dün tv de bir proğramda gelin-kv yarışıyor sizde denk gelmişsinizdir. o kadar üzüldüm ki gördüklerime.
oğlum evlenmeden önce bardağını kaldırmazdı gelin iş yaptırıyor diyen kv mi ararsın...
evlenmek için kapısında yattığı kızladünyaya bir kere daha gelsem evlenmem diyen damadı mı ararsın daha neler neler?
erkekler evlatsa biz neyiz?bizimkiler anne değilmi ?dün hala böyle insanlar var dedim
ve kimsede birbirine karşı sevgi göremedim...çok üzücü...
haha tam bi fiyaskokızlar hepsi yazılmış bir senaryo.. benim tanıdığım gitti orda yarıştı kaynanasıyla anne kız gibidirler orda birbirlerini yediler en başında zaten çiftlerle konuşuluyormuş kimin kazanacağı söyleniyormuş yarışma esnasında orda kadın birbirinize laf atın yazıyormus damatların cevapları değiştiriliyormuş... reyting için birbirlerine düşürüyorlar yaklasık 2 program öncesinde zaten bayanın sesi duyuldu anneleri yazın diye bağırdı damatlara :)
haha tam bi fiyasko
kesinlikle birde ben biraz safım herhalde inanıyordum bu programa hatta nişanlımı arayıp sorulan soruları ona soruyordum annen şöyle cevap verir ben böyle cevap veririm diye tahminde bulunuyordum.... kandırıldım....
dün tv de bir proğramda gelin-kv yarışıyor sizde denk gelmişsinizdir. o kadar üzüldüm ki gördüklerime.
oğlum evlenmeden önce bardağını kaldırmazdı gelin iş yaptırıyor diyen kv mi ararsın...
evlenmek için kapısında yattığı kızladünyaya bir kere daha gelsem evlenmem diyen damadı mı ararsın daha neler neler?
erkekler evlatsa biz neyiz?bizimkiler anne değilmi ?dün hala böyle insanlar var dedim
ve kimsede birbirine karşı sevgi göremedim...çok üzücü...
şov yapıyolar
yayına çıkmadan yiyin birbirinizi reyting alalım diye uyarılıyorlardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?