• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana ile aynı evde yaşamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bırak sevişmeyi öpüşmeyi ah demeyi of demeyi 🤣 gülüyorum ama bunlar da olucak yani
Eşiyle tartışamaz kavga bile edemez ağız tadıyla
Eşiyle her hangi bir konuyu bile konuşamaz herşeyin içinde kv sorsan bir türlü izin alsan bir türlü almasan bir türlü
Yani ilk gelini bundandır belkide şikayet edip ortalığı karıştırdı ve evini ayırdı

Bırak sevişmeyi öpüşmeyi ah demeyi of demeyi 🤣 gülüyorum ama bunlar da olucak yani
Eşiyle tartışamaz kavga bile edemez ağız tadıyla
Eşiyle her hangi bir konuyu bile konuşamaz herşeyin içinde kv sorsan bir türlü izin alsan bir türlü almasan bir türlü
Ay kesinlikle büyük bir kabus bekarlık çok daha iyi bir tercih.

Günah olmasa böyle devam mı edelim dicem napalım nikahı kıyıp o anasında ben anamda mı yaşayalım işmiz düşünce birararaya gelelim
Keşke içinizi rahatlatacak şeyler söyleyebildeydik şu evlilik arifesinde ama bunların hepsi yaşanacak annesiyle samimi değilim demişsiniz bi yorumda samimi olmadığınız bi yabancıyla aynı evi paylaşmak çok daha zorlar sizi çok ezilirsiniz.

Konu 11 sayfa olmul okuyamadım devamını ama Eşyaları 1-3 sene arası satın alıp mağazada tutabiliyorsunuz , alın mağazada kalsın düğüne bi kaç gün kala getittirin..
ama ister 20 yıllık sevgilim olsun teklif ederse annesiyle kalmayı ayrılırdım sanırım.
Ev ev üstüne olmaz.
Sen evde hep bi misafir gibi olucaksın kendi evinmiş gibi benimseyemiceksin.
Hakkında hayırlısı olsun🙏🏻

Samimi soruyorum bu sayfa da çok yorum yapan kazanç mı sağlıyor, hoşuna gitmediyse ilgilenme mecbur değilsin

Nasıl yani

Hayırdır ne oldu cici mağdur kiza üsluba bak hele

Üslubuna dikkat et bence
Cici mağdur kız mı, o halde burda derdini paylaşn herkes size göre cici mağdur kızı mı oynuyor , üslubumda yanlış bişey yok yazdığım şeylere yorum yap diye zorlamıyorum ki seni bana hesap soruyorsun

Evlenşnce eşinizin annesiyle yaşıycaksınız ve o daha siz evlenmeden beyaz eşyaları alıp kurup annesiyle kullanmaktan yana? napardn?

7 yıllık ilişkimiz var. Annesi yalnız, mecbur beraber yaşıycaz onda bir sorun yok, ancak şimdiden azar azar eşyaları değiştirmeyi istiyor yenilemek yani, ama aldığın şeyleri kenara koy kullanma dedim evlenşnce ilk beraber kullanalım dedim, o ise kurup kullanmayı düşünüyor nasıl olsa ben o eve gelin gidecekmişim öyle söylüyor. En basiti evinde şu an bulaşık mak. Var ama yeni aldı ve onu kurup kullanacaklar
Sen kadının evine gidiyorsun galiba farkında değilsin🙄Oğlu evin eşyalarını değiştiriyor sen de gidip kullanabileceksin mevzu bu🤷 Başlığına da yorumum bence bu delilik

Cici mağdur kız mı, o halde burda derdini paylaşn herkes size göre cici mağdur kızı mı oynuyor , üslubumda yanlış bişey yok yazdığım şeylere yorum yap diye zorlamıyorum ki seni bana hesap soruyorsun
Ben hesap sormadım aksine baştan oku bak sana neler yazdım geleceğin için doğru neyse onu yazdım üzülme mutlu ol diye hesap ne sordum hanı nerde iki konu açtın ikisi de aynı içerik ama farklı yazdın bunu sormakta hakkim evet onca şey yazdığım için

Konuyu acarsan herkes bir şey yazar zaten yazılsın diye konu açılır kimin ne yazıp yazmiyacagina yada ne yapacağına sen karar vermezsin onun kararını ben veririm

Üslubun hoş değil evet sorun var

Ben hesap sormadım aksine baştan oku bak sana neler yazdım geleceğin için doğru neyse onu yazdım üzülme mutlu ol diye hesap ne sordum hanı nerde iki konu açtın ikisi de aynı içerik ama farklı yazdın bunu sormakta hakkin evet onca şey yazdığım için

Konuyu acarsan herkes bir şey yazar zaten yazılsın diye konu açılır kimin ne yazıp yazmiyacagima yada ne yapacağına sen karar vermezsin onun kararını ben veririm

Üslubun hoş değil evet sorun var
O konunun da içeriğini tamamen silip bambaşka bir şey yazmış. Ben artık yeni üye olduğuna da inanmıyorum basbayağı buraları bilen biri ve bizimle dalga geçti.

O konunun da içeriğini tamamen silip bambaşka bir şey yazmış. Ben artık yeni üye olduğuna da inanmıyorum basbayağı buraları bilen biri ve bizimle dalga geçti.
Baktim şimdi konu silmek yasak ve aynen baya kandirildik sanırım ban alır

Gidip uyumaya çalışayım 😇😇😊

Kayınvalide ile yaşamayı nasıl düşünüyorsunuz ya? Ne bileyim hiç mi eşinize işve cilve yapmak istemezsiniz rahat bi vakit geçirmek istemezsiniz... Bana aşırı saçma geliyor ve bi süreden sonra hzuursuzluk yaratacak aynı evde kalma fikri

Birincisi yapma. Ama yine de dinlemeyip yapacaksın. Evlenince hatani anlayacaksın. En azından mevcut evi dubleks evle değiştir mutlaka. Altlı üstlü oturursunuz. Erkek arkadaşın bence şimdiden annesinin lafına bakıyor. Çok pişman olacaksın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X