Evim kaynanama 17 km annemede 11 km cok şükür.. simdi tasiniyorum ama yine uzak olcak oooh canima değsinAsla annemlede kaynanamlada altli üstlüyü birak ayni mahallede bile oturmam büyük konusmayimda.hayatima karisilmasindan hic hoslanmam fazla gelinip gidilmesindende.o yüzden ikisiylede alakasi olmayan bi semtte oturuyorum.sizde biraz bile bile lades demis gibisiniz.
Neden böyle cevap veriyosuzki burda ben icimdekini döküyorum böylede terslenince hic hos olmuOOrtada sorun yok ki bizden ne istiyorsunuz? Para verip size ev mi alakım uzak yerden? Kadını yok mu edelim?
Kayınvalideniz de bir problem gözükmüyor.Bende normalde öyle birisiyim yani hep öyle söylerdim ne kendi annemlerle ne kaynanamlarla alt üst oturmak istemem diye, ama cok büyük konustum heralde basima geldi, yani bu karar yine bana ve esime kalmisti ve kaynanamda öyle söyleyince hani karismicam size hic diye bende inandim ve düsündüm bari sevap olur sadece gecici süreligine tasinalim ozaman dedim. Ilk basta kaynanamla cok iyidim ama kina ve dügün zamani illa bi gerginlikler olurya o yüzden kin veya ön yargili davraniyo olabilirimde.
Mesela benim annemler gelse illa ugrarlar yani tamam hic selam vermeseleree olmaz ama bende böyle seyleri sevmiyorum sonucta onlar her geldigindede annemler gelmiyorya, kendi anneme babamada özel olsun istiyorum. Kim geldi gitti hep haberleri oluyor.
Kusura bakmayin lütfen belki daha biraz cahil olabilirim bu konusa daha 5 ay oldu evleneli, daha evliligime seviniyim derken böyle seyleri takar oldum.
Malesefde suan tanisamayiz daireyi kendimize göre istedigimiz gibi yeni tamir ettik o yüzden borc yaptik mecbur 1-2 sene dayanmam gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?