- 7 Eylül 2021
- 733
- 987
- 33
- Konu Sahibi Dobra anne
Valla çoktan koydurdum gibiAy eşek olanın sırtına binen cok olur , tesbihte hata olmaz. Esek degilsin tabii, esek yerine de koydurma kendini

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla çoktan koydurdum gibiAy eşek olanın sırtına binen cok olur , tesbihte hata olmaz. Esek degilsin tabii, esek yerine de koydurma kendini
İşte ufak yefek şeyler o da zorakiSiz çalışıyormuşsunuz.Hiç yardım etmiyormu?En azından tüm gün evde ne yapıyor?Bir yemeği yapabilir.
Şaka gibi ya işte çalış,evde çalış,çocuklara bak,kayın aileye hizmet et. Ee koca ne halta yarıyor? Bostan korkuluğu mu bu? Bir de yüzsüz yüzsüz sana laf ediyor.O sinirle kalkıp soylendim ama kendi haklıymış gibi bir tavırlar kaç gündür... kendimi ağır ve kesin konuşmamak icin zor tutuyorum ama biraz daha devam ederse yakicam gemileri sanırım çünkü bunaldim artik
Yarın işe giderken kayınvalidenize şöyle söyleyin.Anne bugün sen yapsan yemeği,senin yemeklerini özledik.Yapmaz mı?İşte ufak yefek şeyler o da zoraki
Bugün bir kere ağzının kenari ile yemeğe çıkalım isterseniz dedi benim de tipim kaymış,çocuk yatacak da banyo yapacam anca düşün...Yok istemez dedim siz çıkarsanız çıkın dedim o kadar sonuç olarak yine trip yedimŞaka gibi ya işte çalış,evde çalış,çocuklara bak,kayın aileye hizmet et. Ee koca ne halta yarıyor? Bostan korkuluğu mu bu? Bir de yüzsüz yüzsüz sana laf ediyor.
İlk geldiklerinde dedim zaten,geçin mutfağı istediğiniz gibi kullanın,ne yemek istiyorsanız pişirin falan vs.. Ama yine de beni bekliyorlar..Çok çok nadir yaptigiYarın işe giderken kayınvalidenize şöyle söyleyin.Anne bugün sen yapsan yemeği,senin yemeklerini özledik.Yapmaz mı?
Off okurken daraldımmm Allah sabır versinBugün bir kere ağzının kenari ile yemeğe çıkalım isterseniz dedi benim de tipim kaymış,çocuk yatacak da banyo yapacam anca düşün...Yok istemez dedim siz çıkarsanız çıkın dedim o kadar sonuç olarak yine trip yedim![]()
Söyleyin işte.Söylemezseniz yine yorulan siz olursunuz.Üstüne de eşinizin suratı.İlk geldiklerinde dedim zaten,geçin mutfağı istediğiniz gibi kullanın,ne yemek istiyorsanız pişirin falan vs.. Ama yine de beni bekliyorlar..Çok çok nadir yaptigi
Kayınvalidenin ilk birkaç gün yemek yapmamasını anlarim ama bir süre sonra iş misafirlikten çıkmış oluyor. Bir zahmet işlerin ucundan tutsun. Çalışan çocuklu kadından beklemek cidden vicdansizlik.İlk geldiklerinde dedim zaten,geçin mutfağı istediğiniz gibi kullanın,ne yemek istiyorsanız pişirin falan vs.. Ama yine de beni bekliyorlar..Çok çok nadir yaptigi
Yani banada öyle geliyor,sonuçta ilk gelişleri değil geçip kendiliğinden her şeyi yapabilir yani utanma falan söz konusu bile değil...dolap ağzına kadar dolu ama gelip bı bakıyorum ki yerlerinden kalkmamislarKayınvalidenin ilk birkaç gün yemek yapmamasını anlarim ama bir süre sonra iş misafirlikten çıkmış oluyor. Bir zahmet işlerinden ucundan tutsun. Çalışan çocuklu kadından beklemek cidden vicdansizlik.
Sen onlara 10 yıl boyunca çok iyi baksanda yaranamazsın.Çünkü nankörler.Eşiniz laf ederken annesi,babası duymadı mı?Onu bir gün denedim gel gör ki dayanamadim ama yine de yaranamadım..
Çok iyi anlıyorum sizi annemde geleceki erkek kardeşimle o kadar yoğun çalışıyorum ki dedim oğluşuna hizmeti yemeğe sen yaparsın şükür gelmediMerhaba arkadaşlar,aklıma takılan bir şey sormak istiyorum,aslında birazcık konuşmak,dertleşmek misali..
Bir önceki konumda belirtmiştim,kısacası kaynanamlar bir süredir bizimle birlikte kalıyor ( tanıdıklarının dugunu için gelmişlerdi,düğün bitti,hala bizdeler :) ) ve elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum memnun olsunlar diye ama insanız hepimiz sonuçta bazen hal olmuyor ya da enerji kalmıyor.... bu arada küçük, kreş çağında cocugumuz var aynı zamanda çalışan bir anneyim.Yani temizlik,yemek,çocuk,iş,kişisel bakım inanın ki çok yormaya başladı fiziksel ve psikolojik ...
Haftasonu kahvaltı ettikten sonra masayı kaldırıp mutfakta biriktirdim, yalanim yok kendimi o gün çok yorgun,bitkin,moralsiz,hasta gibi hissediyordum.Esim ve ailesi de dışarı biraz hava almaya çıktılar açıkçası benim işime geldi çünkü ne kadardır koltukta ayaklarımı uzatıp dinlenemiyordum,bir saat geçti geçmedi geldiler tabii ev tirelelli... Eşim de sanırım evin o halde olmasına sinir oldu ki bana uzaniyorum diye laf etti aslında hiç adeti degildir anlam veremedim ama söylene söylene kalktım ve o gün bugündür ne o ne ben tek kelime etmiyoruz normal mi bence değil ama sanırım biraz sıkıldım,haksizmiyim? Ne yapmaliyim siz olsanız nasıl davranırdıniz?
Az yesinler de usak tutsunlar.Merhaba arkadaşlar,aklıma takılan bir şey sormak istiyorum,aslında birazcık konuşmak,dertleşmek misali..
Bir önceki konumda belirtmiştim,kısacası kaynanamlar bir süredir bizimle birlikte kalıyor ( tanıdıklarının dugunu için gelmişlerdi,düğün bitti,hala bizdeler :) ) ve elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum memnun olsunlar diye ama insanız hepimiz sonuçta bazen hal olmuyor ya da enerji kalmıyor.... bu arada küçük, kreş çağında cocugumuz var aynı zamanda çalışan bir anneyim.Yani temizlik,yemek,çocuk,iş,kişisel bakım inanın ki çok yormaya başladı fiziksel ve psikolojik ...
Haftasonu kahvaltı ettikten sonra masayı kaldırıp mutfakta biriktirdim, yalanim yok kendimi o gün çok yorgun,bitkin,moralsiz,hasta gibi hissediyordum.Esim ve ailesi de dışarı biraz hava almaya çıktılar açıkçası benim işime geldi çünkü ne kadardır koltukta ayaklarımı uzatıp dinlenemiyordum,bir saat geçti geçmedi geldiler tabii ev tirelelli... Eşim de sanırım evin o halde olmasına sinir oldu ki bana uzaniyorum diye laf etti aslında hiç adeti degildir anlam veremedim ama söylene söylene kalktım ve o gün bugündür ne o ne ben tek kelime etmiyoruz normal mi bence değil ama sanırım biraz sıkıldım,haksizmiyim? Ne yapmaliyim siz olsanız nasıl davranırdıniz?
Pardon hizmetcin mi var varsa söyle demedin mi hem işe gidicem hem uzandım diye hesap vericemMerhaba arkadaşlar,aklıma takılan bir şey sormak istiyorum,aslında birazcık konuşmak,dertleşmek misali..