Kaynana elti sorunu

Çok doğru söylüyorsun zaten ben bu dediklerini yapmaya çalışıyorum tek sorun kafama çok takıp kendimi üzüyorum

Aynen canim uzulme takma takmamayida basar. Sanirim kiblendin yasak yedin ama ben yine yazmak istedim.

Ayyy ne kadar onemsemissiniz kaynanayla eltiyi. Sizin hayatta baska mutlulugunuz yok mu? Ayrica onlar birbiriyle mutlularsa sana ne oluyor?

Öyle değil işte eşimin yanında çok degerliyim allah razı olsun ama dusunsene kayinvalide elti olarak bile gormesen biri seni evine davet ediyor yada bir gezmeye düğüne gidiyorsunuz beraber orda seninle muhattap olunmuyor yalnız birakiliyorsun dışlaniyorsun sen olsan ne yapardın ve bunu sürekli yapıyorlar aynı ortamda bulunmak zorunda kalıyorsun gitmeme gibi bir sansinda yok bir oluyor 2 oluyor 7 ay boyunca sürekli böyle ne kadar Üzülmez ne kadar kafana takmazsin
ben evlendigim gunden beri esimin ailesi ile gorusmuyorum. hamileyim, esimle telefonda gorustuklerinde benim yahut bebegin sihhatini dahi sormuyorlar. umrum da degil; cunku ben onlara gelin olmak icin evlenmedim, esime es olmak icin evlendim. size de ayni yaklasimi oneririm.

Evet o bütün olanları görüyor ve onlara da söylüyor ama kayinvalide kayinpederi bir gaza getiriyor kayinpeder de başlıyor kufretmeye insan dusmanina söylemez dediği lafları birde el gün tanımaz herkesin içinde söyler eşim de milletin içinde daha fazla rezil olmamak için susmak zorunda kaliyor
eşin sustuğu için yapıyolar. karşındaki insanı öyle bir bastıracakki yüzünüze bakamayacak

Slm kızlar çok mutsuzum. Ne yapacağımı bilmiyorum üzüntüden başıma ağrılar çıktı. Benim kaynanam yeni bir gelin aldı ve bizi okadar çok dışladi ki hem de durduk yere bu yeni gelinle ikisi bir olup her yerde bizi 2. Plana attılar beni catlatmak için elinden geleni yaptılar halbuki ben ikisinede çok iyi davrandim yapmadiklari ayrımcılık kalmadı bu arada ben hamileyim sürekli sustum birsey yokmuş gibi davrandim ama dün ikisi yine bir olup Düğünde dedikodu yapıp yapıp guluyorlardi ben yokmusum gibi davraniyorlardi ben de dayanamadm sen o gelinin le konuş dur başka gelinin yok zaten dedim kalktım gittim arkamdan kayinpeder doldurmuş eşime demedigi küfürü lafı bırakmamislar. Bu geline hatalı olsa bile hiç bir laf denmiyor çünkü bu kardeşinin 2. Karısı o yüzden . Benim zoruma giden biz hiç bir kötülük laf söz söylemeden hem çok dislandik hemde hep suçlu biz olduk onlar ben hamileyken benimle
Uğraşıyorlar birde üste çıkmaya çalışıyorlar 2 gündür aglamaktan kötü oldum bebegime bişey olacak diye de korkuyorum :KK61:
Herkezin canı cehenneme senin bebeğinden önemlimi ben taktım kafaya da ne oldu hani beni.takan varmı yok? Yine gelini kıymetli... Çok üzülürsün inanki bak. Onlar sana öylemi yapıyor sende tam tersini yap hiç umursama gül neşeli ol hayatını yaşadığını göster. Çok çabuk yıpranırsın...

Bunun öyle bi ihtimali yok canım tabi herseyi allah bilir de çünkü ilk nişanlısı ndan ayrıldı sonra başka biriyle evlendi ondanda ayrıldı şimdi bu 3. Ncü ne yapsa kötü diyemezler deseler herkesin gözünde bunlar suçlu olur o yüzden onu el üstünde tutmaktan bizi dışliyorlar
Eltim ilk gelin ve 15 yıldır evlilerdi, dediğim gibi hiçbirimizin garantisi yok.

Slm kızlar çok mutsuzum. Ne yapacağımı bilmiyorum üzüntüden başıma ağrılar çıktı. Benim kaynanam yeni bir gelin aldı ve bizi okadar çok dışladi ki hem de durduk yere bu yeni gelinle ikisi bir olup her yerde bizi 2. Plana attılar beni catlatmak için elinden geleni yaptılar halbuki ben ikisinede çok iyi davrandim yapmadiklari ayrımcılık kalmadı bu arada ben hamileyim sürekli sustum birsey yokmuş gibi davrandim ama dün ikisi yine bir olup Düğünde dedikodu yapıp yapıp guluyorlardi ben yokmusum gibi davraniyorlardi ben de dayanamadm sen o gelinin le konuş dur başka gelinin yok zaten dedim kalktım gittim arkamdan kayinpeder doldurmuş eşime demedigi küfürü lafı bırakmamislar. Bu geline hatalı olsa bile hiç bir laf denmiyor çünkü bu kardeşinin 2. Karısı o yüzden . Benim zoruma giden biz hiç bir kötülük laf söz söylemeden hem çok dislandik hemde hep suçlu biz olduk onlar ben hamileyken benimle
Uğraşıyorlar birde üste çıkmaya çalışıyorlar 2 gündür aglamaktan kötü oldum bebegime bişey olacak diye de korkuyorum :KK61:
İyi de canım sen bir de hamile halinle neden kv ile yeni eltiyi takıyorsun.. hiç dert edilecek şeyler mi bunlar bir de ağlıyorsun iki gündür..
dolaşsınlar ne var bunda? Benim canıma minnet olurdu, hiç sevmem öyle fazla iç içe olmayı.. acaba hamilelik hormonlarından mı hassaslığın... gülüp sohbet etsinler, gezsinler.. bir şey yok ki bunda, iyi anlaşmışlar işte ne güzel ;)

uzulduğun şeye bak bende ikinci gelinim ama hep mesafeliyim aman büyük gelinle yeterki iyi olsunlar benden uzak olsunlar.sizinki kıskançlık bence sevmeyin kv bu kadar

Paylaşılamayan kayınvalide...
Yeni eltiyle daha çok muhabbet ettin
Bende sana trip atarım

Bkz: Beni nasıl unutursun, beni beni ilk gelinini modu

Öyle değil işte eşimin yanında çok degerliyim allah razı olsun ama dusunsene kayinvalide elti olarak bile gormesen biri seni evine davet ediyor yada bir gezmeye düğüne gidiyorsunuz beraber orda seninle muhattap olunmuyor yalnız birakiliyorsun dışlaniyorsun sen olsan ne yapardın ve bunu sürekli yapıyorlar aynı ortamda bulunmak zorunda kalıyorsun gitmeme gibi bir sansinda yok bir oluyor 2 oluyor 7 ay boyunca sürekli böyle ne kadar Üzülmez ne kadar kafana takmazsin
İmkansız gibi bahsetmişsin
Aman düğünde onca gürültüden konuşulanı bile anlamam ben
Oynayanları izle daha iyi, çerez ye gül geç
Onların dedikodusunu duymasan uyuyamıyo musun?
Görüşmeyi de azalt.

yahuu derdin mi yok senin Allah aşkına. Allah sana bir can teslim etmiş ne güzel hamileliğinin tadını çıkar bebeğinle ilgilen onun hayalini kur. Yok eltiydi yok kaynanaydı boşver bunları çok samimiyet tez ayrılık getirir unutma sen çizgini koru değerini kendin belirle. Gerisini de Allah'a bırak

Millet kv deden kurtulmak ister siz de bol muhabbet istiyorsunuz ilginç!! Bırakın samimi olsunlar bu ne kıskançlık. Hamilesiniz ve hormonlar sizi etkisi altına almış sanırım

Paylasilamayan kaynana da ilk defa duyuyorum.

Baskasinin samimiyeti sizi ilgilendirmemeli. Sonucta kayinvalideniz sizin anneniz degil. Ikinizi esit sevip, esit zaman ayirmak falan durumunda degil. Kiminle kafasi daha cok uyusuyorsa, onunla konusur. Size saygisizlik, cirkeflik, iftira falan atmadigi surece, bu durum sizin gunlerce aglamaniza falan sebep olmamali. BENCE

Back
X