Kaynana gelin bir soru sormak istiyorum size ?

Kiskanc degil mi? Bildigin kuduruyor öbür gelin gibi avucunun icine alamamis ayni apartmanda oturtamamis diye. Sen de onun sozlerine kulak asıp istedigini verme ona bence

Kesinlikle öyle ama sürekli olarak dile getirdigi için istemsizce psikolojik acaba bu kadın neden böyle diye kendi kendime düşünmeye başlıyorum teşekkürler 🙂
Yahu neden olucak kadın fesat.sana içten Killik veriryor rahatsi etmek istiyor.neresi iyi niyet kıskanç değil diyorsun.
İçten içe begenmiyor seni bunuda belirtiyor resmen fırsat dogdukca.
Şu ogluna kimseyi tanıştırmaya kvler acaba kendileri dünya guzelimiydi .
Hasbam benim.
Bir acayipler gerçekten.evlenilmis kaç yıl geçmiş ne dersin arkadas kocaman kadına laf sokuyon. pis kadın lafım KV denize

Ben olsam sana gaz veriyorlar dediğinde, aaa ne gazı goz görüyor vallahi güzelim, nazar etmesinler yeter derim 😂 boşver o birşey dediğinde sen de bu şekilde, ver cevabı gec

Yok üst katında oturmamı istedi ben gitmedim istemedim istemiyorumda zaten ki ben istesem eşim asla istemiyor zaten ben normalde asla takılmam ama dediğim gibi istemsizce olan düşünülen bişey bu sebebini düşünüyorum yani ki eltimi görseniz yani kendimden eminim bin kat daha iyiyyim ama hep onu tutar begenir ve sever
Hangi ölçütlere gore siz ondan bin kat iyisiniz mesela merak ettim. Kadin sizi begenmiyor olabilir zevk meselesi. Siz bundan rahatsiz olmussunuz. Kimse kimseyi begenmek zorunda degil. Sizin dış görünüşunuzle ilgili yorum yapmamasini rica edebilirsiniz rahatsizliginizi dile getirebilirsiniz uslubunu duzeltmezse araya mesafe koyabilirsiniz kendi kendinize ben bin kat daha iyiyim diye kasılmak yerine. Sizi gercekten begenmedigi icin konusuyor olma ihtimali de var yani...

Merhaba benim kaynanam güzellik konusu açıldıgında insanlar güzel dediginde gaz veriyolar gibisinden laflar kullanıyor yanı ben güzel değilmişim gibi begenmiyormuş gibi dile getiriyor ama onun yanında da insanlar güzel oldugumu dile getirir veya becerikli örnek anlatıyorum en yakın zamandan eşim iş yerinden kadın arkadaşlarının çok iyi oldugunu ve beni çok beğendiklerinin konusu açıldı bi şekilde nereden hatırlamıyorum kaynanamda alakası yok sana gaz veriyorlar sadece dedi ve bunu sürekli yapıyor acaba neden olabilir ? Kaynanam öyle kıskanç bir kadında değil görmedim yani yada hissettmedim ama aşırı ayrımcılık yapan bir kadın büyük gelinine herşeyi yapar eder bana veya eşime hiç bişey bizden bekler bi çok şeyi hatta büyük gelini üst katında oturuyor ben ise kiradayım ayrıyım onlardan halbuki tam tersi olması lazım kaynatam bile hep benim iyi becerikli oldugumu begendigini dile getirir ama kaynanam her seferinde küçümser mi desem bilmiyorum farklı davranıyor neden olabilir ?
Gaza maza gerek yok Allaha sükürler olsun her halimden cok memnunum benim takildigim nokta ise birileri hakli olarak beni güzel becerikli bulmalari neden seni cok rahatsiz etti onu merak ediyorum seni tanimasam kv beni kiskaniyor diyecegim diye söyleyin saka yollu

Sizi kıskanıyor bariz
Ne kadar uzak olursanız o kadar huzurlu olursunuz.
bencede asiri kiskaniyor kv bastiramadigi kiskanclik hareketleri vs ele veriyor ne var sanki MasaAlah Gelinime daha cok övgülere layiksin sen canim gelinim dese dilinde dikenlermi cikacak illaki zehirini kusacak bir sekilde

Hangi ölçütlere gore siz ondan bin kat iyisiniz mesela merak ettim. Kadin sizi begenmiyor olabilir zevk meselesi. Siz bundan rahatsiz olmussunuz. Kimse kimseyi begenmek zorunda degil. Sizin dış görünüşunuzle ilgili yorum yapmamasini rica edebilirsiniz rahatsizliginizi dile getirebilirsiniz uslubunu duzeltmezse araya mesafe koyabilirsiniz kendi kendinize ben bin kat daha iyiyim diye kasılmak yerine. Sizi gercekten begenmedigi icin konusuyor olma ihtimali de var yani...
Yani güzellik olsun beceriklilik özellikle beceriklilik konusunda eltimden bahsediyorım ama omu sürekli güzelliğini falan dile getiriyor o anlamda demwk istedim

Haklısınız begenmiyor ama rahatsızlık duydugum sürekli dile getirmesi ortam içerisinde olsun başka yerde olsun hani iyiyim anlamında saygıda olsun her komuda

Haklısınız begenmiyor ama rahatsızlık duydugum sürekli dile getirmesi ortam içerisinde olsun başka yerde olsun hani iyiyim anlamında saygıda olsun her komuda
Yani güzellik olsun beceriklilik özellikle beceriklilik konusunda eltimden bahsediyorım ama omu sürekli güzelliğini falan dile getiriyor o anlamda demwk istedim
Bu ne ozguven biraz mütevazı olsanız keşke. Günlük tavırlarınız da bu sekildeyse sizi begenmiyor olma ihtimali yüksek 😂 siz kendisiyle bi konusabilirsiniz bence iletisim önemli. Becerikliliginizi iletişim konusunda da gosterebilirsiniz...

Bu ne ozguven biraz mütevazı olsanız keşke. Günlük tavırlarınız da bu sekildeyse sizi begenmiyor olma ihtimali yüksek 😂 siz kendisiyle bi konusabilirsiniz bence iletisim önemli. Becerikliliginizi iletişim konusunda da gosterebilirsiniz...
Haklısınız teşekkürler

Merhaba benim kaynanam güzellik konusu açıldıgında insanlar güzel dediginde gaz veriyolar gibisinden laflar kullanıyor yanı ben güzel değilmişim gibi begenmiyormuş gibi dile getiriyor ama onun yanında da insanlar güzel oldugumu dile getirir veya becerikli örnek anlatıyorum en yakın zamandan eşim iş yerinden kadın arkadaşlarının çok iyi oldugunu ve beni çok beğendiklerinin konusu açıldı bi şekilde nereden hatırlamıyorum kaynanamda alakası yok sana gaz veriyorlar sadece dedi ve bunu sürekli yapıyor acaba neden olabilir ? Kaynanam öyle kıskanç bir kadında değil görmedim yani yada hissettmedim ama aşırı ayrımcılık yapan bir kadın büyük gelinine herşeyi yapar eder bana veya eşime hiç bişey bizden bekler bi çok şeyi hatta büyük gelini üst katında oturuyor ben ise kiradayım ayrıyım onlardan halbuki tam tersi olması lazım kaynatam bile hep benim iyi becerikli oldugumu begendigini dile getirir ama kaynanam her seferinde küçümser mi desem bilmiyorum farklı davranıyor neden olabilir ?
Her gaz veriyorlar dediğinde "gaz değil annecim onların güzel bakan gözlerinden dolayı çirkin bakan çirkin görür" de geç.

Ay yaransaniz ne olacak sanki. Tamam en guzel en iyi gelin sizsiniz. Ugraşacak birseyler bulun bunları duşunmeniz sağlıklı değil. Evlat ayiran var gelin mi ayirmayacak alinacak birşey yok. Ayrica büyük gelin üst katinda oturuyormuş tabi onu tutar

Oğlu beğenmiş evlenmiş,ona ne oluyor ki?Oğlu dünya starı mı sanki?Niye takılıyorsunuz böyle şeylere,sonuçta amacına ulaşıyor işte.

Sen gelinsin kııızzzz tabi sevmeyecek seni.. Gelin sevilir mi? Kişisel algılama hepimizin kv aynı şekilde.

Eşimle ben başka şehirlerdeniz. 8 aylık hamileyken, mahallede kizlar oğlumu soruyor hatta bir öğretmen vardı ben onu istiyodum üstüne ama neye niyet neye kısmet dedi. (Beni hiç sevmez) Bu arada eşim lise mezunu.

Tenezzül edip cvp bile vermedim. Çok mesafeliyimdir. Ayrıca bayramdan bayrama ararım. Şehirlerimiz de uzak. Onun ne düşündüğü söylediği umrumda değil.

Sende ipleme. Umursama....

Eşimle ben başka şehirlerdeniz. 8 aylık hamileyken, mahallede kizlar oğlumu soruyor hatta bir öğretmen vardı ben onu istiyodum üstüne ama neye niyet neye kısmet dedi. (Beni hiç sevmez) Bu arada eşim lise mezunu.

Tenezzül edip cvp bile vermedim. Çok mesafeliyimdir. Ayrıca bayramdan bayrama ararım. Şehirlerimiz de uzak. Onun ne düşündüğü söylediği umrumda değil.

Sende ipleme. Umursama....
Çok tatlısnızzz komiğime gitti 😂

Neden onemli peki?
Yani kim takar yalova valisini derim biyerden sonra.Kvdem beni begenmis begenmemis.

Ne düşünürse düşünsün insan bir yerde susmayı bilecek. Ben kvleri gerçekten anlamıyorum boş boş şakalar, olmadık yerde saçma sapan konuşmalr. Bazen benimki de böyle garip konuşuyor ben tersliyorum.

Ne düşünürse düşünsün insan bir yerde susmayı bilecek. Ben kvleri gerçekten anlamıyorum boş boş şakalar, olmadık yerde saçma sapan konuşmalr. Bazen benimki de böyle garip konuşuyor ben tersliyorum.
Aynn ne kadar saçmalık.kendilerine bişey desen ortalığı ayağa kaldırırlar.sonrada gelin sogudumu niye sevmiyo bizi derler.herkes haddini bilmeli bence

Back
X