Kaynana ile aynı evde yaşamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha birlikte oturmaya başlamadan sorunlar başlamış bile. Size fikriniz bile sorulmamış eşya konusunda. Üzülerek söylüyorum, yandınız.
En azından kv ile oturacak olsam bile fikrim alınmalıydı ya da ben yeni gelin olarak evimin eşyalarının ilk heyecanını ben yaşamalıydım diye düşünselerdi keşke

Ama babası yok annesi yalnız kalacak, benşm annem olsaydı diye düşünüp kabul ediyorum yapacak bişeyim yok sokağa mı atalım
Ne alaka kadın yatalak mı ciddi sağlık problemi mi var +80 yaşında mı? Herkes tek başına gayet normal yaşıyor. İlla sizle mi yaşaması lazım başka çocuğu yok mu? Ayrıca emin olun ki kanatsız melek bile olsa o bir kayınvalide ve asla kendi annen gibi olmayacak. Sen şimdi kendi annen yerine koyuyorsun ama ilerde koymaman gerektiğini göreceksin maalesef

Senin yerinde olsam kabul etmem etmeyinde çok sorun yaşarsınız

Daha birlikte oturmaya başlamadan sorunlar başlamış bile. Size fikriniz bile sorulmamış eşya konusunda. Üzülerek söylüyorum, yandınız.

En azından kv ile oturacak olsam bile fikrim alınmalıydı ya da ben yeni gelin olarak evimin eşyalarının ilk heyecanını ben yaşamalıydım diye düşünselerdi keşke
İşte bunu bile düşünemeyen bir adamla evleniyorsun, sen onun annesi yalnız kalmasın diye düşünürken onlar sana bukadarcık hevesi bile çok görüyor.

Tabiki gündeme geldi, sorun kv ile yaşamak değil ki zaten. Şu an evlerinde olan bir şeyi ilerde biz evlenince kullanalım diye alınacak olan eşyalar ile değiştirip evlenene kadar onu kullanacak olmaları...
Sorun var bence şimdiden böyle düşünürsen aynı evin içinde sana ait hatta özel olanları bile kullandığın da benden izin aldın almadın meselesi olucak

Bulaşık makinesi ayrıca size ait olmayacak yada diger eşyalar aynı evde olunca o evdekilere ait olucak

O yüzden sorunda yapmayacaksiniz bunu dile getirmeyeceksiniz önce kullanmış yada sonra

Kullan annecim diyeceksiniz olur mu öyle diyeceksiniz

Bunu dert edip beraber yaşamaya evet diyen sorun yapmaz yapıyor sa zaten bu iş çok uzun sürmez bir yerden patlar problemler

Ama annesi tek başına, bırakamayız ki

Annesi cok mu yasli?Kendine bakamayacak durumda mi? Benimde annem yalniz yasiyor evlendim diye annemi yanima almadim hafta da bir gider gorurum.Bazen sevginin her seyi cozecegine inaniriz isin basinda ama inan oyle olmuyor.Insan oz annesiyle bile bir yerden sonra ayni evde yasayamiyor.Ev sanirim esinizin ailesinin evi bir yandan esinizde kira falan ugrasmamak icin o evde yasamak istiyordur.Kendine bakabilecek durumdaysa annesi baska bir eve kiraya cikmanizi tavsiye ederim.O da olmuyorsa iyice bir dusunmenizi

1 ay kala alın.

Umarım vazgeçersin.

Canım ilk kez eşinizin annesi tek yaşamayacak bunu kabul etmeniz en başta yanlış şimdiden böyle herşeye karışan kaynana ilerde nelere nelere karışacak ccanim 7 yıllık ilişkin olabilir ama bence bu ilişkiyi dusunmelisin

Aslında çalışıyor kendisi, ve çocukları var iki oğlu daha ancak ilk önce büyüsünde kaldı şimdi sıra bizde galiba ve nişanlım asla kabul etmez zaten konu lv ile yaşamak değil
Galiba derken? Bunları net konuşmadınız mı? Yeni evlenen çiftle birlikte yaşamak zorunda mı iki çocuğu daha varken?

Ama babası yok annesi yalnız kalacak, benşm annem olsaydı diye düşünüp kabul ediyorum yapacak bişeyim yok sokağa mı atalım
O senin annen değil
Ve nisanlin anneci biriyse yandın iki tane kayınvalide olucak

Bide sorun kv ile yaşamak değil diyorsun ama onu şikayet ediyorsun

Beyaz eşya aldılar sormadılar ve kullanıyorlar diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…