Komut bağımsız bölüm sayısı 3 yazıyor yapı kayıt belgesindeTapuda tek daire olarak mı görünüyor ? Şayet eviniz tapuda tek daire görünüyorsa zaten farklı bir sayaç taktıramazsınız . Eğer çift daire ve sayaçlar ayrı değilse cezası olabilir .
Öğrenciye günlük geçici kiraya vermişler o zamanda birmiş saatTapuda tek daire olarak mı görünüyor ? Şayet eviniz tapuda tek daire görünüyorsa zaten farklı bir sayaç taktıramazsınız . Eğer çift daire ve sayaçlar ayrı değilse cezası olabilir .
Hep bir yaşamışlar eşim uzulmesinler diye sessiz kalıyor onlarda yalvar yakar bı oğlum bı oğlum yüzüme karşı iyiler bende saygimi hiç bı zaman bozmadim ama her zaman nereye ne verdin sorguları yapıyorlar kendi ihtiyaclarini ortak dert gibi sunuyorlar paraları yok gbi davraniyorlar biseyleri olmasa bende sesimi cikarmamYazık ya, eşiniz de koca diye geziyor ortalıkta
Çoğu insan evlenene kadar ailesiyle hep birlikte yaşıyor. Bu geçerli bir sebep değil ki. Aileden korkup sayaç taktıramamak nedir ya. Sorsan erkek. Allah size sabır versin. Ben olsam çoktan soğurdum.Hep bir yaşamışlar eşim uzulmesinler diye sessiz kalıyor onlarda yalvar yakar bı oğlum bı oğlum yüzüme karşı iyiler bende saygimi hiç bı zaman bozmadim ama her zaman nereye ne verdin sorguları yapıyorlar kendi ihtiyaclarini ortak dert gibi sunuyorlar paraları yok gbi davraniyorlar biseyleri olmasa bende sesimi cikarmam
İskanı alınmışsa sayaçların ayrı olması gerekir. İlerde sıkıntı yaşarsınız . Bir nevi kaçak kullanıma girer ve kullandığınızdan fazlasıyla ödetirler
neden kabul ettiniz peki birlikte oturmayıHep bir yaşamışlar eşim uzulmesinler diye sessiz kalıyor onlarda yalvar yakar bı oğlum bı oğlum yüzüme karşı iyiler bende saygimi hiç bı zaman bozmadim ama her zaman nereye ne verdin sorguları yapıyorlar kendi ihtiyaclarini ortak dert gibi sunuyorlar paraları yok gbi davraniyorlar biseyleri olmasa bende sesimi cikarmam
Allah akıl fikir versin eşinize. Ya evlenmiş adamsın kendi hayatın yok mu saçma sapan şeylerden korkuyorsun. Biraz da onun işine geliyordur . Elektrik su faturası derdi yok diye.Arkadaşlar kaynanamla altlı üstlü oturuyorum 7senedir evliyim fakat elektrik su ortak su için abonelik oluşturduk fakat eşim onların korkusundan taktiramiyor saat taktirmadik ortak saate yazıyor ya babası ödüyor ya eşim abonelik olmasına rağmen saat taktirmadik ceza öder miyiz yada kullanmadığımız zaman da ceza gelir mi
Çocuğum var ve birbirimize karşı saygımız sevgimiz var çocuk gbi yetiştirilmiş hep para vermiş on lar halletmiş öyle alışmış olan bana oluyor bişey denilse eşim sessiz kaldığı için bana düşman olacaklar eşim sözümü dinler ama huzurun bozulmasindan korkuyor babası çok baskıcı evimize çocuğumuz olduktan sonra ayrı yemeye başladık ayırdım diye sürat aşıyorlar bazen gel beraber yiyelim diyorlar da şu bitmia bu bitmiş boğazına diziyorlar eşim eve geç geliyor zatenÇoğu insan evlenene kadar ailesiyle hep birlikte yaşıyor. Bu geçerli bir sebep değil ki. Aileden korkup sayaç taktıramamak nedir ya. Sorsan erkek. Allah size sabır versin. Ben olsam çoktan soğurdum.
Olur mu hep bız suyu ödedik elektirigide öbür kardeşi ödüyor ailesi ile yaşayan onlar bsey odemiyordu krediniz var ödeyemediği şimdi onlar ödüyor ama lafını yaparlar diye istemiyorum üç aydır ödüyorlar sürekli arayıp.bunaltiyolar eşimi gozluyolar ne zaman gelir gider ay başında çağırır larAllah akıl fikir versin eşinize. Ya evlenmiş adamsın kendi hayatın yok mu saçma sapan şeylerden korkuyorsun. Biraz da onun işine geliyordur . Elektrik su faturası derdi yok diye.
Geliyor takmayı falan da bilmiyor umursamaz davranıyor bu konuda başını yiyeceklerini bildikleri için ilgisiz duruyor çok baskicilarevlenecek yaşa gelip, evlenip.. aileden korkmak nedir? çocuğunuz var. artık aile olan sizsiniz.
saat taktırırken bile ailesinden korkmak size de absürt gelmiyor mu?
Tabi ki her şeyin ayrı olması en iyisi. Ben nereden uydurdum acaba kayınpederim ödüyor diye öyle anladım pardonOlur mu hep bız suyu ödedik elektirigide öbür kardeşi ödüyor ailesi ile yaşayan onlar bsey odemiyordu krediniz var ödeyemediği şimdi onlar ödüyor ama lafını yaparlar diye istemiyorum üç aydır ödüyorlar sürekli arayıp.bunaltiyolar eşimi gozluyolar ne zaman gelir gider ay başında çağırır lar
Geliyor takmayı falan da bilmiyor umursamaz davranıyor bu konuda başını yiyeceklerini bildikleri için ilgisiz duruyorevlenecek yaşa gelip, evlenip.. aileden korkmak nedir? çocuğunuz var. artık aile olan sizsiniz.
saat taktırırken bile ailesinden korkmak size de absürt gelmiyor mu?
Tabi ki her şeyin ayrı olması en iyisi. Ben nereden uydurdum acaba kayınpederim ödüyor diye öyle anladım pardon
Yapılan her iyilik gün gelir lafı edilir . Kimseye minnet eylemem . Ne gereği var sonuçta sayaç almış takmaya niye korkuyor ona anlam veremiyoru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?