kaynana gelin

ben inandıydım valla azcık saflık var galibasevindim senaryo olmasına reyting deyince akan sular duruyor bazı yerlerde

hepsi de kurmaca yani senaryo. o cevapları da onlar yazdırıyordur kesin hiç gerçekçiliği yok

Nasılsa almış kadını evine nikahına kendi prensiplerine ailesinin düzenine herşeye mahküm edip, elini ayağını bağlamış...
Neden sevsin ki?

benide aradılardı burdan kadının biri buyrun ön görüşmeye diye basvurum olmamıştı.Ben bilmem eşim bilire basvurumdan bulmuşlar iyiki gitmemişim o ne öyle rezılık gibi mıllete kendımızı guldurucez

bizde arkadaşımla konuşmuştuk acaba gerçekmi diye ki bence imkansız. ben kv ile okdar laf söyliycem müzik çalıcak cennet mahallesi gibi karşılıklı göbek atıcam. zaten seda sayanın müge anlı merakıyla yaptığı kanal d deki programda cast ajans facisı yaşanınca uzun süre yok olmuştu piyasadan.

birde bir tanıdığımın yakınını yolda şu takside yarışıyolar ya çevirip sorumu ne sormuşlar oda ee cvp verdim ama benide yarıştırın diyince siz kamerada göründünüz ma eşiniz veya bi yakınınız olabilir demişler. sonra yeğenleri katıldı adamın yarışmaya taksinin önü arkası tepesi kocaman kameralarla kaplıymış. yani binenlerin hepsi seçilmiş kişilermiş.

çok saçma bir program gelin kaynana ilişkisini dalgaya almış reyting peşindeler sadece

kaynana gelinde bi aile vardı. birbirini yemişlerdi. kaynana geline laf atıodu damat desen sus pus korkmuorum korkmuorum diodu. onları bide aileler yarışıyorda gördüm bi kaç gün sonra gayet kayınvalide falan çok iiydi. bence kesin sedaya çıkmadan önce birbirinize saldırın diolar heralde.

Gözler hep birilerinde.. Ne söyleyeyim? Şimdi ne yapayım? bakışı... Kamera arkasından sufle aldıkları o kadar aşikar ki..
Cast işte.. Halk inanır böyle şeylere ama.. :)

bende arada bakıyorum evet ve ağzım açık kalıyor...
eğer kurgu değilse programdakiler geleceğin annelerini kvlerini görmüş oluyoruz.ortalık yanacak demektir gelecekte
ben böyle çirkef ,fesat gelinler görmedim saygısızlık dizboyu, kin nefret diz boyu yarışmada olduğunu unutanlar eşlerine akşam eve almam diye basit mahalle ağzıyla konuşanlar...
tamam kv çok çektirmiş olabilir ki gördüğün kvler de çok naif çok sakin insanlar içlerini bilemem
rahatlar güle oynaya yarışıyorlar ama gelinlerde bir surat bir çalım bir yarış elinden gelse dövecekler kadıncağızları allah böyle insanların eline düşürmesin...
orada o ithamlar ağır laflar koskaca insanlara yakışmıyor... bende gelinim kv de bana naparsa yapsın saygısızlaşmam cephe almam bu benim karakterim...en başta eşimi dünyaya getiren insan olduğu için saygı duyarım ki ben kv annem gibi severim sevmeseydim bile saygı ve mesafe bağını korurdum...
bende ileride anne olacağım allahın izniyle ve evladım orada gördüğüm gelinler karakterinde birini getirirse evlatlıktan reddederim...

umarım gördüklerim izlediklerim kurgudur :) reytingdir

Son düzenleme:

Programların hemen hemne hepsi tamamen mizansel.Şov amaçlı.Gülün geçin.

aslında seyretmek bile onların prim yapması demek ama maalesef halkımız bunlar gibi saçma şeylerle düşünmekten alıkonuluyor çünkü herşey çok hızlı gelişyor ve sen o esnada o yarışmadan başka birşeyle meşgul olamıyorsun yani resmen insanların düşünme yetilerini yok ediyor.

milleti artık aptal yerine koymazlarsa çok memnun oluruz lakin tüm bu olanların hepsinin kurmaca olduğu aşikar. biz salak değiliz

üzücü ama izleniyor ki maalesef bu tür proğramlar yapılıyor.valla ben bile baktım kaldım o gün ve üzüldüm de ne oluyor ya diye...inandıydım da hemde:2:

ayyy bende inanıyodum okadar da üzülüyodum ki bunlar eve gidince kesin boşanırlar diye kurgu oolduguna gerçek olmadığına sevindim ama inşallah kaldırırlar yayından aile düzenini bozuyolar

bu seda sayan beni sinirimden çatlatıcak yakında
çıktı yine ortaya
bunların rol yaptığını bilmeyen birçok insan var
evde kocasıyla k.validesiyle izleyen bir gelin hemen bunu uygulamaya geçicek sen olsan ne derdin diye esprili bir şekilde sorucak
sonra şaka k..'ya dönücek
hay Allahım biraz faydalı işlerle uğraşsaya şu kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…