Kaynana görümce belası

Ben olsam çay kahve doldurmaya kalkardım tavrını soğukluğunu başka insanların yanında göstermenin bir anlamı yoktu bence
Görümce de dedikodu yapmamış annesi sinirlenmiş muhtemelen o da öyle demiş tipik söylenen cümleler
Kayınvalidenizin yaptığı da doğru değil sizin yaptığınız da doğru değil bana göre

cok kotu oldugum gorusmedıgım bır ınsanın evıne gıtmem
eger gıdıyorsam ıkı bardak bır tabak elıme yapısmaz
ınsan kendı bıten cayını doldurmak ıcın mutfaga gıderken bıle gordugu bos bardagı da alır goturur gayrı ıhtıyari
ha zor gelıyorsa fazla gelıyorsa neden gıttınız ısım var deyıp gıtmeseydınız

kayınvalıdemı hıc sevmem bana cok haksızlıgı oldu . ama evıne gıtsem eger yanındakılere karsı mısafırlere karsı en azından oyle davranıslara gırmezdım . kol kırılır yel ıcınde kalır herkes de kendıne yakısanı yapar

kayınvalıdenız naptı aranızda ne sorun gectı bılmıyorum ama yazdıgınız konuya ıstınaden hatalı sız gıbı duruyorsunuz
bence bundan sonra daha sakin olun . kendı kendınızı doldurmayın

yorumlarda dahıl bastan sona okudum
anladıgım kadarıyla kayınvalıde beyın ıle kalp arası mesafesı uzak cahıllıyı çeneye vurmus bırı

zıra tutupta gelınıne oglum senınle evlendıgınden berı aglıyorum dıyen bırı normal olamaz ne olursa olsun. evlenmıssınız sonucta

sızde de hata var ,sızın onu dıyen bırıyle gorusmemenız gerek gorusmeyın olsun bıtsın esınız gorussun sız uzak mesafelı olun bosverın esınız ısrar ederse de gururum var sozlerı yenılır yutulur degıl benım aılem sana boyle seyler soylese napardın dersınız benı zorlama dersınız olur bıter

Abimler geldiğinde annemlere gittiğimde yengeme tek bir iş bırakmam ben evime gidince sofrada koyar bulaşıkları yıkar yani bu ne kimse kimsenin hizmetçisi değil kaynanamlara ayda yılda bir ayak üstü uğrarım genelde birşey yiyip içmem küçük bir ikram tabağı ve bardağınıda eşim götürür hiç uğraşamam.

Evet ben gelinim ama gelin demek eşittir hizmetçi demek değildir.Hangi kanunda yazıyor gelin kv sinin evinin bütün işini yapar diye.Sen ve kızın bu evde yaşıyorsanız ve bu misafirler sizin evinize geliyorsa o nazik, hassas poponuzu kaldırında misafirlerinizi ağırlayın.Ayrıca millet içinde bir insana hakaret etmeye çalışıp,başka odada dedikodu yapmak sizin ne kadar cahil,görgüsüz,hadsiz ve terbiyesiz olduğunuzu çok güzel gösteriyor bu yüzden sizin gibilerle işim olmaz deyip evlerinin önünden bile bi daha geçmezdim.

Asgari olarak dahi görüşmezdim şahsen öyle yapiyorum çok mutluyum :)olmuyo öyle demeyin arkadaşlar oluyor huzur vermiyolar insana seçenek kalmadi benim için.

Hayır o evdeki tv izleyen ne işe yarıyor acaba ?
Yapılacaksa tatlı dille hep beraber yapılır
Öyle arka odalarda dedikodu yapıp
Misafir önünde mağduru oynamakla olmaz bu işler

Kimi insan var
Evladının gelininin damadının açığı varsa örter
Bu maşallah megafonla sizi 7 düvele rezil edecek neredeyse

Novelll eşin ister darılsın ister kızsın
Gitmeyin bir daha öyle insanların evine

Sorunlar sorunlar, ne ben onun kafadayım ne o benim kafada, en son yaptığı saygısızlık oğlum senle evlendiğinden beri ağlıyorum, milletin gelinlerine imreniyorum lafı idi. Başka başka bi sürü şey
Misafirlere bir çay bile götürmüyor şansız böyle söylemesi çok normal değil mi ? Aileler misafirlerine karşı gelinleriyle gösteriş yapmak isterler. Topu topu 1 saat gidiyormuşsunuz böyle şeyler yapsaniz bunları yaşamazsınız kötü de olsa aranız kendiniz için yapmalıydınız bence. Görümce, kaynana gözüyle bakmadan.

Tabi ben önceki konularınızı bilmiyorum nasıl davranıyorlar size tek bu konuya göre yorum yaptım. Allah yardımcınız olsun. Gönlünüzü geniş tutun. Laf sokmalarına vs. gülün geçin.

Merak etti eski konulariniza baktım. Sizce artık davranislarinizi gozden geçirmeniz gerekmiyor mu? Kendi aileniz sizle görüşmek istemediklerini söylemişler mesela. Hep sizin haklı olmanız mümkün mu?

Başkalarının yanında çirkin bir duruma düşmüşsünüz, çay ve kahve ikramı misafirlere yapılır kvye değil onların yanında bu kadar çirkinleşmemek gerekirdi, ya hiç görüşmeyecektiniz ya da görüşüyorsanız zorunlu sebepten başkalarının ağzına laf vermeyecektiniz.

Merak etti eski konulariniza baktım. Sizce artık davranislarinizi gozden geçirmeniz gerekmiyor mu? Kendi aileniz sizle görüşmek istemediklerini söylemişler mesela. Hep sizin haklı olmanız mümkün mu?
Kendi ailemle ilgili olay çok farklı bunla karıştırmayınız

Çok bilir o densizler çok. Kendini ne sanıyorsun sen ya deseydin, sen kimsin deseydin. Eski gelinlerden sanacaklar herhalde bizi. Ben de en son gittiğim de full kaçamaklar yapmıştım. İş yapmamıştım. Senin yerinde olsam susarım,susarım. En son bir patlarım ki. İki kelimeyle yordu beni der. Densiz pislikler

Saygı karşılıklıdır ve kimse birilerine hizmet etmek için evlenmez
Ha mesela karşında sana değer veren insan gözüyle bakan ve el kızı değilde kendi kızları gibi gören birileri olursa o zaman seve seve yapılır.... Malesef bizdede bu tür problemler var kaynanamla ilgili çok şükür sorunum yok ama diğer yakınlarıyla alakalı.... bundan dolayı evlerine gitmek dahi istemiyorum ama eşler tek gitmiyolar aile olarak seni de götürmek isterler ama keşke herkes hatalarının farkına varsa böyle şeyler yaşanmazdı ama insanlar kusuru hep başkalarında ararlar... Sizinde Allah yardıncınız olsun Allah herkese vicdan versin

Ben zamanında yapardım bulaşığını falan yıkar öyle giderdim, ama yaptıkları saygısızlıklardan sonra artık böyle nasıl olsa yine kötüyüm yine kötüyüm

Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…