Kaynana huzur vermiyor

Bu insan senin çocuğuna bakıyor diye biraz olsun minnet duygun yok mu ?
Yani makina gibi baksın ve gitsin. Gelsin ve gitsin.
O zaman sen kendine bakıcı bulsan aslında kendi kurallarına göre evini yönetmiş olursu

Benim fikrim evin senin mahreminse bırak çocuğa kendi evinde baksın kimi çağırırsa çağırsın. Kvnin de bir hayatı var sonuçta geleni gideni hiç mi olmayacak?Ben memurum bir çok arkadaşım bakıcının evine bırakıyor çocuklarını gelmiyorlar kadınlar. Haklı olduğun bir çok konu var ama bazı konularda da bencillik yapıyorsun gibi.

önceki konunu okudum işte bende bu yüzden bebek istemiyorum aynı mahalledyz toruna duskunler bnm kocama da görmcelrmde oyle bebek olsa cıkmazlr cnku görüyrm diğer torunlardan gece gnduz hafta snu ama bnm sabrm olmaz çnkü bnm bebek olunca sureklı içiçe bn alştm sakın sessz yasamaya of offffff

Bu insan senin çocuğuna bakıyor diye biraz olsun minnet duygun yok mu ?
Yani makina gibi baksın ve gitsin. Gelsin ve gitsin.
O zaman sen kendine bakıcı bulsan aslında kendi kurallarına göre evini yönetmiş olursu

Eşim de bunu diyor takma diyor duyma diyor bazen çok takıyorum çünkü ben yıllardır ona hep saygı duydum ama o beni ve sillemi çok küçümsedi artık tahammülüm kalmadı ama cocuk için takma diyorum.Bi süre öyle hiçiyor sonra bir bakıyorum kaynana bi bomba patlatıyor yine başa dönüyoruz mesafeliyim ona karşı ama buna müsaade etmiyor sürekli arıyor evde de öyle günde kaç kere napıyosun diye arıyor bir girdabın içindeyim resmen

eve misafir almasının dışında nasıl kötü halleri var? sana neler yapıyor yani?

Bunu da düşündük ama evi pis ve dağınık her taraf dolu ve cocuk inanılmaz hareketli kendine zarar verecek diye korkuyoruz kendi evimizde tv patlattı düşün artık evde herşeyi kaldırdım cocuğa göre ayarladık pencereler demirli.Yani bi temizlikçi tutsam hadi ev temiz olur da ama bu da yetmez her yerde iğne iplik vs var cocuk daha bunları ağzına atıyor

o zaman sen güvenilir bir bakıcı bul hem minnet etmemiş olursun

eve misafir almasının dışında nasıl kötü halleri var? sana neler yapıyor yani?

Hangi birini yazayım arkadaşım evime aldığım herşeyi kıskanıyor oğlumun parasını yiyorsun çok müsrifsin diyor bazen yemek yapamıyorum cocuk durmuyor dışardan söyleyince etrafa evde yemek yapmıyor bilmiyor hep dışardan yiyorlar diyor bana da bazen yemek getiriyor ağzını gere gere yine dışardan yersiniz diye getirdim diyor laf sokuyor . benim yaptığım yemekleri yemiyor misafirim gelse neden beni çağırmadın diye kavga ediyor benle..Haftasonu nereye gittinizi diye bana hesap soruyor sürat asıyor oğluna soramıyor ama.Akrabaların hepsine beni kötülüyor hepsi kulağıma geldi inkar ediyor eşim hesap sordu demedim diyormuş aklıma geldikçe yazarım o kadar çok var ki

O zaman çocuğunu baktırmayacaksın.
Çocuk büyüdükçe bağımlılığı artar ve asla bırakamazsın.

Bakıcı olursa eşim diyor ki hergün gelir bakıcıya karışır onu da kaçırtır zaten benim temizliğe gelen kadınım onun yüzünden kaçtı gitti çok bilmiş herkesi yönetmeye çalışıyor

Bende seninle ayni derdi paylasiyorum. Henüz iki aylik evliyim. Evlendigimin üçüncü günü yanimiza geldi. Bizimle kalacağıni oğlu olmadan yapamadigini söyledi. Tabi gorumcem ve kayinbaba da geldi eve . Anlicagin Evlendigim günden beri huzurum yok. Allah yardım etsin bize

Başka yaptıklarını bilemem ama yakın arkadaşlarımıza komşularımıza da ışığın yanmıyordu nerdeydin demez miyiz? Anne sonıçta ışığa da bakar sorar da kaynanalık mı bu bakıcım üst katımda akşam yoktun nerdeydin nereye gidiyosun diye o bile soruyor kaynanam her pazar bugün planınız ne gezcek misiniz der hiç alınmak aklıma gelmedi

Evde misafir istemiyosan çocuğu kendi evinde baksın olmaz mı?

Babaanne baktığı için çok bağlanmış çocuğa bizim bakıcımızda arar biz tatildeyken oğlum nasıl iyi bak oğluma diyee emek veriyor sonuçta alışıyor

torunun bahane edilip sürekli aranmanın, sürekli kontrol altında tutulmanın, o aramalarda ileri geri laflar işitmenin ne demek olduğunu bilen biri olarak çok zor.. insanın yuvası özeli ruh hali altüst oluyor..

kv niz baksın diye yalvarmadınız sonuçta.. kendi çok istemiş.. ayrıca sizin çocuğunuza değil kendi torununa bakıyor.. isteyerek..
bu her yaptığına susmanız anlamına gelmemeli.. minnet duymak başka birşey bu durumu size karşı kullanmasına izin vermemek başka birşey..

çocuğunuz kaç yaşında bilmiyorum ama misafir derdine düşene kadar zamanını ona ayırmayı düşünse ya.. kendi evinde neden bakmıyor? orada ağırlasın misafirlerini ona karışamazsınız o zaman.. sizin evinizde torununa göz kulak olması o eve istediği gibi kendi düzenini oturtması anlamına gelmiyor..

torununa bakan ama gelininin evinde elini biryere değdirmeye çekinen aman düzenini bozmayayım diyen kvlerin aklı yok mu? onlar da torunlarına bakıyor.. benim annem evime gelir izinsiz çekmece açmaz..

nedense kızlarının evinde torun bakanlar daha bile özenli olurken gelinlerinin evlerinde torun bakanlara bir haller oluyor..

"çocuğuna bakıyorum çekecek beni gelin hanım" zihniyeti var onlarda.. zten "senin çocuğuna bakıyorum" diyene baktırma arkadaşım.. "torun" ne demek anlamamış zaten..

hergün aramanın sevgiden olduğuna şüphe ederim ben.. sizi arasın telefona torununu istesin sadece onunla konuşsun o zaman.. oğlunu arıyor üstüne sizi arıyor.. torun hasreti bunun neresinde?

bence bakıcı seçeneğini düşünün.. ya da kreş.. inanın misafir içinde büyüyeceğine yaşıtları ile okula gitsin daha iyi..

siz de eşiniz de aynı fikirdesiniz sanırım kv ile ilgili.. bence bu kadar sıkmasına izin vermeyin o zaman..

Çıkın karşısına "tamam yeter böyle böyle dayanamıyorum" diyin. Ne yalan söyleyin, ne de hiçbir şey söylemeyip sinir krizi gecirin. Sonucta gidip kv beğenmedin oğlunu beğendin dimi? Kocanla bi hayat yaşıyorsun. Olamaz mi ayrı dünyalar ayri tarzlarda yetismis olmaniz gayet doğal. Adam kullanma falan da göremedim ben valla. Hep siz mi fedakârlık yapacaksınız? Bence böyle arkadan patlamaniz yerine gidin açık açık diyin. Muhtemelen beklemiyordur da pat diye kalır. Hicbisicik olmaz çocuk senin hayat senin koca senin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…