• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana ile aynı evde yaşamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hicbir sey silinmiyor konunuz bu haliyle kalacak. Mune gorunce yorumlara kapatir. Sizin de ana konunun icerigini silmeniz yasak, o da ilk haline geri dondurulecek. Dedigim gibi uye olurken kabul ediyorsunuz bunlari.

Hicbir sey silinmiyor konunuz bu haliyle kalacak. Mune gorunce yorumlara kapatir. Sizin de ana konunun icerigini silmeniz yasak, o da ilk haline geri dondurulecek. Dedigim gibi uye olurken kabul ediyorsunuz bunlari.
Peki banlanınca nolcak artık giremiyor muyum foruma

Aslında ben de çok düşündüm en basiti sabah o erken uyandı diye uyanmak, ya da eşin annesinin yanında gaza gelip senle dalaşması laf sokması bilemiyorum nasıl ikna ediyim ki, annesi söz konusu olunca başka biri oluyor
Annesi söz konusu olunca başka birisi olan adamla nasıl evlenebilme cesareti gösteriyorsunuz
Anne sevgisi saygısı ayrı, anneye bağımlı gibi davranmak ve hastalıklı bir bağlılık ayrı.
Aynı evde olmasanız bile çok çekersiniz net söylüyorum.
Bu da burda dursun.

En azından kv ile oturacak olsam bile fikrim alınmalıydı ya da ben yeni gelin olarak evimin eşyalarının ilk heyecanını ben yaşamalıydım diye düşünselerdi keşke
Farkındaysanız hiç bi fikrinize önem vermiyorlar. Sonuna kadar haklı olduğunuz bir konuda bile. Makineleri de varmış. Neden bu kadar ısrarcılar. Sizin hiç mi yeni gelin heyecanınız olmayacak. Ki görünün o ki olmayacak. Bu evliliği bir daha düşünün. Siz sadece hizmetçi rolü göreceksiniz. Gece kocanıza sabah kaynananıza hizmet edeceksiniz

İyi niyetim batsın, valla aslında şu bile oldu annemşn Kullandığı eşyayı istemeyen annemi de istemez diyip tribe girdi ve benle konuşmuyor
😂😂😂 Evlenin de seyreyleyin cümbüşü. Bence şimdiden bi psikologla anlaşın. Çünkü böyle bi adamla ruh sağlığınızın iyi olması mümkün değil

Aslında ben de çok düşündüm en basiti sabah o erken uyandı diye uyanmak, ya da eşin annesinin yanında gaza gelip senle dalaşması laf sokması bilemiyorum nasıl ikna ediyim ki, annesi söz konusu olunca başka biri oluyor
Böyle heriflerle evlenip hayatınızı mahvetmeye ne kadar meraklisiniz. Hiç ozdeğeriniz yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X