Kaynana geldi maalesef

Began

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2012
24.007
55.972
798
Günaydın kızlar.
Dün sürpriz yapıp kaynana geldi. Kendisinden tiksinecek kadar nefret ediyorum. Eşim haberim yok dedi ama bence haberi var.
Kaynana gelince ruhum, bedenim kasılıyor. Bir kabız oluyorum, bir ishal. O varken iştahım kaçıyor. Yüzüne bakmıyorum, ayrı odada oturuyorum.

Çocuklarım çok seviyor maalesef. Kaynana torun bahanesiyle geliyor ve ben bu bahaneyi ortadan kaldırmak istiyorum. Çocuklarla oynuyor ama vurarım, kırarım, yakarım şeklinde hep cümleleri.

Çocuklara ne kadar kötü biri olduğunu anlatsam yanlış olur mu?

Neden sevmiyorsunuz?

Aranızda ne gibi sorunlar olursa olsun çocuklarınızı ya da herhangi birini kimseye karşı doldurmamalısınız
Evlendiğim ilk günden beri hayatı bana zehir etti. Şimdiki aklım olsa bu kadınla muhatap olmamak için evlendiğim gün boşanırdım.

Size kötülük mü etti? Neden sevmiyorsunuz?

Saçmalamayın gözünüzü seveyim. Babaannesi onların o. Sizin gelin kaynana ilişkinizi çocuklara yansıtamazsınız. Bunu uygulamayı düşünmek bile bir anneye yakışmaz.
Evet maalesef babaanne.
Kadının varlığı beni o kadar irrite ediyor ki kendi evimden nefret ediyorum.

Yok artık.
İyi bir kayınvalide olmayabilir ancak iyi bir babaanne demek ki. Neden çocuklarınızın yaşadığı ve yaşayacağı babaaanne sevgisinden onları mahrum ediyorsunuz. Vurayım yakarım cümleleri için uyarın sadece.
Keşke bu kadını kaynanam olacağına ilk gün boşansaydım.
Size kötülük mü etti? Neden sevmiyorsunuz?
Evlendiğim ilk günden beri elinden gelen kötülüğü yaptı.
Neden böyle bi şey yapasınız ki? Çocuklarınız sizinle aynı insanları sevmek sevmemek zorunda değil, akılları yettiğinde eğer bi kötülüğünü görürlerse kendileri mesafe koyar zaten.
Evet maalesef çocuklar beni durduruyor.

Keşke bu kadını kaynanam olacağına ilk gün boşansaydım.

Evlendiğim ilk günden beri elinden gelen kötülüğü yaptı.

Evet maalesef çocuklar beni durduruyor.

Ne yaptı ama önemli olan o. Bu kadar boğmak istediğinize göre çok kötü şeyler yapmış olmalı.

Ne yaptı ama önemli olan o. Bu kadar boğmak istediğinize göre çok kötü şeyler yapmış olmalı.
Sadece bir örnek vereyim; evlendiğimiz hafta eşime başka kadınların fotoğrafını gösterip karını boşa bunlardan biriyle evlendireyim seni diyordu.

Çocuklarınızda birer birey kendi düşünceleri var kimi sevip kimi sevmiceklerine kendileri karar verirler siz sevmediğiniz için rahatsız oluyorsunuz ama ne söylerseniz kötü siz olursunuz
ayrıca dış dünya toz pembe değil küfür eden kötü konuşan insanlar hep çevrelerinde olucak buna engel olamazsınız hatta bence engellemeniz onları dünyadan soyutlar
Kaldı ki çocuklarınızı çok seviyormuş buna neden maalesef dediğinizi anlamadım

Siz cok rahatsizsaniz ama torunlariyla ilgileniyorsa bence siz de birakin cocuklari cikin disari sinemaya gezmeye gidin gorusmediginiz arkadaslarinizla bulusun. Bu sekilde minimum muhataplikla atlatirsiniz. Kolay gelsin
Mümkün değil çocukları ona emanet edemem.

Çocuklarınızda birer birey kendi düşünceleri var kimi sevip kimi sevmiceklerine kendileri karar verirler siz sevmediğiniz için rahatsız oluyorsunuz ama ne söylerseniz kötü siz olursunuz
ayrıca dış dünya toz pembe değil küfür eden kötü konuşan insanlar hep çevrelerinde olucak buna engel olamazsınız hatta bence engellemeniz onları dünyadan soyutlar
Kaldı ki çocuklarınızı çok seviyormuş buna neden maalesef dediğinizi anlamadım
Çünkü bu kadının hayatımda hiçbir şekilde yer kaplamasını istemiyorum.

Back
X