• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana ile aynı evde yaşamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sevgi var diyorsun ya. Kv ile aynı eve girince sevgi falan kalmayacak. O yüzden seviyorum napayım diye dusunme. Görücü usulü böyle bir talip gelse kabul eder mıydın onu düşün. Çok pişman olacaksın. O zaman da boşanmak zor gelecek. Boşanmaktansa yol yakınken ayrılmak daha iyidir her zaman. Annesi konusunda başka biri oluyor dediğin halı evlenince yüzde 80 muhatap olacağın kişi aslında.

İş bu konulara gelene kadar okuldu bilmem neydi geçti gitti işte, anca böyle konusu bi şeyden açılınca buna geldi, ve evin 3 oğlu ben ortancasıylayım ama gelin olarak da en küçüğüm yaş açısından, gidip ikinci gelinde kalsın dicem o da başka memlekette lv gitmez burası küçük bildiği yer
Herkes para katsın bir artı bir ev alınsın ona. Çalışan kadın gece tek de durur.

Aslında ben de çok düşündüm en basiti sabah o erken uyandı diye uyanmak, ya da eşin annesinin yanında gaza gelip senle dalaşması laf sokması bilemiyorum nasıl ikna ediyim ki, annesi söz konusu olunca başka biri oluyor
E tabi ki.öyle her evlilikte sorunlar oluyor ama siz eşinizle rahatça tartışamıcaksınız bile çünkü kayınvalideniz her şeye şahit olacak ve siz haklı da olsanız sizi haklı gören kimse olmıcak. Yani üç kişilik evde yapayalnız kalcaksınız ama yine de yapabilirim diyorsanız siz bilirsiniz. Sesli sevisemiceksiniz bile öyle düsün😂

E tabi ki.öyle her evlilikte sorunlar oluyor ama siz eşinizle rahatça tartışamıcaksınız bile çünkü kayınvalideniz her şeye şahit olacak ve siz haklı da olsanız sizi haklı gören kimse olmıcak. Yani üç kişilik evde yapayalnız kalcaksınız ama yine de yapabilirim diyorsanız siz bilirsiniz. Sesli sevisemiceksiniz bile öyle düsün😂
BURAYA yazdığım konuları mesajları nasıl silebilirim

Kv yaşamak sorun değilmiş sorun eşyalarını kullanmalarıymış :D
Görürsün canım evlenince görürsün sorun neymiş :halay:

Bu aile seni üzer keşke derdin eşya yerine beraber oturmak olsaydı. Evlen max 2 yılda pişman olacaksın
2 yıl fazla iyimser bence ayında pişman olur. Benim kv dunyalar iyisidir öyle böyle değil ama Rabbim herkesi kendi evinde mutlu etsin yaşamak istemem ..misafirliğe geldiğinde dahi kiricam diye geriliyorum çok hassas çünkü ve bazı seylerimiz uymuyor en basitinden renklilero karışık atıyor ve çamaşırlar renk değiştiriyor..ben ise gri kırmizi siyah beyaz açık renkli diye ayiririm ....yani bu içime oldukça dert oluyor...sonra çamaşır durme sitilimiz benzemiyor vs ...sizin daha kil.bilir neler çıkacak

Benim nişanlım bi değişik, şimdiki eşyaları yengesinden kalmış o evden ayrılmış onları görmek istemiyor ve yeni ev de alınca anlamadım benşm yerime o heves edip kullanacak galiba
Neden görmek istemiyor bir düşün , annesi gecinememis ee tabi nisanlin, anne kuzusu ise giicik olmuştur yenegeye ilerde sana gıcık olacağı gibi

Nasıl yani ne uyarısı, Yazılan şeyler insanı belli eder yani bu büyük bir açık kişilik hakkı denen bişey var silme şansım yok mu hiç

Uye olurken onayladiginiz uyelik sozlesmesinde yazdiklarinizin silinmeyecegini kabul ettiniz bile coktan. Okumadan mi imza atiyorsunuz belgelere? Basiniza is alirsiniz, okuyun.

Ayrica konuyu sildiginiz icin ben KIBledim, muhtemelen banlanacaksiniz.

Kesinlikle baştan bitir zaten varıcağınız nokta boşanma olur kayınvalide ile yaşarsanız

Kv yaşamak sorun değilmiş sorun eşyalarını kullanmalarıymış :KK70:
Görürsün canım evlenince görürsün sorun :halay:

Uye olurken onayladiginiz uyelik sozlesmesinde yazdiklarinizin silinmeyecegini kabul ettiniz bile coktan. Okumadan mi imza atiyorsunuz belgelere? Basiniza is alirsiniz, okuyun.

Ayrica konuyu sildiginiz icin ben KIBledim, muhtemelen banlanacaksiniz.
Konuyu silemedim ki başlığı duruyor ve alıntılarda da görünüyor nasılsın gizleyebilirim peki artık yorum yapılmasını istemiyorum ve görünmesin

Konuyu silemedim ki başlığı duruyor ve alıntılarda da görünüyor nasılsın gizleyebilirim peki artık yorum yapılmasını istemiyorum ve görünmesin

Konuyu gizleyemezsiniz hep gorunur olacak ama yorumlara kapatabilirsiniz. Mune Mune arkadas konusunun yorumlara kapanmasini istiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X