- 13 Ağustos 2022
- 8.826
- 4.471
- 123
- 32
Artacak yada örtü ortsunler eşyalara kullanmasınlar.O zamana kadar fiyatlar malum,
Hasta mı annesi?Ama annesi tek başına, bırakamayız ki
Ve annesindn şunu beklerdim: bizim şu an eşyamız var bozuk değil bişey değil bu kalsın evlenşnce açıp kullanın demesini beklerdim ama. Öyle olmadıCanım ilk kez eşinizin annesi tek yaşamayacak bunu kabul etmeniz en başta yanlış şimdiden böyle herşeye karışan kaynana ilerde nelere nelere karışacak ccanim 7 yıllık ilişkin olabilir ama bence bu ilişkiyi dusunmelisin
Kaynana ile oturmakla ilgili büyük bir sorununuz varken eşyaya takılmanız trajikomik...Evlenşnce eşinizin annesiyle yaşıycaksınız ve o daha siz evlenmeden beyaz eşyaları alıp kurup annesiyle kullanmaktan yana? napardn?
7 yıllık ilişkimiz var. Annesi yalnız, mecbur beraber yaşıycaz onda bir sorun yok, ancak şimdiden azar azar eşyaları değiştirmeyi istiyor yenilemek yani, ama aldığın şeyleri kenara koy kullanma dedim evlenşnce ilk beraber kullanalım dedim, o ise kurup kullanmayı düşünüyor nasıl olsa ben o eve gelin gidecekmişim öyle söylüyor. En basiti evinde şu an bulaşık mak. Var ama yeni aldı ve onu kurup kullanacaklar
Çok yazık olacak size.Ve annesindn şunu beklerdim: bizim şu an eşyamız var bozuk değil bişey değil bu kalsın evlenşnce açıp kullanın demesini beklerdim ama. Öyle olmadı
Bi dene bakalim7 yılım ve sevgim var, keşke bişeyleri görmesini farklı açılardan bakmasını sağlayabilsem
Benim nişanlım bi değişik, şimdiki eşyaları yengesinden kalmış o evden ayrılmış onları görmek istemiyor ve yeni ev de alınca anlamadım benşm yerime o heves edip kullanacak galibaO senin annen değil
Ve nisanlin anneci biriyse yandın iki tane kayınvalide olucak
Bide sorun kv ile yaşamak değil diyorsun ama onu şikayet ediyorsun
Beyaz eşya aldılar sormadılar ve kullanıyorlar diye
Oooooo ohoooo daha neler olucak ve bulaşık makinesi devede kulak olucakVe annesindn şunu beklerdim: bizim şu an eşyamız var bozuk değil bişey değil bu kalsın evlenşnce açıp kullanın demesini beklerdim ama. Öyle olmadı
Değil yedi yıl yüzyılda çıksam evlenmemEvlenşnce eşinizin annesiyle yaşıycaksınız ve o daha siz evlenmeden beyaz eşyaları alıp kurup annesiyle kullanmaktan yana? napardn?
7 yıllık ilişkimiz var. Annesi yalnız, mecbur beraber yaşıycaz onda bir sorun yok, ancak şimdiden azar azar eşyaları değiştirmeyi istiyor yenilemek yani, ama aldığın şeyleri kenara koy kullanma dedim evlenşnce ilk beraber kullanalım dedim, o ise kurup kullanmayı düşünüyor nasıl olsa ben o eve gelin gidecekmişim öyle söylüyor. En basiti evinde şu an bulaşık mak. Var ama yeni aldı ve onu kurup kullanacaklar
Şimdi eve geçeceksiniz bence ilk heyecan eşinizle yalnız kalma anlarınız vs olmalı.Ve annesindn şunu beklerdim: bizim şu an eşyamız var bozuk değil bişey değil bu kalsın evlenşnce açıp kullanın demesini beklerdim ama. Öyle olmadı
Canım şuan bile ilişkiniz üç kişilik olmuş üzüldüm senin adına onlardan önce kendini düşünmeye baslamalisin valla kaynananla aynı apartmanda yaşarım yan binalarda oturuurum aynı mahallede oturabilirim ama assslaaaa aynı evde oturmam kendi annemde olsun istemem herkesin mahremi ve özeli kesinlikle olmalı diye düşünüyorum biraz bunları dusunmelisin bence eşyadan önceVe annesindn şunu beklerdim: bizim şu an eşyamız var bozuk değil bişey değil bu kalsın evlenşnce açıp kullanın demesini beklerdim ama. Öyle olmadı
Işte bekleme, beraber yaşamayı kabul ettin ya daha çok beklemediğin şeyler yaşayacaksın, biraz uyanık olun yahu...Ve annesindn şunu beklerdim: bizim şu an eşyamız var bozuk değil bişey değil bu kalsın evlenşnce açıp kullanın demesini beklerdim ama. Öyle olmadı
Konu başlığınız bile kaynana ile aynı evde yaşamak ama
Sen dua et te.Sana sadece yatak odası takımı da alabilirlerdi.Bak uyarıyorum seni kaynana ile yaşanmaz.Hayati zindan edersin kendine.Ozelin kalmaz asla.Ayni eve girince de kötü huylu olma ihtimali var.Kaynana ile yaşamayı kabul ettim ama ilk defa evlenecek her genç kız gibi kendi eşyalarımı ilk ben kullanmak istemiştim, kaynana ile yaşamak sorun herkese göre ama mecburen yaşıycam belki bir ihtimal o kadar kötü olmayacak iyi geçinmeyi başarırız,
Daha önce de abisimi yaşıyordu aynı evde kv ile birlikteBenim nişanlım bi değişik, şimdiki eşyaları yengesinden kalmış o evden ayrılmış onları görmek istemiyor ve yeni ev de alınca anlamadım benşm yerime o heves edip kullanacak galiba
Bunu da düşünmüyor değilim, aynı apartmanda otursaydık belki daha iyi olurdu ama tek ev, onu bırakıp kiraya geçilmez, belkş de ayrı olsaydık böyle wn basit eşya konusunu burda açmayacaktımKaynana yalnız kalmasin diye belki aynı binada oturabilir.Normalde aile apartmanini ilişki koçları önermiyor.Bak kendi ailen gelir.Hangi çarşafı serdigine karışır.Su icseler karışır.Esinle gezmeye gitsen karışır.Aldigin kıyafete karışır.Sen evdeki annenin sana karışmasına tahammül edebiliyor musun.Kaynanaya hiç tahammül edemezsin.
Daha eşya alınmadan bence bunu eşinle konuş.Ayni evde oturmaya kim istersen annenin yakınında oturalım de.Taviz tavizi doğurur.Bunu da düşünmüyor değilim, aynı apartmanda otursaydık belki daha iyi olurdu ama tek ev, onu bırakıp kiraya geçilmez, belkş de ayrı olsaydık böyle wn basit eşya konusunu burda açmayacaktım
O zaman kirada beraber yaşıyorlardı şimdi ayrı eve taşındılar kiradalae, nişanlım bu evi yeni aldı annesiyle taşındıDaha önce de abisimi yaşıyordu aynı evde kv ile birlikte
Bende heves ettim.Es(ayrıldım) kullandı az buçuk ama temiz kullandı eşyaları.İnsanda evlenmeden önce bi eşya aşkı olabiliyor. Ama çok gereksiz. Ne olacak yani bulaşık makinesi siz gidene kadar çalışsa? İncisi mi dökülür? Kayınvalideyle yaşamayı kabul eden birinin buna takılması çok yanlış. Özelin olmayacak sen hala çamaşır bulaşık makinesi diyorsun bırak kullansın kadın.
Büyük olanla yaşadı o da evliGaliba derken? Bunları net konuşmadınız mı? Yeni evlenen çiftle birlikte yaşamak zorunda mı iki çocuğu daha varken?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?