Kaynana gorumce tripleri

Elif888900

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2022
66
15
18
Gerçekten artık ne anlamam gerektiğini ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ama tek bildiğim artık tahammül sinirlarimin taştığı... benim iki kaynanam var biri de kayinpederim... surekli herseyi onlar biliyor oğluma kendime evime ne alsam bi yorumları var dalga geçer tarzda ona ne gerek vardı buna ne gerek var. Artık o yüzden fikirlerini sormuyorum. Ve sürekli falancanin gelini sunu yapmış bunu yapmışkaynanasi da şöyle yapmış oh ben olsam bende öyle yapardım surekli ama bende bir gelinim sonuçta ve artık üzerime alınmaya basladum ister istemez. İyi niyetle söylemiş olduğum şeylere bile takılıyorlar bi yere gidecek olsak gorumcemde gelsin dediğimde tabi hizmet edecek adam lazım dimi bile dediler ki asla is yapmayan işten kaçan biri De olmadığım halde. Gorumceminde artık tavırları değişti beni resmen yok saydigini hissediyorum bi yere cagircaklarinda abi seni ve yeğenlerim özledim gelsenize diyor sizi özledim demek yok kırıldığım şeyleri söylediğimde de boype kucuk şeylere takilacaksak nasil geçireceğiz dediler 2 aydır aramaz oldular beni geçtim torunlarını ve oğullarını da alamıyorlar hergun beni torununu görmeye gelen kayinpederim de öyle . Bende aramıyorum srtik zaten calistigim için vaktimde yok ve açıkçası içimden de gelmiyor sizce abartıyor muyum gerçekten objektif olmaya çalışıyorum

Nedir bu kayınpeder kayınvalide sevdası anlamıyorum. İyi anlaşmak zorunda mısınız, gidip gelmek zorunda mısınız, arayıp sormak zorunda mısınız, fikir almak zorunda mısınız??? yoo. zaten sorunlu insanlarmış araya soğukluk girmişken hiç ellemeyin öyle kalsın.

Hiç öyle bi sevdam yok eşim mutlu oluyor ailesi ile birlikte olduğumuzda onun hatri için ama artık hatır da yetmiyor laf kaldiramiyorum

Bosver yahu araöasınlar cocuklarınla esınle kendınle ılgılen ssn
Bosvee yahu nıye takılıyorsun eaınle kendınle cocuklarım la ılgılen ssn

Vardir da cogunlukta degil .. basima boyle bir sey gelse keke borege musekkin surubu karistirip yediririm diye enteresan fikirler geciyor aklimdam milletin delisiyle ugramayayim diye(kontenjan dolu da bende o bakimdan)
Hahahah bende de
Bosver yahu araöasınlar cocuklarınla esınle kendınle ılgılen ssn

Bosvee yahu nıye takılıyorsun eaınle kendınle cocuklarım la ılgılen ssn
Rahat vermiyorlar ki surekli eşim aradığında ona trip atiyorlar yok aramıyorsunuz yok cocugu göstermediniz kendin ara hadi gelini sevmiyorsun torununu ara alla allah biz arayacağız hep yine millet üzerinden yok falanca da karı lafına bakıyor annesini aramiyor yok anne babasına gitmiyorlar böyleler

Zaten gelip gitmediklerine göre sorun çözülmüş. Şöyle yapsaydın böyle yapsaydın diyenlere bakıp şunu söylerim: ben böyle uygun gördüm. Konu kapanır. Onun gelini öyle seviyormuş demek ki ben öyle yapmayı tercih etmiyorum diyeceksiz

Gezmeye gidip gorumce cagiriyorsunuz, bir de laf yiyorsunuz. Ne diyim mustehak size. Insan niye gezmeye giderken gorumceyi de cagirir ya qllah allah. Hala bi de aramiyolar diyosunuz, aramasinlar, sevinmeniz gerekmez mi buna?? Laf yemeyi, alay edilmeyi mi özlüyorsunuz? Sorun nedir tam olarak? Ogullarini torunlairni özlüyorlar sizi ozlemiyorlarmis bi de Allahim gercek olamaz bunlar ya

Her zaman derim çok muhabbet tez ayrılık. İpleri tamamen koparın diyemem çünkü hayatın her anında karşımıza cikma ihtimalleri var yüz yüze bakıyoruz onlarla. O yüzden mesafeli olup sevecen olmak iyidir .

Gereksız seylere takılıyorlar :d sende ara o zaman hergun bıktır onları en azından aramıyorsunuz diyemesin hem esın de senın bişeyler icin cabaladıgını gorur :)

Ayyy aynısı bende var. Bir ben, bir de eltim var. İş bilmez görümcem de var tabi. Eltim 1 buçuk aylık evli. İt yerine bile koymadı kayınvalidemleri. Ama en kıymetlisi o oldu. Şimdi kaynanamda. 1 hafta oldu geleli. Beni umursayan yok. Her yere beni çağırırlardı. Şimdi dilinin ucuyla gelmek ister misin biz gidicez gezicez istersen gel,diyorlar. Tadım kaçıyor. Yok diyorum. Sen bilirsin diyorlar. Bende mesafe koydum. Gitmiyorum. Çağırmıyorum. (eltim gelene kadar, baş tacıydım. Şimdi laf sokmalar(özellikle görümcem), tabi bu duruma ses çıkarmayan kaynanam. Offf off. İçim sıkıldı bunlardan

Yüz
Yüz verme şunlara. Senin evine alınan şeye yorum yapmak nasıl bir hadsizlik ya. Biz 4 görümceyiz abim tek erkek abimle ayda bir ya konusurum ya konusmam. kimse de abimin evine işine karışmıyor uzakta oturuyor yılda bir görüyoruz. Niye? Çünkü yerimizi ve haddimizi biliyoruz gitsek de. Ya genelleme yapmak istemiyorum ama egitim durumu görgü burda çok önemli. Başka işi gücü olmayıp,boyle şeylere salca olmak bayağı bir boş insan olmayı gerektiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…