Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Döverim bile ama ortalik karışırCek bir kenara,sertce burnunu sk sonra da caaaat diye agzina vur o dangalagin. Bu cocugumdan sana selamlarla de, Belki anlar
Hem nasil sinir oldum. bi daha yapmaya kalkarsa soylicem"Ne var bunda " lafindan tiksiniyorum. Oncelikle tabiki soyleceksin, uyaracaksin. En nefret ettigim,tahammulumun olmadigi seyleri yaşamıssın Allah iyi sabir vermis. Cunku minicik bebeklere yemek verilmesi,agzina vurulmasi,hele ki burnunun skilmasi benim en gicik oldugim seydor
Eltimin agzinin ortasina vurasim geliyo ama zamaninda mudahale etmem lazimBen de sana sinir oldum , üzgünüm ! Ve bu başlıkla konu açan herkese ...
"Sana ne " demek bu kadar mı zor ? İki aylık bebeğin sadece anne sütü alması gerektiğini ,diğer yiyeceklerin bağırsaklarda yirtilmalara sebep olacağını bilmek bu kadar mı zor ?
Neden cevap veremiyorsun ? Sen sustukça ,10 tane kayınvalide çıkar başına ..
Eşine de ayrıca pesss...........
Ezdirme kendini ..bir iki kavga eder ,sonrasında duruma alistirirsin ..
bu tiprr dayaktan anliyor guzel dayaktanIstemedigin hareketleri yapıyorsa seni sinirlendirme için yapıyor .Böyle insanın inadına yapan dengesizler var.Sizde onun sevmediği hareketleri yapın bu tipler bundan anlar
Eltimden bask kisiler tedirgin yaklasiyo bebege ama o laftan anlamiyorKocan ne yapacak? Sen vereceksin cvbını!
Atmaca gb olacaksın bebeğinin etrafında, biri bebeğinin üzerine bile senden tedirgin olarak eğilecek! İki aylık bebeye çay içirmek ne demek??? Zeka fukarası yaratık! Ben bebeğimle ilgili herşeyi biliyorum her konuyu araştırıp okuyorum diye tıkacaksın lafları ağızlarına! Destursuz alamayacak kimse kucağına arkadaşım!
Yeminle elim ayağım titriyor bu tür konuları okuyunca
Karissin, cocugundan ve senden kiymetli degil yaDöverim bile ama ortalik karışır
Zaten beni o kadar deli ederse kendimi tutamayabilirim laftan anlamazsaKarissin, cocugundan ve senden kiymetli degil ya
Her an başında dur ,cevabı hemen yapıştır ..anlasın hatasını ..Eltimin agzinin ortasina vurasim geliyo ama zamaninda mudahale etmem lazim
Benim çocuğum senin elinin mikrobunü ağzına almak zorunda değil diye direkt sert cevap ver hiç çekinme bırak ya anlamayana anlayacağı dilden konuşmak lazım. Ya da sen de vur ağzının üstüne kadının bir tane.Bebegim oldu 2 ay once. eltim şunu yapsaniza boyle yapsaniza bebege diyip duruyor. gecenlerde yemek yerken bebege tadirmiyor musunuz suyundan deyip cay kasigiyla verdi. bebek daha 2 aylik. vermiyoruz desemde verdi. anne kizdi bize dedi. ordan ayrilirken sevmedigim hareketi yapti cocuga burnunu biraz sert sıktı bide agzina vurdu. aglatmadi ama cok sinir oldum boyle yapmasini istemedigimi biliyor. esime anlattim ne var bunda dedi. sakin bisey deme dedi ama sinir oluyom