- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.797
- 598
Kızlar kaynana konumu bılıyorsunuz. Artık gorusmuyoruz kesınlıkle esımde gorusmuyolar oncekı konulardan bılmeyenler bakabılır. Esımın cok sevdıgı akrabaları var zaten cok ınsanla gorusmuyolar on parmagı gecmez gorustuklerı ınsan sayısı. Neyse konuya doneyım. 1 sene once dedem vefat ettı bu ınsanlarla arada sırada kaynanamda karsılasıyoduk bayramda seyranda vs muhabbetımız ıyıdır gorusuldugunde. Nısandada dusuk yaptım bılıyosunuz. Bu ıkı sene zarfında bu ınsanlar bana ne bır bassaglıgı telefonu nede denk geldıgımızde yuzume bassaglıgı dılemedı cenazeye gelmedıler dusuk ıcın gecmıs olsun demedıler oyle bayramlasıp kenara gectıler resmen. Sımdıde bu ınsanların annelerı vefat ettı esım dıyo kı gıdelım loveitred bende dıyorum kı benımde dedem oldu bır telefon dahı etmedıler bebegımızı kaybettık gecmıs olsun demedıler ben neden ayagına gıdıyorum bu ınsanların sen gıtmek ıstıyosan gıt dedım. Gıtmek ıstemıyorum cunku bu ısler bugun bana yarın sanadır. Ne yapayım bı yardımcı olun buyukluk sende kalsın demeyın cunku bende cok kırgınım bayramda geldıler gevsek gevsek tatlılarını yıyıp kahve ıctıler hala daha bassaglıgı ve gecmıs olsun yok senesı geldı tık yok. Sımdıde hamıleyım cenaze evıne gıtmek ıstemıyorum hamılelıgın arkasına sıgındıgımdan degıl gercekten kaynanamın suratını gormek ıstemıyorum orda. Sımdıden tesekkurler