kaynana derdi...

ya ne insanlar var dar giyinince ne oluyoki bebek sonucta sadece karninda orayi rahat tut yeter...yok illaki o cirkin cuval gibi hamilelik kiyafetleri giyilecek....gecenlerde benim yabanci bir eltim var o dedi göbegin haftana göre cok büyük diye bende dedim ilk bebegimdede böyleydi bilmiyorum yapim böyle diye.....kaynanam yazik korkarak diyo dar giyiniyon dikkat cekiyo yanlis anlamada bol giy sakla nazar degecek diye yasindan dolayi fikri gayet normal ama bak söylemesini biliyor senin kaynananin sorunu bence pat diye konusmak

aynen haklısın onu ben havaya soktum sana bırakırız felan dıyerek ama bundan sonra tavrımı koycam doğumdada baska bırını bulcam yanıma ..
ve ona bırakmıycam. cunku ben o ıyı oldugu surece ıyıydım madem öyle işte böyleeeeeeeeeeeeee...

valla canım ben altını bile değiştirtmiyorum diyebilirim. nezaman yeltense bebeğimin hertürlü özel işini kendim yapmak istiyorum. bu beni mutlu ediyo yapmayınca kendimi ilgisiz anne gibi hissediyorum falan diyorum. o tabiki onun yapmasını istemediğimi anlıyo ama lafı böyle söyleyince oğlunada yarın bigün şikayet edemez. çakalmıyım neyim:27: aslında değildim ama böyle olmak gerekiyo napalım. losalığımda geldi resmen sinir etti beni. sezeryan oldum bebeğimle ilgilenemedim diye çok üzgündüm zaten. göğüs uçlarımda yoktu benim ama sütümün maşallahı vardı taburcu olurken hemşire kontrol etti o dedi hatta kimseye deme maşallahın var dedi. kadın ikide birde ayyyy bu çocuk doymuyo ayyyy senin göğsün özürlü falan. en son eşim uyardı bidahada gelmedi öle bize yemek yapmaya falan. bir iş yapıyo 10 iş çıkarıyo kadın. evde temiz kirli ne varsa yıkamış yatıyorum ya görmedimde. südyenlerim falan kabına koymadan yıkanmış hepsi pert. 2. gün ayağa bi kaltım. katlanacak çamaşır. çamaşır ipinde asılı çamaşırlar. busefer o halimle kalktım onları topladım. bide iş yaparken ben iş yapıyorum haaa tavrıyla ıhlaya mıhlaya ordan oraya koşturuyo. belli yani yapmacıklığı. eve gelince en fazla 4 gün sonra herkesi gönderdim annemde dahil. yemeğim falan hepsini ben hallettim kafam rahat. çünkü annem kalsa onu göndersem laf olucak.

Back