Yılların çok birikimi var. Benim kv saf ayagına yatar. Saçma sapan konuşur. Oğlulları da kocası da onu saf buldugundan kimse sus ne biçim konuşuyorsun bile demez. Salak salak işler yapar. Ben kızınca ya da bi tepki verince çemkiren gelin oldum. Ama zaten genelde de öyle bir insanım. Saçmalık karşısında susamam.
Ben kendi ailemle annemle her gün defalarca konuşurum. Daha nişanlıyken darlamaya başladı. Her gün arıyor niye aramıyosun diyor. En sonunda kendi anneni de aramıyor musun dedi. Dedim yoo her gün konuşuyorum ben kendi annemle. Kadın demesin mi ben seni emzirmedim sütümü içmedin tabi ondan beni aramıyosun kendi anneni arıyosun. Sapık mıdır nedir midem bulandı daha baştan.
Engelleme sebebim de yıllarca çoğu telefonunu açmasam da deli gibi araması, ama hamileyken sadece iki defa araması. İkinci aramasında ben sekiz aylık hamileyim iyice devreler yanmıştı bende. Eşimle de küs idim. Boşanıcam oğlundan dedim. Uzunca bir şikayet ettim ama cidden çok kötüyüm. Annemin babamın da haberi var dedim. Ki vardı da. Ahaha sen her gün oğlunu arayan kaynana, haftada bir iki annemi babamı arayan kaynana kp bidaha sesleri çıkmadı. Tam on gün bekledim. Ne beni ne bir annemi aramadı daha nedir bu kızın hali diye. Neymiş hanfendi üzülüyormuş. Bir de şaka yaptım sanmış

engelledim. Sonra şaka gibi doğuma gelmek istediler ya. Neyse doğumdan sonra bir gün geldiler ben de hırsımı aldım ama engelini de açmadım bir daha hiç konuşmadım. Tahminim engelediğim için bana küstüler karı koca