- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
- Konu Sahibi desperate1
-
Ne yapmalıyım sence kadınlı erkekli misafir mi ağırlasın ben işteyken buna göz yumunca sütten çıkmış ak kaşık mı olucam ? Herşeyi geçtim evim benim mahremim habersiz neden geliyorlar sence bu mantıklı mı ? Yarım gün çalışıyorum günün diğer yarısında kendi evine gelsinler bunu oğlu da söylüyor ama nafile..evi batırıp misafir çağırıyor sebep ne sence ?
Ne yapmalıyım sence kadınlı erkekli misafir mi ağırlasın ben işteyken buna göz yumunca sütten çıkmış ak kaşık mı olucam ? Herşeyi geçtim evim benim mahremim habersiz neden geliyorlar sence bu mantıklı mı ? Yarım gün çalışıyorum günün diğer yarısında kendi evine gelsinler bunu oğlu da söylüyor ama nafile..evi batırıp misafir çağırıyor sebep ne sence ?
Bu insan senin çocuğuna bakıyor diye biraz olsun minnet duygun yok mu ?
Yani makina gibi baksın ve gitsin. Gelsin ve gitsin.
O zaman sen kendine bakıcı bulsan aslında kendi kurallarına göre evini yönetmiş olursu
Eşim de bunu diyor takma diyor duyma diyor bazen çok takıyorum çünkü ben yıllardır ona hep saygı duydum ama o beni ve sillemi çok küçümsedi artık tahammülüm kalmadı ama cocuk için takma diyorum.Bi süre öyle hiçiyor sonra bir bakıyorum kaynana bi bomba patlatıyor yine başa dönüyoruz mesafeliyim ona karşı ama buna müsaade etmiyor sürekli arıyor evde de öyle günde kaç kere napıyosun diye arıyor bir girdabın içindeyim resmen
Benim fikrim evin senin mahreminse bırak çocuğa kendi evinde baksın kimi çağırırsa çağırsın. Kvnin de bir hayatı var sonuçta geleni gideni hiç mi olmayacak?Ben memurum bir çok arkadaşım bakıcının evine bırakıyor çocuklarını gelmiyorlar kadınlar. Haklı olduğun bir çok konu var ama bazı konularda da bencillik yapıyorsun gibi.
Bunu da düşündük ama evi pis ve dağınık her taraf dolu ve cocuk inanılmaz hareketli kendine zarar verecek diye korkuyoruz kendi evimizde tv patlattı düşün artık evde herşeyi kaldırdım cocuğa göre ayarladık pencereler demirli.Yani bi temizlikçi tutsam hadi ev temiz olur da ama bu da yetmez her yerde iğne iplik vs var cocuk daha bunları ağzına atıyor
eve misafir almasının dışında nasıl kötü halleri var? sana neler yapıyor yani?
O zaman çocuğunu baktırmayacaksın.Hangi birini yazayım arkadaşım evime aldığım herşeyi kıskanıyor oğlumun parasını yiyorsun çok müsrifsin diyor bazen yemek yapamıyorum cocuk durmuyor dışardan söyleyince etrafa evde yemek yapmıyor bilmiyor hep dışardan yiyorlar diyor bana da bazen yemek getiriyor ağzını gere gere yine dışardan yersiniz diye getirdim diyor laf sokuyor . benim yaptığım yemekleri yemiyor misafirim gelse neden beni çağırmadın diye kavga ediyor benle..Haftasonu nereye gittinizi diye bana hesap soruyor sürat asıyor oğluna soramıyor ama.Akrabaların hepsine beni kötülüyor hepsi kulağıma geldi inkar ediyor eşim hesap sordu demedim diyormuş aklıma geldikçe yazarım o kadar çok var ki
önceki konunu okudum işte bende bu yüzden bebek istemiyorum aynı mahalledyz toruna duskunler bnm kocama da görmcelrmde oyle bebek olsa cıkmazlr cnku görüyrm diğer torunlardan gece gnduz hafta snu ama bnm sabrm olmaz çnkü bnm bebek olunca sureklı içiçe bn alştm sakın sessz yasamaya of offffff[/
Çok zor yaşamayan bilmez evi satsak tekrar ev akmak ta zor çok uçtu fiyatlar o kadar masraf yaptık içine..iki ucu b..değnek
Önceki konumdan detaylı öğrenebilirsiniz kaynanam son sürat devam ediyor huzurumu bozmaya..ailemin yanına geldim tatil için çocuğumla.Günaşırı arıyor torunu sorma bahanesiyle.Çok sinir oldum ve açmıyorum telefonunu birkaç keredir.Eşimi aradım söyledim o da sana iyilik yaramıyor diyor.Haksızmıyım ya yaptığı onca şeyden sonra tatil için ailemin yanına gelmişim ondada rahat bırakmıyor bi de aradığında ne zaman geleceniz deyip duruyor çatlıcam sinirimden.Dün de aramış dönmedim birkaç güne dönüyorum eve.Tepki vermekten korkuyorum kendimi frenlemeye çalışıyorum.
Bir de annemlere şikayet etmiş önceki konuyla ilgili olarak ve çok ağır konuşmuş bana söylemeye çekinmişler bu sefer geldiğimde duydum deli oldum anneme kızının bişeyi yoktu ben yaptım herşeyiyine yaranamadım işte sen hep eski usul çeyiz almışsın gibi cümleler kurmuş bir de çocuğu bakıyor diye evimde sürekli misafir ağırlamak istiyor neymiş ben misafir sevmiyormuşum fenaymışım ben gibi sözler söylemiş annem Senin huzurun bozulmasın diye karşılık vermedim sert şekilde ama bir daha olursa susmam diyor.
İşte bu öğrendiklerim de tuzu biberi oldu kaynana sorununun.Siz akıl verin ben bu kadınla nasıl başa çıkacam eşim artık bunaldı annesi için onun Allah belasını versin dedi tövbe dedim benim ailemin yüzüne bakamıyor adam..sonra bana da diyor ki sen de yut bazı şeyleri duyma diyor bu nasıl olacak : (
Aaa her gün çocuğuna bakan biri ve tatildesiniz diye arayınca rahatsız oluyorsun…
Bunun adı adam kullanmaktır.
Paralı çalışanın olursa ancak bu kadar materyalist yaklaşabilirsin.
Bazı insanlara bazı şeyler fazla geliyor sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?