Kaynana derdi!

eslemnur

oğlum tatlı meleğim benim
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2008
540
0
96
Bursa
meraba arkadaşlar uzun süredir takip ediyorum aama yeni yazmak nasip oldu ve yine aynı yine sizin yardımınıza dediklerinize ihtiyacım var::benim 10 aylık oğlum var ve çalışıyorum 1 hafta k.validem 1 hafta annem bakıyor...k.validemin baktığı hafta bana tam bi eziyet evimizde meyvamız sebzemiz herşeyimiz varken eşimi ara evinizde bişi yok derr mmesela üzümmü yiyoruz zaten başka bişi yokder hep aynı hep aynı ....her geldiğinde eltimi över beve gittikten sonra arar ne yaptın der derim misal tavuk yapıyorum aaaa bu saattemi der halbuki saat 7,30 dur...bebeğime bakmama karışırlar malum havalar serin çok dışarı çıkarmam heryerde akvaryum çocuğu diye konuşurr heryerde ama herkesin yanında nabıcam kızlar beeeennn.........klava:klava:klava:

aynı sorunlarla bende zamanında çok mücadele ettim yeri geldi doğurdum çocuğumu benden ayırıp kendi yanında yatırttı ve oğluda buna izin verdi...
aslında böylelerine çok da fazla yapılcak bişey yok tek denilebilecek şey allahından bulsun...

akvaryum çocuğu ne demek ya
sempatiksalakcinni

takma kafaya canım, çocuğuna iyi bakıyosa alttan al, laflarını kulak arkası et bencekaydirigubbakcemile5

e niye sıkıyon tatlı canını canım ya.
hep annen baksın. ağır gelecekse yarım günlük gelecek bi bakıcı bulursun annenle beraber bakarlar. ev işlerinde yardım eder bakıcı. hem yarım gün olduğundan fiyatıda uygun olur.
salla kaynanayı gitsin

Doğru söylüyosun canım işte beni tutan annem annemden yüz bulsam ben ben bakarım kızım dese ben sallamasına iyi sallarım onuda işte ayıp olur diywe düşünüyo annemde oyüzden nasıl davranayım milletin içinde derse ne lafıvereyim inanın şaşırdımya eşimle bile aramız bozuluyo kavga ediyoruz boşanmayı bile düşünüyorum kızlar iş cidden ciddi yanii

bence bu dediğimi annene bi teklif et.
aslında maddi durumunuz müsaitse bir bakıcı tututp bebeğine istediğin gibi baktırırsın. kimseninde iyiliğini başına kakmasını dinlemezsin

bence bu dediğimi annene bi teklif et.
Aslında maddi durumunuz müsaitse bir bakıcı tututp bebeğine istediğin gibi baktırırsın. Kimseninde iyiliğini başına kakmasını dinlemezsin

canım allaha şükür ama bakıcıya verecek kadar değiliz olsa zaten kesinlikle k.valideme minnet etmem ne diyeyim ben bukadına konuşayımmı herkesin içinde öyle inanın oğlumun doğum günü var annemlerin ve misafirlerimin yanında salak salak konuşacaklar diye şimdiden içim sıkıntılı insan oğluna ilk yaş günü yapmaya korkarmıya ben korkuyoırum arkadaşlarım ne olur bii fikir verinn

ne kadar ayıp şeyler bunlar benimkide gelir herkesin içinde bakıyoya aaaaaaaa bak bana bakıyo annesine bakmıyo tabi çocuk hep beni görüyo gel annem diye açmazmı ellerini deli oluyorum deliiiiiiiii

canım kayınvalidene ayrı başkalarına ayrı dogumgunu yap olmazsa. zor bi durum. üzüldüm valla. böyle mudahaleci kayınvalideler mudahale etmekten ne anlıyorlar anlamam

canım allah sana kolaylık versin bence annenle bi konuş belki kabul eder
benim kayıınvaldemde bazen o tür şeyler söyledi yok bana geliyo bana daha çok sarılıyo diye ben bozdum lafı tıktım ağzına şimdi söyleyemiyo
ama çok ayıpladım kayınvaldenizi o çocuk onun kanından çocuğunuz gerçekten akvaryum çocuğu bile olsa böyle herkesin içinde söylemesi çok saçma benim kayınvaldem oğlumu ve bizi yere göğe sığdıramaz kötü bi yönü bile olsa iyi söyler hiç arkamızdan konuştuğunu duymadım yiğidi öldür hakkını ver demişler dimi ama

ben o ne derse tersini söyledim o bana bu çocuk babacı olcak dedi ki erkek çocuk anneci olur herkes bilir eşimde sana düşkün diyo bende sana pek gitmek istemiyo dedesini istiyo dedim
yani ne derse tersini iddia ettim
arkadaşım sende onun arkasından konuş belki anlar ozaman ama bunu eşinede söyle haberi olsun
dediğim gibi arkamızdan konuşmaz konuşsa bile öve öve bitiremez bizi o yüzden bu konuda bişey diyemicem

eşinle konuş canım annesini uyarsın.niye böyle konuşuyorsun yaptığın doğru değil desin
hem sen hiç olaya karışmamış olursun hem de belki oğlunu dinlerbilmiyorumkismile
yada olmadı müsaitse annen sürekli baksın hiç böyle gerilmea.s

Duymazlıktan gel canım.
Huzurunuzu bozmana degmez.
Bırak konussun duyma.
Cocuguna bakıyor bir de hıc aldırıs etme

İNANIN çok zor herkesin yanında bildiğiniz deli ediyo beni ellerim titriyo
arkasından konuşma olayı aslında mantıklı ama nasıl yapacağımı düşünüyorummyapabişlirmiyim diye,görümcelerim hepsi bi tuhafta bunu bebeğim olduktan sonra sık görmeye başladığım iiçin daha sinir oluyorum...eşşimle bu konular yüzünden hergün tartışıyoruz hergüüün .....o benim yanımda ama annesininede fazla bişi demiyo inanın dese bile anlamıyolar değişikler bi insan iki olmuyo ama nasıl kabul edecveğim bilmiyorummmm

Eşinle konuş anlat olanları anlamısını sağla. arkadaşların dediği gibi annenin yanına yarım günlük bir bakıcı bul. annende yorulmaz böylece. kayınvalidene sinir olup kendini germekten çok daha iyi. bu sinirle psikologa gitme ihtiyacı bulup daha çok para harcarsın. bu kadar kendini üzdüğüne değmez.

söz konusu çocuğum ve bakımıysa kocam da dahil olmak üzere herkesi karşıma alabilirim.benim kayınvalidem ve kayınpederimde bu tür davranışlarda bulunmaya kalktılar her defasında ALPAN İLE İLGİLİ KONULARA ANNE VE BABASI OLARAK BİZ KARAR VERİRİZ DİYE BELİRTTİM HEM DE HER ORTAMDA...:umursamaz: şuan 6,5 yaşında 1. sınıfa başladı oğlum herkesin takdir ettiği bir çocuğumuz oldu.ve şimdi iyi ki bizi uyarmışsın çocuk doğru terbiye alıyor diyorlar.hatta börtülböcek çok iyi bir anne diyor kayınvalidem..:lepi:

Sizlerin dediklerinizi yapıcam arkadaşlar saolunçok pipiriklioluyorum sık söylediğim zaman ayy rahat ol falan diolar ama tekrar denicem hepsini tekrar konuşucamm arkadaşım doğru söylüyosun psikolojik tedavi görmem gerekecekkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…