Ama annesi tek başına, bırakamayız kiBir ihtimal iste bir de bi ihtimal daha var.Gonlunuzden gectigi gibi olmasini dilerim ama durum degerlendirirken kucuk ayrintilarda takilip buyuk resmi gormezden gelmeyin derim.
Karşı tarafa göre ikimizde çalışacağımoz için avantajımıza olacak ancak zaten konu bu değilBakici/hizmetci olarak kv evine gideceginiz icin evdeki esyalarin durumu pek de onemli degil.
En azından kv ile oturacak olsam bile fikrim alınmalıydı ya da ben yeni gelin olarak evimin eşyalarının ilk heyecanını ben yaşamalıydım diye düşünselerdi keşkeDaha birlikte oturmaya başlamadan sorunlar başlamış bile. Size fikriniz bile sorulmamış eşya konusunda. Üzülerek söylüyorum, yandınız.
Ne alaka kadın yatalak mı ciddi sağlık problemi mi var +80 yaşında mı? Herkes tek başına gayet normal yaşıyor. İlla sizle mi yaşaması lazım başka çocuğu yok mu? Ayrıca emin olun ki kanatsız melek bile olsa o bir kayınvalide ve asla kendi annen gibi olmayacak. Sen şimdi kendi annen yerine koyuyorsun ama ilerde koymaman gerektiğini göreceksin maalesefAma babası yok annesi yalnız kalacak, benşm annem olsaydı diye düşünüp kabul ediyorum yapacak bişeyim yok sokağa mı atalım
Senin yerinde olsam kabul etmem etmeyinde çok sorun yaşarsınızEvlenşnce eşinizin annesiyle yaşıycaksınız ve o daha siz evlenmeden beyaz eşyaları alıp kurup annesiyle kullanmaktan yana? napardn?
7 yıllık ilişkimiz var. Annesi yalnız, mecbur beraber yaşıycaz onda bir sorun yok, ancak şimdiden azar azar eşyaları değiştirmeyi istiyor yenilemek yani, ama aldığın şeyleri kenara koy kullanma dedim evlenşnce ilk beraber kullanalım dedim, o ise kurup kullanmayı düşünüyor nasıl olsa ben o eve gelin gidecekmişim öyle söylüyor. En basiti evinde şu an bulaşık mak. Var ama yeni aldı ve onu kurup kullanacaklar
Daha birlikte oturmaya başlamadan sorunlar başlamış bile. Size fikriniz bile sorulmamış eşya konusunda. Üzülerek söylüyorum, yandınız.
Ne alaka kadın yatalak mı ciddi sağlık problemi mi var +80 yaşında mı? Herkes tek başına gayet normal yaşıyor. İlla sizle mi yaşaması lazım başka çocuğu yok mu? Ayrıca emin olun ki kanatsız melek bile olsa o bir kayınvalide ve asla kendi annen gibi olmayacak. Sen şimdi kendi annen yerine koyuyorsun ama ilerde koymaman gerektiğini göreceksin maalesef
İşte bunu bile düşünemeyen bir adamla evleniyorsun, sen onun annesi yalnız kalmasın diye düşünürken onlar sana bukadarcık hevesi bile çok görüyor.En azından kv ile oturacak olsam bile fikrim alınmalıydı ya da ben yeni gelin olarak evimin eşyalarının ilk heyecanını ben yaşamalıydım diye düşünselerdi keşke
Sorun var bence şimdiden böyle düşünürsen aynı evin içinde sana ait hatta özel olanları bile kullandığın da benden izin aldın almadın meselesi olucakTabiki gündeme geldi, sorun kv ile yaşamak değil ki zaten. Şu an evlerinde olan bir şeyi ilerde biz evlenince kullanalım diye alınacak olan eşyalar ile değiştirip evlenene kadar onu kullanacak olmaları...
Ama annesi tek başına, bırakamayız ki
1 ay kala alın.Şu an evlerindeki eşyaları yengesinden kalma o ayrı eve çıkmış baya zamandır, şimdi de nişanlım evlenene kadar eşyaları değiştirmeyi düşünüyor ve bunu yaparken de aldıklarını daha evlenmeden kullanmak istemesi bana da biraz öyle geldi
Umarım vazgeçersin.Şu an evlerindeki eşyaları yengesinden kalma o ayrı eve çıkmış baya zamandır, şimdi de nişanlım evlenene kadar eşyaları değiştirmeyi düşünüyor ve bunu yaparken de aldıklarını daha evlenmeden kullanmak istemesi bana da biraz öyle geldi
Öyle sanırım, değersiz hissettiriyorİşte bunu bile düşünemeyen bir adamla evleniyorsun, sen onun annesi yalnız kalmasın diye düşünürken onlar sana bukadarcık hevesi bile çok görüyor.
Canım ilk kez eşinizin annesi tek yaşamayacak bunu kabul etmeniz en başta yanlış şimdiden böyle herşeye karışan kaynana ilerde nelere nelere karışacak ccanim 7 yıllık ilişkin olabilir ama bence bu ilişkiyi dusunmelisinEvlenşnce eşinizin annesiyle yaşıycaksınız ve o daha siz evlenmeden beyaz eşyaları alıp kurup annesiyle kullanmaktan yana? napardn?
7 yıllık ilişkimiz var. Annesi yalnız, mecbur beraber yaşıycaz onda bir sorun yok, ancak şimdiden azar azar eşyaları değiştirmeyi istiyor yenilemek yani, ama aldığın şeyleri kenara koy kullanma dedim evlenşnce ilk beraber kullanalım dedim, o ise kurup kullanmayı düşünüyor nasıl olsa ben o eve gelin gidecekmişim öyle söylüyor. En basiti evinde şu an bulaşık mak. Var ama yeni aldı ve onu kurup kullanacaklar
Galiba derken? Bunları net konuşmadınız mı? Yeni evlenen çiftle birlikte yaşamak zorunda mı iki çocuğu daha varken?Aslında çalışıyor kendisi, ve çocukları var iki oğlu daha ancak ilk önce büyüsünde kaldı şimdi sıra bizde galibave nişanlım asla kabul etmez zaten konu lv ile yaşamak değil
7 yılım ve sevgim var, keşke bişeyleri görmesini farklı açılardan bakmasını sağlayabilsemUmarım vazgeçersin.
O zamana kadar fiyatlar malum,1 ay kala alın.
Hiç çocuğu olmayabilirdi de.Hayati zindan edersin kuzum kendine.Hasta yada yaşlı olsa tamam.Ama kocanla rahat sevisemezsin.Gezemezsin.Kaynana ya göre evde hayat süreceksin.Ama annesi tek başına, bırakamayız ki
Konu başlığınız bile kaynana ile aynı evde yaşamak amaAslında çalışıyor kendisi, ve çocukları var iki oğlu daha ancak ilk önce büyüsünde kaldı şimdi sıra bizde galibave nişanlım asla kabul etmez zaten konu lv ile yaşamak değil
O senin annen değilAma babası yok annesi yalnız kalacak, benşm annem olsaydı diye düşünüp kabul ediyorum yapacak bişeyim yok sokağa mı atalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?