gel dedı. Bu sebeple esımle b tartısma yasadık. Gercektn cok fazla takıntı haline getirmeye basladım aramız bozuluyor. Kadını sevmiyorum buz gıbı sogudum. Eşimin ailesini sevemiyorum yaa.... Politik olmaya calısıyorum ama sonra gene aklıma bazı seyler gelınce dayanamayıp sınırlenıorm. Ne yapacağımı nasıl davranacağını gercektn sasırmıs durumdayım.
Çok özel değilse,aranızdaki sorunu anlatın.Tek taraflı bakmayalım olaya.

Hislerinizle ilgili kv ile konuşsanız. Ben sizinle tartışmamızı unutamıyorum, affedemiyoruz sizi diye. Laftan anlar mı?

Eşinizin annesi o .
Biraz daha mı yumuşak olsak.
Duygularınız çok ağır sanki.
Bakın aşırı sevgi de sağlıklı değil
Aşırı nefret de.
Sizde aşırı nefret var.
Bu en çok size zarar verir haberiniz olsun.

Belki haklısınızır ama eşiniz için biraz daha ılımlı biraz daha bazı şeyleri görmezden mi gelseniz..Tartişmalarin boyutu değişirse evliliğiniz de zarar görebilir.

Tabi yazayım.
Şöle ben kirada oturuyorm abisi evlenmeye kalkınca dubleklerı kaldırıp ona ev yaptılar herneyse bu baya Bı sorun oldu düğün zamanı. Komsusuna teras sole kaldırılıyor ceza yazılabilir acaba kım sıkayet etti gıvı bole yapılıyor yok ceyız su zaman gelck esyalar bu zaman deyip komsusununda gelıp bana anlatması benım ona bakmadığım temızlık yapmadığım gıbı dedikodu yapması aramızı bozdu. Eşim bunları duyuncada sinirle babasıyla tartısıp karın bana soguk demesi annene bakmadı ameliyat oldugunda benımde 2 bucuk ve 25 gunluk bebegim vardı demesi baya buyuk tartısma yasamaları bızım aramızı bozdu. Şimdi de acıkcası mesafe koymak istiyorum. Cunkı biz kıradayz bıkere gelinde oturun denılmeden dıgerıne yapılması davranış sekli herseyle farklı ortada haksızlık var. Bu nedenle demeyen ınsanlarla az muhatap olmak ıstıyorm

Eşinizin annesi o .
Biraz daha mı yumuşak olsak.
Duygularınız çok ağır sanki.
Bakın aşırı sevgi de sağlıklı değil
Aşırı nefret de.
Sizde aşırı nefret var.
Bu en çok size zarar verir haberiniz olsun.
Olamıyorum cunkı ıkıyuzlu cıkarcı işini hallettirmeye çalışan kişi. Görünce tüylerim diken diken oluyor bunu nasl alacağım bilmiyorum

Uykunuzu alın dert tasa kalmaz

Atsin veya satsin demiyor ki kimse ama saglikli sınırlar olmali yoksa böyle durumlar kacinilmaz
Evt bende aynı fıkırdeyım bugu. Bu nedenle tartıstık kendımı ifade ediyorum ama eşim zannedıyorkı bıdaha gorusmeyelım hayır ben mesafeli olalım herzmn musaıt olmayalım demk ıstiyorum... Bunu nasl anlatıcam.

Evt bende aynı fıkırdeyım bugu. Bu nedenle tartıstık kendımı ifade ediyorum ama eşim zannedıyorkı bıdaha gorusmeyelım hayır ben mesafeli olalım herzmn musaıt olmayalım demk ıstiyorum... Bunu nasl anlatıcam.

Birseyi anlamak isteyen birisi olmasi lazim karsisinda. Söyleyecekleriniz esinizin hosuna gitmiyor, cünkü arada kalmak istemiyor. Halbuki herkes yerini bilip davransa problem kalmayacak. Ben mesela kayinvalidem gille ayni binada oturuyorum. Kimse birbirini hadi gel git diye darlamaz. Istedigimiz zaman beraber oluruz, alsi takdirde herkes evine cekilir. Ama hep israr kiyamet olsa herkes bikar bir süre sonra

Gitmeyin çagırdıgı zaman yada ciddi ce sert şekilde istemiyorum sürekli çahırıp durmayın diyin.. cidden böyşe yaoarsanız anlar o zaman siz tamam diyorsanız alttan alıyorsanız çagırmaya devam eder biraz sert şekilde istemediginizi zırt oırt çagırmasının uygun olmadıgını söyleyin

Bir şeye 20 kere ısrar ediyorsa sen 21.kez hayır işim var diyeceksin. Böyle insanlar aşırı ısrarcı oluyorlar işin çok zor ama bundan başka çaren yok.
Eşin madem yanlış anlıyor ona hiç seslenme. Kendince hafta üç iki derken istediğin rutini oluşturana kadar ve hep böyle ol. Karşındaki inatçıysa sen ondan daha inatçı olacaksın,hele ordan burdan geçerken giderken gelip gitmeyi tamamen bırak

Eşiniz arada kalıp sınır çizemiyor ise bnu siz yapın . Karşı taraf söyler önemli olan sizin ne kadarını yapıp yapmadığınız o her aradığında açmayın yad her çağırdığında kısa ve net cümleler kurup kapatın . Biz yakın oturmuyoruz kendimi bildiğimden evlenirken ayrı uzak istiyorum dedim ilk şartlarımdan biri idi . Ben öyle gidip gelme her zaman tek bir yerde yemek yeme ne biliyim her çağrıldığında ailemdir gideyim modunu sevmiyorum . Şuan KVler bizde 2 haftadır bunda bile kv garip huylarına tahammül edemedim yakın otursak aman yani . Şu gelip gitme konusunda net olun direk söyleyin ..

Bir şeye 20 kere ısrar ediyorsa sen 21.kez hayır işim var diyeceksin. Böyle insanlar aşırı ısrarcı oluyorlar işin çok zor ama bundan başka çaren yok.
Eşin madem yanlış anlıyor ona hiç seslenme. Kendince hafta üç iki derken istediğin rutini oluşturana kadar ve hep böyle ol. Karşındaki inatçıysa sen ondan daha inatçı olacaksın,hele ordan burdan geçerken giderken gelip gitmeyi tamamen bırak
Bıraktım gıdıp gelmiyorum bu sefer beni değil Eşimi sürekli arıyor o sınır koyamıyor kıyamıyormuş olan gercektn bize oluyor oysa bende misafir gıbı gelmesini zırt pırt gelmesini istemiyorum. Çünki gelecekten nefret eder derecesine geldım

Back
X