• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

herkesin derdi kayınvalıde benımkı kayınpederr ve görümceee!!!!!

[/ev teksas gibi..genelde gelin gorumce kavgasi olur.aile ici kavgadan siz gume gitmissiniz.tobe tobe.birde aileye bak ya ne bicim konusmalar.insan abisiyle boyle konusur mu.gorumceniz edepsiz bence.

[/ev teksas gibi..genelde gelin gorumce kavgasi olur.aile ici kavgadan siz gume gitmissiniz.tobe tobe.birde aileye bak ya ne bicim konusmalar.insan abisiyle boyle konusur mu.gorumceniz edepsiz bence.

orası zaten kesin benım problemım yok ne sıkıntılar var dıyorum bazen halıme sukredıyorum ama huzurum ıcın 3 kurus vermem gerekıyosa verır cıkarım ben aıleden yana dıye dusunuyorum buyutmede kendını yetıstırmede problemleri olan bırı kımse boyle yapıyosun dıye tenkıt etmemiş yapmış annesi arkasında durmuş ben böyle bişi yapsam buyuk konusmym ama annem kafamı koparırdı heralde

İlk zamanlar karısmak istemedim hiç halada istemiyorum babsıyla kavgalıyken babsnı eve aldık dıye kavgaları bızımle neden arka tutmusuz ona bu 1 ay ıcınde yasadıgımı bı ben bılırım bı allah Allaha havale edıyorumm sadece yasattıklarını yasamadan ölmez kımse bende sınırlı bı yapıya sahıbım ama durdurabılıyorum kendımı bıseyler ıcın annem ıcın esım ıcın bu kız ufak seyı dag yapıyo

Sana sabır diliyorum. Böyle yaşanmaz. İnş. Gönlüne göre bir ev bulursun

Benim derdim de onlar üstüne bir de kayın merak etme yalnız değilsin:ssz:
Allah sabır versin..

çok karışık bir aileye gelin gitmişsiniz. aile terbisyesi kayınpederde de görümcede de yok anlaşılan. o ailede büyüyen eşinile ileride sorun yaşamazsınız inşallah. kaçın onlardan ve iletişimi kesin bence.

Şiddete karşıyım ama bazı insanlar hakediyor sanırım. O "kadın s.kmek" lafını abisi mi söyledi görümce mi anlamadım ama eşim olsa herhalde kim bu lafı söylerse söylesin evire çevire döverdi. İlişkisini de keserdi. Ya ayıp diye birşey var. Tövbe yarabbim. Siz arkanıza bakmadan oradan kaçın ve mümkünse hemen çocuk yapmayın.:20:

görümcehe bak ohaaaaa :53:

ordan tasının benceeee:19:

Görümcenin akli dengesinde sorunumu var bir de saygı kalmamış herkesin arAsında ben babamla yüksek sesle bıle konuşamam bence sen araya girme yokmuş gibi davran

iPod touch 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X