- 29 Eylül 2012
- 4.121
- 753
- 248
- Konu Sahibi CICIBICIMELEK
-
Bir defa şimdiden torun olunca o çocuklarla ilgileneceği kanısına varman çok abes olmuş mantıklı düşünürsen:)aynen dogum yaklaştıkça panikliyorum galiba... benım kendi annemde yan komşunun çocuklarına bakıyor markete falan gıdınce uyutup anneme bırakıyor hiç rahatszlk duymuyorum nedense burdakı durum daha farklı gelıyor bana işi abartmşlar fazla larç olmuş durum.... neyse inş düzelir saol cnm
Son derece haksızsınız bunuda çocuğunuz olunca anlayacaksınız. Sizin o gürültü olarak gördüğünüz veletler çocuğunuz için bulunmaz nimet.
Benim çocuğum tek evde herşeyi var oyuncak tablet ayrıca biz bunlar var nasılsa diye çocuğu bir kenara koymuyor onunla sürekli oyun oynuyoruz zaten okadar çocuk ruhluyumki çocuğumla parkta kaydıraktan kayarım. Bende tek çocuk olduğumdan neye ihtiyacı var anlayabiliyorum. Bazende bir misafirliğe gidiyoruz. Bizim çocuk kalabalık gürültülü ortamlarda inanılmaz mutlu oluyor. Yemesi aslında normal ama inanılmaz iştahla yiyor.
Bak bir komşum var eşi ile boşanmış oğlu 4 yaşında ve adam başka biri ile evlenmek için karısını boşadı şimdi o kadın çocuklarına bakıyor. Kalabalık bir aile apartmanı. Annesi hafta sonu oğlu gelince mutlu etmek için herşeyi yapıyor ama çocuk orayı özlüyor. Apartman tamda sizin anlattığınız gibiymiş. Ha gürültü den uyumaz diyorsanız nasıl alışırsa öyle devam eder.
Misal benim oğlum çıt sesine uyanır ayağımda sallar uyuturum yatağına koyayım diye kucağıma alınca uyanırken. Kalabalık ailede ki çocuklar uyur onu alırlar yatağa koyarken üstünü değiştirirler ama çocuk uyanmaz.
Ben bu durumdan tatilde kurtuldum ilk 3 gün çok zor oldu çünkü bir tanıdığın evindeyim ve insanlar çok sesli konuşuyor gelen giden koşturan bitmiyordu. Sonunda nemi oldu cam açık yan bahçede davullu zurnali düğün var ama oğlum saat akşam 9 da yattı sabah 10 da kalktı.
Bir defa şimdiden torun olunca o çocuklarla ilgileneceği kanısına varman çok abes olmuş mantıklı düşünürsen:)
Şeytan işte soldan soldan geliyor sana bariz:)
Benim cocugum yok , ilk bebisimi bekliyorum allah kismet ederse yakinda kucagima alacagim.peki siz çocuklarınızı konu komşulara sürekli gönderiyormusunuz evdeki üç çocugunuzun üçününde komşunun kapısına gidip tekme atmasını normalmi karşılıyorsunuz bana hiç normal gelmiyorda.... ufack çocugunda arkadaşa ihtiyacı yok zamanı gelince kendi yaşıtlarıyla arkdaşlık yapacaktır tabiki....
belirli bir yaşa kadar dediğin konuda haklısın ama çocuk 15-16 aylık olduğu zaman biraz sosyelleşmesi gerek,,,,Kızlar kaynanam çok iyi bir kadın sağolsun bana hiçbir zararı yok faydası çok öle bi insannn.. yalnız bana değil çevresındekı herkese iyi davranır eşimde annesine çekmiş kimseye hayır diyemez... benim sıkıntım şu şuan hamileyim belkı ondandr ufak şeylere bile sinirlenıyorum nedense... çalışıyorum haftada bir gün kaynanama yemege gidiyoruz her gittiğimde apartmandaki bütün çocuklar bizimkilerde anne babaları yokken zırt pırt geliyorlar... her gittiğimde ama apartmıyorum kımse yoksa bile 5 dakka geçmeden kapıyı tekmelemeye başlıyorlar... ben işten gidiyorum kafamı dinlemek istıyorum ama nerdeeee...
birde tabi ilerde bebeime kaynanam bakmak istıyor hattA torun için ölüyor kadın... ilk torunu olacak kısmetse... ben işe gidince bu apartmandakı veletler yine böle gelmeye devam ederlerse ben çocuğumu vermek istemıyorum haksızmıyım benim çocugum hiçbir mecburıyetı yokken neden elalemin çocuklarının gürültüsünü dinlesinki anaları sanki çocukları bu eve doğurmuş sinir oluyorum haksızmıyım kaynanama nasıl sölicem kendim de çok sinirlenıyorum azımdan kötü bi laf çıkacak die korkuyorum
peki siz çocuklarınızı konu komşulara sürekli gönderiyormusunuz evdeki üç çocugunuzun üçününde komşunun kapısına gidip tekme atmasını normalmi karşılıyorsunuz bana hiç normal gelmiyorda.... ufack çocugunda arkadaşa ihtiyacı yok zamanı gelince kendi yaşıtlarıyla arkdaşlık yapacaktır tabiki....
Kesinlikleeee normalde çok uyumlu biriyim... hormonlardanmıdır nedir tahammül edemez oldum bazı şeylere...
. Sorunda bu ya zaten onlar çocuk nezaman ne yapıcaklar bilemezsın daha az önce bi haber okudum çocuk kardeşinin biberonuna kola koyup içirmiş çocuk hayatını kaybetmişBenim cocugum yok , ilk bebisimi bekliyorum allah kismet ederse yakinda kucagima alacagim.
Gonderirmiyim sorusuna gelince , cocuk bunlar cocuklari baglayamazsin sus diyemezsin zorla susturamazsin cocuk akli derler ya nasil davranmak isterlerse oyleler .
Demekki kaynanan okadar cok yuz vermiski gelebiliyorlar burda . cocuklarin sucu yok .
Cocuklara bir iki vurma tekmeleme desen yapmazlar zaten.
Demekki kaynanan rahatsiz olmuyor ..
Komşular canım akrabalık yok bazı arkadaşşlar kaynananın evi sanane demişler çok tuaf kim kalabalığn içinde ufack çocugu sokarki bi arkadaşm mevlüt bile okutmadı çocuk ufak dıe gelen gıden öpmesn dıeBenim gibi sinirli bir hamile daha.
Anlamadım yalnız komşumu akrabamı bu çocuklar?? Akrabaysa yapacak çok bir şey yok, evine gelmesinler diyemezsin ama komşuysa uygun bir dille söylenebilir bence. Bebeği rahat bırakmaz bunlar anne filan de.
. Bende normale dönerm inşşş aklıma tek bişey gelıo gelıp bizim evde bakarmsn dıcemAdı üstünde kaynana nın evi sana karışmak üHormonlar.
Ben kizim dogdugunda annem soguk almis, kadini yaklastirmamistim bebegime. Hasta edersin diye.
Kadincagizin kalbini kirdim o zaman.
Annem benim.
Bebegime dokunmak isterdi insanlar ellerine surdurtmezdim bile.
Ama sonra normale donuyorsun.
Tabiki sende haklısın bizim akrabalarım kalabalık canım hepside yakın zaten ablamın ogluda var ufak kuzenler fılan doluyani okonuda sıkıntı yaşamıycamı düşünüyorum benim korkum ben yokken ona bi zarar verebilirler sonuçta çocuk onlar bilemessinbelirli bir yaşa kadar dediğin konuda haklısın ama çocuk 15-16 aylık olduğu zaman biraz sosyelleşmesi gerek,,,,
benim ve eşimin burada hiçkimsesi yok,,, ne yazık ki pek arkadaşımızda yok şu anda hamileyim,, ve ben şimdiden düşünüyorum çocuğum antisosyalolucak ne yapabilirim diye,,,
uzak bir akrabamı buldum onunda yeni bebeği olmuş, olmazsa yavaş yavaş onunla irtibata geçicem, eşimin işyerinden bir arkadaşı var ( bebekleri var) , onlarla ısınma turlarına giri yorum,,
evimin yakınında kreşe vermeyi düşünüyorum haftada 3 gün 2 saat sadece oyun oynaması için,,,,
o kadar da kötü bir durum değil,,,
ama ilk aylarda tabiki haklısın,,, bebeğin korunması gerek,, ama sonrası için çok şanslısın,,,
elalemin cocuguna niye velet diyorsun ki.Kızlar kaynanam çok iyi bir kadın sağolsun bana hiçbir zararı yok faydası çok öle bi insannn.. yalnız bana değil çevresındekı herkese iyi davranır eşimde annesine çekmiş kimseye hayır diyemez... benim sıkıntım şu şuan hamileyim belkı ondandr ufak şeylere bile sinirlenıyorum nedense... çalışıyorum haftada bir gün kaynanama yemege gidiyoruz her gittiğimde apartmandaki bütün çocuklar bizimkilerde anne babaları yokken zırt pırt geliyorlar... her gittiğimde ama apartmıyorum kımse yoksa bile 5 dakka geçmeden kapıyı tekmelemeye başlıyorlar... ben işten gidiyorum kafamı dinlemek istıyorum ama nerdeeee...
birde tabi ilerde bebeime kaynanam bakmak istıyor hattA torun için ölüyor kadın... ilk torunu olacak kısmetse... ben işe gidince bu apartmandakı veletler yine böle gelmeye devam ederlerse ben çocuğumu vermek istemıyorum haksızmıyım benim çocugum hiçbir mecburıyetı yokken neden elalemin çocuklarının gürültüsünü dinlesinki anaları sanki çocukları bu eve doğurmuş sinir oluyorum haksızmıyım kaynanama nasıl sölicem kendim de çok sinirlenıyorum azımdan kötü bi laf çıkacak die korkuyorum
Pardon da velet kelimesinde bi argoluk göremiyorum yigenimi severkende velet diyebiliyors misal saçmalamşsonızsenin yavrun bebek,çocuk
başkasının ki velet
çok ayıp,ayrıca böyle kınarsan senin yavrunda velet olur çıkar ilerde
ben sizin gibilerle tartşmak için yazmadm başka kapıya canım önce otur bi düşün velet yaramaz haylaz çocuktır kımseye küfür etmedm kapişelalemin cocuguna niye velet diyorsun ki.
karninda cocuk tasiyosun .cocuklara daha sempatik bakman gerekir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?