• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana gelin hep düşman mı

Burda okuyorum da herkes kaynasından görüşmesinden eşinin ailesinden şikayetçi toplum olarak neden bu kadar bencillik ta kızlar ilerde siz de kaynana olacaksnz eşinin ailesini bu kadar da çekişyitmeye ne gerek var ıyyyyyyyy eşimin ailesi başlığıyla başlayan konulardan gına geldi sanki burdaki gelinler masum rolünü oynuyor kim bilir burda ne kötü gelinler var sanki onlar kendileri mükemmel
Benim aram çok iyi ana kız gibiyiz gerçekten çok tatlı çok seviyorum annemden ayırt etmem

vallahi ben çok isterdim gerçekten iyi bir kv olsun ana kız gibi olalım ama bu çaba tek taraflı olunca yetmiyor.bem çok çabaladım çok fedakarlık ettim bunu önce Allah sonra eşim sonra da tüm mahalle biliyor baz insanlar geçim insanı olmuyor ne yaparsam yapayım benden kötüsü olmadı çok zarar gördüm hala görüyorum ama herşeye rağmen evliliğimi korumaya çalışıyorum

Kaynanalar olgunluk gösterse büyük olduklarının farkına varsa gelinlerle yarışmaya calismasa gelinlerin kusurunu aramaya calismasa. Gençler her şeyi aralarında halletseler kaynanalar atlamasa.. vs.. daha siralayabilirim.

Back
X