kaynana gelin Seda'ya gelin :)

ilk başladığı zamanlar izledim ama
çok sinir bozucu çok saçma bir program bence
bi yanda eş, bi yanda anne saçma sapan sorular..
ben Türkiye nin en güvenilir kadınıyım diye bas bas bağırıyor ve bu proramı yaptığım için çok mutluyum
şuşu dersleri veriyor diyor orda ne kadar komik ve küçük düştüğünden haberi yok..
bence çok yakın zaman da yayından kalkmalı kalkarda zaten..
seda da şunu anlamalı ki o kadın sabah programları dışındaki programlarda başarı yakalayamıyor!!!

ilk başladığı zamanlar izledim ama
çok sinir bozucu çok saçma bir program bence
bi yanda eş, bi yanda anne saçma sapan sorular..
ben Türkiye nin en güvenilir kadınıyım diye bas bas bağırıyor ve bu proramı yaptığım için çok mutluyum
şuşu dersleri veriyor diyor orda ne kadar komik ve küçük düştüğünden haberi yok..
bence çok yakın zaman da yayından kalkmalı kalkarda zaten..
seda da şunu anlamalı ki o kadın sabah programları dışındaki programlarda başarı yakalayamıyor!!!

Çok güzel bir yorum:128: katılıyorum size

aile ilişkilerini fazlasıyla zedelediğini düşünüyorum adamcağızlar annesini seçse bi dert eşini seçse ayrı dert tarafları küçük düşürmekten başka bişey degil

Şok olduğum program. O kadar saçma ki. Kalçalarına ayran kavanozu koyup çalkalıyorlar yaa. Damatta tadına bakıp not veriyor.
Bence yayından kalkar çok yakın zamanda. Bide programa katıldıktan sonra çiftler ayrılıyordur ya da büyük bir kavga çıkıyordur Gelin kv arasında.

Arkadaş bu Seda sayan neredeyse 100 yaşına geldi hala paraya doymadı
Kadının yüzünden de okunuyor programın saçma olduğu ama koltuk sevdası bitmedi gitti
Umarım bu kadın ve bunun gibiler artık emekliye ayrılır da yeni yüzleri görürüz tv'de

5 dakika denk geldim de zaten seda sayanı da hiç sevmem..

kalitesizliğin dibine vurmuşlar, bayağılık desen öyle.

iğrenç

Sanki bu ulke de kaynanayla gelinler zaten cok ii anlasiyodu da birde sen boz aralarini Seda sonra da programinla ovun...

Şok olduğum program. O kadar saçma ki. Kalçalarına ayran kavanozu koyup çalkalıyorlar yaa. Damatta tadına bakıp not veriyor.
Bence yayından kalkar çok yakın zamanda. Bide programa katıldıktan sonra çiftler ayrılıyordur ya da büyük bir kavga çıkıyordur Gelin kv arasında.

Hahaha, ay ben tabii memleketten uzak kalınca bunları da kaçırmışım :rolleyes:

Yapımcılar bu kafayı yakalamak için ne kullanıyorsa aynısından istiyorum :KK53:

Back
X