Kaynana gille yaşarken bir de Eş kişisi sorunsalı..

Dobra anne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2021
733
987
33
Merhaba arkadaşlar,aklıma takılan bir şey sormak istiyorum,aslında birazcık konuşmak,dertleşmek misali..

Bir önceki konumda belirtmiştim,kısacası kaynanamlar bir süredir bizimle birlikte kalıyor ( tanıdıklarının dugunu için gelmişlerdi,düğün bitti,hala bizdeler :) ) ve elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum memnun olsunlar diye ama insanız hepimiz sonuçta bazen hal olmuyor ya da enerji kalmıyor.... bu arada küçük, kreş çağında cocugumuz var aynı zamanda çalışan bir anneyim.Yani temizlik,yemek,çocuk,iş,kişisel bakım inanın ki çok yormaya başladı fiziksel ve psikolojik ...

Haftasonu kahvaltı ettikten sonra masayı kaldırıp mutfakta biriktirdim, yalanim yok kendimi o gün çok yorgun,bitkin,moralsiz,hasta gibi hissediyordum.Esim ve ailesi de dışarı biraz hava almaya çıktılar açıkçası benim işime geldi çünkü ne kadardır koltukta ayaklarımı uzatıp dinlenemiyordum,bir saat geçti geçmedi geldiler tabii ev tirelelli... Eşim de sanırım evin o halde olmasına sinir oldu ki bana uzaniyorum diye laf etti aslında hiç adeti degildir anlam veremedim ama söylene söylene kalktım ve o gün bugündür ne o ne ben tek kelime etmiyoruz normal mi bence değil ama sanırım biraz sıkıldım,haksizmiyim? Ne yapmaliyim siz olsanız nasıl davranırdıniz?

Ay haklisin tabii, çalışan kadinlarin izni tatili neden yok neden sen se evinde ayagini uzatip dinlenemiyosun, kocan neden sana yardım etmiyor? Bana ev isinde yardımcı olmayan adama, ben de sokakta calisip yardımcı olmam. Ne hali varsa görsün, bu adamlar iyice cakal Carlos 'a bagladi.

Ya aslında sürekli yardım ederdi ama anası gil burda diye mi simardi napti,görev olarak mı görüyor yaptigimi anlamadım gitti,az kaldı ama haşlayacağım kendini

Carparım ağzına tovbe yarabbi..arkadaslar nasil hodüklerle evlenip bir de bunları nazliyorsunuz

Kaynanam şehir dışındaydı 10 gündür İstanbulda yanımızdalar. Seni çok iyi anlıyorum karnım burnumda çalışıyorum her akşam eve çaya oturmaya gelen ayrı.

Yalan yok evde eşim ufacık bir ima ederse o sinirle onuda atarım kapıya .
Laf etmek yerine 7/24 benim yerime de iş yapıyor şu anda.

Bu ne yahu hödük ailesi bulaşığı başına yıkıp basıp gittiler mi Baştan hatalısın konu sahibesi madem yediler içtiler kendileri kaldıracaklardı daha iyisi sen kahvaltıyla falan uğraşmayacaltın hiç. Bu 5 para etmez insanlara yaranmak için kendini paspas etme çaban nedenBen olsam hiçbir iş yapmam kocan yapsına anacığına yemek

Bende de aynı diğer çocukları anamızı özledim diye bize cullaniyorlar kendilerine bir su vermeye bile çağırmiyorlar...Bizim ki bana tabir alıyor sanki mecburuz

Siz ne dediniz peki?
Ben asla sakin kalabileceğimi düşünmüyorum. Beğenmeyen,memnun olmayan kendisi yapsın arkadaş. Kocan ne işe yarıyor peki? Hiç yardım etmiyor mu?

Onu bir gün denedim gel gör ki dayanamadim ama yine de yaranamadım..

Ya aslında sürekli yardım ederdi ama anası gil burda diye mi simardi napti,görev olarak mı görüyor yaptigimi anlamadım gitti,az kaldı ama haşlayacağım kendini
Erkekler nedense ailelerinin yanında erkeklik yapabiliyorlar uyar bence sen de insansın senin de dinlenmeye hakkın var .

Bende de aynı diğer çocukları anamızı özledim diye bize cullaniyorlar kendilerine bir su vermeye bile çağırmiyorlar...Bizim ki bana tabir alıyor sanki mecburuz
Ay eşek olanın sırtına binen cok olur , tesbihte hata olmaz. Esek degilsin tabii, esek yerine de koydurma kendini

Seninkinin haklı bir sebebi var mı bilemiyorum ama benim kaynanam ve kayınpeder çok saçma davranıyor.

Sülükle hacamat tedavisi için İstanbula geldiler, bel fıtığı var diye. İstanbulda 3+1 kurulu evleri var. Kadın eşime 10 gündür her yerim ağrıyor diye laf söylerken dün bir öğrendik ki kızlarıyla birlikte sosyete pazarına gezmeye gitmiş!!

Siz ne dediniz peki?
Ben asla sakin kalabileceğimi düşünmüyorum. Beğenmeyen,memnun olmayan kendisi yapsın arkadaş. Kocan ne işe yarıyor peki? Hiç yardım etmiyor mu?
O sinirle kalkıp soylendim ama kendi haklıymış gibi bir tavırlar kaç gündür... kendimi ağır ve kesin konuşmamak icin zor tutuyorum ama biraz daha devam ederse yakicam gemileri sanırım çünkü bunaldim artik

Ayy Allah affetsin bir gülme geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…