kaynana evi...

Bir defa şimdiden torun olunca o çocuklarla ilgileneceği kanısına varman çok abes olmuş mantıklı düşünürsen:)
Şeytan işte soldan soldan geliyor sana bariz:)

Çocuk belli bir yaşa geldiği zaman bende isterm arkdaşları olsun oyunlar oynasın ki yanlız bir çocuk olarak büyümesini hiç bir anne istemez.... Siz bizzat yaşamışsınız bazı şeyleri bense daha anne olma yolundayım hiçmi endişeleenmiyorsunuz çocugunuz yanınızda yokken benımde zamanla fikirlerm değişebilir ama şuan sakın bi ortamda olmasını istıyorum bebeklıkten çıkana kadar

Benim cocugum yok , ilk bebisimi bekliyorum allah kismet ederse yakinda kucagima alacagim.
Gonderirmiyim sorusuna gelince , cocuk bunlar cocuklari baglayamazsin sus diyemezsin zorla susturamazsin cocuk akli derler ya nasil davranmak isterlerse oyleler .
Demekki kaynanan okadar cok yuz vermiski gelebiliyorlar burda . cocuklarin sucu yok .
Cocuklara bir iki vurma tekmeleme desen yapmazlar zaten.
Demekki kaynanan rahatsiz olmuyor ..

belirli bir yaşa kadar dediğin konuda haklısın ama çocuk 15-16 aylık olduğu zaman biraz sosyelleşmesi gerek,,,,
benim ve eşimin burada hiçkimsesi yok,,, ne yazık ki pek arkadaşımızda yok şu anda hamileyim,, ve ben şimdiden düşünüyorum çocuğum antisosyalolucak ne yapabilirim diye,,,
uzak bir akrabamı buldum onunda yeni bebeği olmuş, olmazsa yavaş yavaş onunla irtibata geçicem, eşimin işyerinden bir arkadaşı var ( bebekleri var) , onlarla ısınma turlarına giri yorum,,
evimin yakınında kreşe vermeyi düşünüyorum haftada 3 gün 2 saat sadece oyun oynaması için,,,,
o kadar da kötü bir durum değil,,,
ama ilk aylarda tabiki haklısın,,, bebeğin korunması gerek,, ama sonrası için çok şanslısın,,,

Benim gibi sinirli bir hamile daha.
Anlamadım yalnız komşumu akrabamı bu çocuklar?? Akrabaysa yapacak çok bir şey yok, evine gelmesinler diyemezsin ama komşuysa uygun bir dille söylenebilir bence. Bebeği rahat bırakmaz bunlar anne filan de.

Eminim ki boyle dusunmeyeceksin cocugun olduktan sonra.
Cocuklarin her yasta birilerine ihtiyaci var.
Gecenlerde bir arkadasin 2 aylik kizini aldim kucagima, kizimin yanina goturdum.
2 aylik bebe bile biliyor kim cocuk, kizma bakti bakti guldu velet.

Kesinlikleeee normalde çok uyumlu biriyim... hormonlardanmıdır nedir tahammül edemez oldum bazı şeylere...

Hormonlar.
Ben kizim dogdugunda annem soguk almis, kadini yaklastirmamistim bebegime. Hasta edersin diye.
Kadincagizin kalbini kirdim o zaman.
Annem benim.

Bebegime dokunmak isterdi insanlar ellerine surdurtmezdim bile.
Ama sonra normale donuyorsun.

. Sorunda bu ya zaten onlar çocuk nezaman ne yapıcaklar bilemezsın daha az önce bi haber okudum çocuk kardeşinin biberonuna kola koyup içirmiş çocuk hayatını kaybetmiş

Komşular canım akrabalık yok bazı arkadaşşlar kaynananın evi sanane demişler çok tuaf kim kalabalığn içinde ufack çocugu sokarki bi arkadaşm mevlüt bile okutmadı çocuk ufak dıe gelen gıden öpmesn dıe

. Bende normale dönerm inşşş aklıma tek bişey gelıo gelıp bizim evde bakarmsn dıcem

Tabiki sende haklısın bizim akrabalarım kalabalık canım hepside yakın zaten ablamın ogluda var ufak kuzenler fılan doluyani okonuda sıkıntı yaşamıycamı düşünüyorum benim korkum ben yokken ona bi zarar verebilirler sonuçta çocuk onlar bilemessin

sizin bu düşündügünüzü kayınvaldeniz mutlaka sizden önce düşünür henüz çok erken önce bebeginiz dogsun saglıklı biçimde kucagınıza alın kızacak başka şey bulamamışsınız sanırım

bebek var diye çocukları almaz bence eve. herşeyden önce kendi torunu gelir ne de olsa. iyi biriymiş anlattığına göre belli ki herkes de seviyor. içini rahat tut gözü gibi bakar bence. :)

hamileyken canınızı sıkmayın bence. ben henüz bekarım hamilelik nasıl bir şey bilmem ama sizin aklınızdan geçen herşeyi bebeğin hissedeceğine inanırım. bebeğinizi üzmüş olursunuz. sağlıklı doğumlar diliyorum

elalemin cocuguna niye velet diyorsun ki.
karninda cocuk tasiyosun .cocuklara daha sempatik bakman gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…