Kaynana derdi

Sorun oturmadan değil yapılanlardan konuyu önce öğrenin sonra yorum yapın
Konuyu bașindan okudum,
Asil siz benim ne demek istedigimi tane tane okuyup anlayin
buyuk tartısma yasamaları bızım aramızı bozdu. Şimdi de acıkcası mesafe koymak istiyorum. Cunkı biz kıradayz bıkere gelinde oturun denılmeden dıgerıne yapılması davranış sekli herseyle farklı ortada haksızlık var.
Bunlari siz yazdiniz,
siz zaten bu kadinla anlașamiyorsunuz, size gidip orada kalmanızı teklif etseydiler, normalde yașadiginizin kat be kat fazlasini yaşayacaktiniz,
bunu idrak edememișseniz sizin sorununuz

Merhaba 10 senelik evlıyım kaynanama yakın oturuyorum.aramızda birtakım olaylar geçti. 1 sene önce. Tartısma v. S
Şimdi ise zırt pırt gelmesini ıstemıyorum. Hergun Arayıp gelsenize dıyıp duruyor. Yada kendı gelıyor. Biyere gıdıcem desen donuste gel sonra gel oturmaya gel sureklı bole. Adeta seytan görmüş dönüyorum onu gördüğümde.
Bugunde Eşimi arayıp durmus oda en sonunda kahvaltı yapcaz gel dedı. Bu sebeple esımle b tartısma yasadık. Gercektn cok fazla takıntı haline getirmeye basladım aramız bozuluyor. Kadını sevmiyorum buz gıbı sogudum. Eşimin ailesini sevemiyorum yaa.... Politik olmaya calısıyorum ama sonra gene aklıma bazı seyler gelınce dayanamayıp sınırlenıorm. Ne yapacağımı nasıl davranacağını gercektn sasırmıs durumdayım.
Boyle hissetmek icin hakli sebepleriniz olabilir.Ama esiniz icin idare etmelisiniz.Benim esimde hic yoktan bir sebepten sorun cikartip annemle gorusmeyi kesti.Ustelik annem damadi gibi degil oglu gibi goren kahvesine kadar yapip ayagina getiren biriydi.Inanin suan o kadar arada kalmis durumdayim ki hem psikolojik hem fiziksel olarak ciddi sikintilar yasiyorum.Yani olan arada kalana oluyor emin olun bu bir sure sonra is sen gorusmuyorsan bende senin ailenle gorusmiyoruma donucek ve esinizle araniz bozulacak en azindan ben suan bunu yasiyorum.Kolay degil ama nacizane esinizi arada birakmayip orta bir yol bulmaya calisin

Boyle hissetmek icin hakli sebepleriniz olabilir.Ama esiniz icin idare etmelisiniz.Benim esimde hic yoktan bir sebepten sorun cikartip annemle gorusmeyi kesti.Ustelik annem damadi gibi degil oglu gibi goren kahvesine kadar yapip ayagina getiren biriydi.Inanin suan o kadar arada kalmis durumdayim ki hem psikolojik hem fiziksel olarak ciddi sikintilar yasiyorum.Yani olan arada kalana oluyor emin olun bu bir sure sonra is sen gorusmuyorsan bende senin ailenle gorusmiyoruma donucek ve esinizle araniz bozulacak en azindan ben suan bunu yasiyorum.Kolay degil ama nacizane esinizi arada birakmayip orta bir yol bulmaya calisin
Evt şuanda idare ediyorum çünki sorunların olmasını istemiyorum.

Eşiniz sizin annenizle aynı durumda olsa nasıl hissedersin önceki tartışmalarının seviyesini bilemeyiz ama sonuçta evlendigin sevdiğin insanı büyüten kişi eğer direk olarak ailene zarar vermiyorsa kaynanan biraz daha anlayışlı olabilirsin eşi falan yaşıyor mu kaynananın hani öldüyse falan belki tek kalıyor ve bu durumdan üzülüyor da olabilir biraz daha anlayışlı olmalısın bence

Bende kv yakın oturuyorum oda söyler gel oturalım yemek yiyelim yapalım falan ama ben sağol anne yorgunum işim var diyip kapatıyorum. İçten içe uzaktan kinlenmiyorum.
Hem evine istediğini oturtur. Belki sizin tavırlarınızdan dolayı ben bu gelinle altlı üstlü oturmamayım diyeblir yaşlıysa cahil değil. Hem tartışmanızda kadından nefret edilecek kadar değil biraz siz büyütmüşsünüz gibi geldi

Burada mudahele etmek esinize dusuyor. Ayda en fazla iki kere yemege gidip/gelecegiz diye bir kural koyun mesela. Net sinir cizin.

Konusun esinizle, bize haksizlik ediliyormus gibi hissediyorum sjndiremiyorum diye. Sinirin ic sebebini esiniz bilsin, o sizin hayat arkadasiniz.

Kayinvalidenize hissettiginiz ofkenizi bir mektuba yazin, icine ofkenizin altinda olan duygulari da yazin. Alt duygular kirginlik, kiskanclik olabilir. Sonra o mektubu cope atin.

Bir sure gorusmeyin ki ozleyin, size emek verip yemekler yapan bir kayinvalideniz var. Aslinda dusundugunuzde o da size baska bir turlu emek harciyor.

Back
X