kaynana gelin

selinim25

Başlangıç:95 Guncel;76.5 Hedef;65
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2012
1.791
1.094
333
dün tv de bir proğramda gelin-kv yarışıyor sizde denk gelmişsinizdir. o kadar üzüldüm ki gördüklerime.
oğlum evlenmeden önce bardağını kaldırmazdı gelin iş yaptırıyor diyen kv mi ararsın...
evlenmek için kapısında yattığı kızladünyaya bir kere daha gelsem evlenmem diyen damadı mı ararsın daha neler neler?
erkekler evlatsa biz neyiz?bizimkiler anne değilmi ?dün hala böyle insanlar var dedim
ve kimsede birbirine karşı sevgi göremedim...çok üzücü...

Bende bir kez denk geldim o programa, göz ucuyla baktım benim gördüğüm damatların her konuda annem haklı demesi (genellikle) ve gelinlerin' ben sana evde gösteririm'bakışıydı. Aklıma ilk gelende evde bu insanlar kesin kavga eder düşüncesiydi. Kanal değiştirdim. Çok gereksiz ve insanları birbirine düşüren bir program bence , katılanlara da hayret ettim doğrusu.

geçenlerde dediğiniz programa tanıdığım biri katıldı söyleyecekleri sözlere kadar herşeyi başkaları seçiyormuş orada konuşulan hiçbişey kendi fikirleri değil o insanların yani reyting almak için saçmalıyorlar resmen.

Yapılan tartışmalar hep reyting için.
Zaten Seda Sayan'ı görmekten gına gelmişti, gitmişti bi ara niye geldi gene. İyiydik böyle.
Çok kalitesiz bir program.

Son düzenleme:
Kaynana gelin sedaya gelin boşanın gidin
Sacmalık ötesi birşeyyyyyyyyyyyyyy

Şov yaptıkları kesin gerçekten. Fakat kadının çıkıp marifet gibi benim oğlum el bebek gül bebek büyüdü, hiçbir iş yapmazdı demesi çok saçma. Sankı olması gereken birşey gibi bir de üzerine basa basa tekrarlıyor

kızlar hepsi yazılmış bir senaryo.. benim tanıdığım gitti orda yarıştı kaynanasıyla anne kız gibidirler orda birbirlerini yediler en başında zaten çiftlerle konuşuluyormuş kimin kazanacağı söyleniyormuş yarışma esnasında orda kadın birbirinize laf atın yazıyormus damatların cevapları değiştiriliyormuş... reyting için birbirlerine düşürüyorlar yaklasık 2 program öncesinde zaten bayanın sesi duyuldu anneleri yazın diye bağırdı damatlara :)

haha tam bi fiyasko

Hiç biri gerçek değilki
Hepsi senaryo belli yani,hatta o kadar belli ediyorlar ki anlatamam
Ben gülmek için bakıyorum arada sırada,saçma bir program

kesinlikle katılıyorum yayına cıkmadan önce reyting yapsınlar diye doldurulmuşlar

vara yoğa oynamaları cok sinir bozucu zaten uzun soluklu bir yarışma olmayacak gibi

bizim çocukluğumuzda kuşum aydının kaynana gelin programı 10 kat daha güzeldi

Reyting için yapımcılar her şeyi yaptırabilir. Bu bir yere kadar kabul edilebilir.

Ama katılımcı olan bir insan bile bile kendini niye o konuma düşürür onu anlamıyorum.

onların hepsi düzmece çok takılma orada olanlara derim ben.. ha tabi gel gelelim gerçek hayatta daha beter kv, gelin, damat örneği var o da ayrı tabiki..

seda sayanı hiç sevmem zaten yapmacık reyting uğruna ne yapıcağını şaşırıyorlar
allah pek tv izlenmiyor bizim evde açar 2 sayfa kitap okurum sinir olucağıma daha iyi

Gerçek ols ao kadar eğlenmezler zaten. Gayet gülüşüyolar o lafları ederken ya. Ama taktikleri bu sitedeki gelin kaynana çekişmelerinden almış olabilir yapımcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…