Kaynana ile aynı evde yaşamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ve annesindn şunu beklerdim: bizim şu an eşyamız var bozuk değil bişey değil bu kalsın evlenşnce açıp kullanın demesini beklerdim ama. Öyle olmadı

Kaynana ile oturmakla ilgili büyük bir sorununuz varken eşyaya takılmanız trajikomik...

O senin annen değil
Ve nisanlin anneci biriyse yandın iki tane kayınvalide olucak

Bide sorun kv ile yaşamak değil diyorsun ama onu şikayet ediyorsun

Beyaz eşya aldılar sormadılar ve kullanıyorlar diye
Benim nişanlım bi değişik, şimdiki eşyaları yengesinden kalmış o evden ayrılmış onları görmek istemiyor ve yeni ev de alınca anlamadım benşm yerime o heves edip kullanacak galiba

Ve annesindn şunu beklerdim: bizim şu an eşyamız var bozuk değil bişey değil bu kalsın evlenşnce açıp kullanın demesini beklerdim ama. Öyle olmadı
Oooooo ohoooo daha neler olucak ve bulaşık makinesi devede kulak olucak

Değil yedi yıl yüzyılda çıksam evlenmem daha şimdiden annesiyle aynı fikirde olan adam ilerde daha hangi konularda annesiyle birlik olur ,bence iyi düşün derim

Şimdi eve geçeceksiniz bence ilk heyecan eşinizle yalnız kalma anlarınız vs olmalı.
Ama evde 3 kişi olacaksınız hep eşyayı siz geldikten bir gün sonra açmışsınız açmamışsınız önemi kalmıyor sanki.
Bırakın açıp ayarları falan öğrensinler hatta şimdi siz fırının ayarlarını vs iyi öğrenmişsinizdir yemeği de siz yapın deyin olsun bitsin

İnsanda evlenmeden önce bi eşya aşkı olabiliyor. Ama çok gereksiz. Ne olacak yani bulaşık makinesi siz gidene kadar çalışsa? İncisi mi dökülür? Kayınvalideyle yaşamayı kabul eden birinin buna takılması çok yanlış. Özelin olmayacak sen hala çamaşır bulaşık makinesi diyorsun bırak kullansın kadın.

Canım şuan bile ilişkiniz üç kişilik olmuş üzüldüm senin adına onlardan önce kendini düşünmeye baslamalisin valla kaynananla aynı apartmanda yaşarım yan binalarda oturuurum aynı mahallede oturabilirim ama assslaaaa aynı evde oturmam kendi annemde olsun istemem herkesin mahremi ve özeli kesinlikle olmalı diye düşünüyorum biraz bunları dusunmelisin bence eşyadan önce

Işte bekleme, beraber yaşamayı kabul ettin ya daha çok beklemediğin şeyler yaşayacaksın, biraz uyanık olun yahu...

Konu başlığınız bile kaynana ile aynı evde yaşamak ama

Sen dua et te.Sana sadece yatak odası takımı da alabilirlerdi.Bak uyarıyorum seni kaynana ile yaşanmaz.Hayati zindan edersin kendine.Ozelin kalmaz asla.Ayni eve girince de kötü huylu olma ihtimali var.

Benim nişanlım bi değişik, şimdiki eşyaları yengesinden kalmış o evden ayrılmış onları görmek istemiyor ve yeni ev de alınca anlamadım benşm yerime o heves edip kullanacak galiba
Daha önce de abisimi yaşıyordu aynı evde kv ile birlikte

Bunu da düşünmüyor değilim, aynı apartmanda otursaydık belki daha iyi olurdu ama tek ev, onu bırakıp kiraya geçilmez, belkş de ayrı olsaydık böyle wn basit eşya konusunu burda açmayacaktım

Bunu da düşünmüyor değilim, aynı apartmanda otursaydık belki daha iyi olurdu ama tek ev, onu bırakıp kiraya geçilmez, belkş de ayrı olsaydık böyle wn basit eşya konusunu burda açmayacaktım
Daha eşya alınmadan bence bunu eşinle konuş.Ayni evde oturmaya kim istersen annenin yakınında oturalım de.Taviz tavizi doğurur.

Bende heves ettim.Es(ayrıldım) kullandı az buçuk ama temiz kullandı eşyaları.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…