Aynen karsilikli bende baska kayinvalidelere ozeniyorum demek varda olmuyor isteOğluyla evlendiğimden beri ağlıyomuş, başkalarının gelinine özeniyomuş
İyi akşamlar arkadaşlar, mesele başlıktanda anlaşıldığı üzere kaynana ve görümce, yaklaşık 6 yıllık evliyim, evlendiğimden beri kaynana ve görümce ile hep sorunlu ilişkilerimiz oldu, önceki konularımda baya var. Kendileri ile çok çok asgari görüşüyorum, bugün zorunlu bi sebepten dolayı kayınvalideye gittik görümcede ordaydı, ben yaşanan durumlardan dolayı sadece nasılsın iyi misin durumları. Herneyse dün otururken kaynanam benden hizmet bekledi çay getir götür kahve getir götür ben oralı değilim yaptıkları saygısızlıklardan dolayı. Görümcede var kendiside içeri tv karşısına geçmiş keyfinde bu arada kendisi benle yaşıt. Neyse bende bu arada çocuğumla ilgilrniorum. K.v. ve görümcede yan oda da dedikodumu yapıyorlar, görümce: o da evladından görür ilerde etme bulma dünyası. Neyse hiç duymazdan geldim. İçeri geçtim o sırada başka misafirlerde var kaynana bu sırada geldi, masada küllük gibi bişeyi aldı başka bi tabağa çarparak: bu evin gelini benim ya bennn die misafirlerin yanında bağırdı. Herkes duydu. Bende duymazdan geldim. Neyse soracağım şu ki ben bu kadından da kızından da bıktım. Siz olsanız naparsınız. Yüzlerine vurur musunuz bu tavırlarını. Ben mi hatalıyım nedir sizce? Şimdiden cevaplar için teşekkürler
Misafirlere bir çay bile götürmüyor şansız böyle söylemesi çok normal değil mi ? Aileler misafirlerine karşı gelinleriyle gösteriş yapmak isterler. Topu topu 1 saat gidiyormuşsunuz böyle şeyler yapsaniz bunları yaşamazsınız kötü de olsa aranız kendiniz için yapmalıydınız bence. Görümce, kaynana gözüyle bakmadan.Sorunlar sorunlar, ne ben onun kafadayım ne o benim kafada, en son yaptığı saygısızlık oğlum senle evlendiğinden beri ağlıyorum, milletin gelinlerine imreniyorum lafı idi. Başka başka bi sürü şey
Tabi ben önceki konularınızı bilmiyorum nasıl davranıyorlar size tek bu konuya göre yorum yaptım. Allah yardımcınız olsun. Gönlünüzü geniş tutun. Laf sokmalarına vs. gülün geçin.Misafirlere bir çay bile götürmüyor şansız böyle söylemesi çok normal değil mi ? Aileler misafirlerine karşı gelinleriyle gösteriş yapmak isterler. Topu topu 1 saat gidiyormuşsunuz böyle şeyler yapsaniz bunları yaşamazsınız kötü de olsa aranız kendiniz için yapmalıydınız bence. Görümce, kaynana gözüyle bakmadan.
Kendi ailemle ilgili olay çok farklı bunla karıştırmayınızMerak etti eski konulariniza baktım. Sizce artık davranislarinizi gozden geçirmeniz gerekmiyor mu? Kendi aileniz sizle görüşmek istemediklerini söylemişler mesela. Hep sizin haklı olmanız mümkün mu?
Ben zamanında yapardım bulaşığını falan yıkar öyle giderdim, ama yaptıkları saygısızlıklardan sonra artık böyle nasıl olsa yine kötüyüm yine kötüyümMisafirlere bir çay bile götürmüyor şansız böyle söylemesi çok normal değil mi ? Aileler misafirlerine karşı gelinleriyle gösteriş yapmak isterler. Topu topu 1 saat gidiyormuşsunuz böyle şeyler yapsaniz bunları yaşamazsınız kötü de olsa aranız kendiniz için yapmalıydınız bence. Görümce, kaynana gözüyle bakmadan.
AminSaygı karşılıklıdır ve kimse birilerine hizmet etmek için evlenmez
Ha mesela karşında sana değer veren insan gözüyle bakan ve el kızı değilde kendi kızları gibi gören birileri olursa o zaman seve seve yapılır.... Malesef bizdede bu tür problemler var kaynanamla ilgili çok şükür sorunum yok ama diğer yakınlarıyla alakalı.... bundan dolayı evlerine gitmek dahi istemiyorum ama eşler tek gitmiyolar aile olarak seni de götürmek isterler ama keşke herkes hatalarının farkına varsa böyle şeyler yaşanmazdı ama insanlar kusuru hep başkalarında ararlar... Sizinde Allah yardıncınız olsun Allah herkese vicdan versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?