- 23 Ağustos 2020
- 4.512
- 8.455
- 108
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beraber yasamak iyi dusunulmeli ama kabul ettiyseniz vardir bir bildiginiz.Evlenşnce eşinizin annesiyle yaşıycaksınız ve o daha siz evlenmeden beyaz eşyaları alıp kurup annesiyle kullanmaktan yana? napardn?
7 yıllık ilişkimiz var. Annesi yalnız, mecbur beraber yaşıycaz onda bir sorun yok, ancak şimdiden azar azar eşyaları değiştirmeyi istiyor yenilemek yani, ama aldığın şeyleri kenara koy kullanma dedim evlenşnce ilk beraber kullanalım dedim, o ise kurup kullanmayı düşünüyor nasıl olsa ben o eve gelin gidecekmişim öyle söylüyor. En basiti evinde şu an bulaşık mak. Var ama yeni aldı ve onu kurup kullanacaklar
İş bu konulara gelene kadar okuldu bilmem neydi geçti gitti işte, anca böyle konusu bi şeyden açılınca buna geldi, ve evin 3 oğlu ben ortancasıylayım ama gelin olarak da en küçüğüm yaş açısından, gidip ikinci gelinde kalsın dicem o da başka memlekette lv gitmez burası küçük bildiği yer7 yıl yani dile kolay yedi yıl
Sonunu ve ne olucağını düşünmeyip burda bunu dile getirmek ayrı bir soru işareti zaten
Ne olucak diye bi 7 yıl daha geçicek galiba
Bence bu 7 yıl boşa geçmiş çünkü siz karar veremiyorsunuz kararsiz ve arada kalmış gibisiniz net değilsiniz
Sağlıklı ne bir evlilik olur ne geleceğiniz...dediğim gibi aklinizi başınıza alın
Öyle disarlarda buluşup evlilik hayali kurmak değil-dir evlilik aynı evin içine girince duvara çarpmış gibi olma
Dünyada bi erkek bu değil ve sizin sadece bir ömrünüz var kimle nasıl gecireceginize karar verin pişman olmayın
Aynen ah bunu bi anlasa70 yilimi yakacagima 7 yilimi yakarim vallaha![]()
Bakın ben de böyle düşündüm, ama burdaki yorumları görünce gözüm korktu, yok kv misafiri yok kv ile oğlu bir oldu üstüme geldi yok yanlış anladı yok beğenmedi yok yanlış bişey mi yaptım dürtüssü beni mahveder yaBeraber yasamak iyi dusunulmeli ama kabul ettiyseniz vardir bir bildiginiz.
Ben sahsen eger kisisel sinirlara saygi olacaksa birlikte yasamakta bir problem gormuyorum tam tersi her seye yardimci olur aile, severim.
Esyalari kullanmalarinda ben bir sorun gormuyorum, siz gelince kullansalar ne olacak simdiden acsalar ne olacak, farki anlayamadim. Bence hic bunu dert etmeyin
Ee yaşayamaz da.Cinsellikle kandırabilirsiniz belki, annen evdeyken güzel fantaziler yaşayamayız vs.. kayınvalide ile aynı evde yaşayacağına bekar kalman sizin için çok daha iyi olur.
Evlenmeyin.Napayım peki ben
Görüyorum ve artırıyorum ayrı ev de açsa evlenmeyin bu adamla çok mutsuz olacaksınız annesi hep sizden önce gelecek, tatile bile gitmek isteseniz anneden destur alacak...İyi niyetim batsın, valla aslında şu bile oldu annemşn Kullandığı eşyayı istemeyen annemi de istemez diyip tribe girdi ve benle konuşmuyor
Kandıramadım onla daEe yaşayamaz da.
Karı kocanın çocuğu olunca cinsellik her türlü sekteye uğruyor.
Bir de en başta kayınvalide varken cicim ayında uğrayacak burda.
Ses gitmesin ayrı sıkıntı banyoya gireyim desen ayrı sıkıntı.
Sanırsın nişanlının genç odasına evleniyorsun gibi bir şey bu.
Bu dönemde hem de.
7 yıllık ilişkim var dediğine göre en az 25-26 yaşında insanlar bunlar bir de![]()
Tabi aileyi nisanlinizi en iyi siz taniyorsunuz. Ama bence karsilikli sevgi anlayis olunca neden problem olsun ki?Bakın ben de böyle düşündüm, ama burdaki yorumları görünce gözüm korktu, yok kv misafiri yok kv ile oğlu bir oldu üstüme geldi yok yanlış anladı yok beğenmedi yok yanlış bişey mi yaptım dürtüssü beni mahveder ya
Siz o üyenin dediklerini dinlemeyin. Bırakın kayınvalideyi kocasıyla bile aynı evde yaşamıyor iki ayrı evi var. Uzaktan masal anlatıyor aynı evde olmazBakın ben de böyle düşündüm, ama burdaki yorumları görünce gözüm korktu, yok kv misafiri yok kv ile oğlu bir oldu üstüme geldi yok yanlış anladı yok beğenmedi yok yanlış bişey mi yaptım dürtüssü beni mahveder ya
Aslında kişisine ce sabrına göre değişiyor galibaTabi aileyi nisanlinizi en iyi siz taniyorsunuz. Ama bence karsilikli sevgi anlayis olunca neden problem olsun ki?
Benim fikrim, insan kayinvalidesini de annesi gibi gormeli benim oz annem yeri geliyor hatali davraniyor beni uzuyor belki, onu nasil tolere edip iki gune unutuyorsam esimin annesine de ayni davraniyorum. Yillardir bir gun olsun sorun yasamadik.
Yine siz bilirsiniz iyi dusunun ama bence cok abartilacak korkulacak bir sey degil
Kesinlikle yaEe yaşayamaz da.
Bu dönemde hem de.
7 yıllık ilişkim var dediğine göre en az 25-26 yaşında insanlar bunlar bir de![]()
Haklisiniz iste aileyi siz taniyorsunuz ben tanimiyorum bu yuzden iyi dusunun.Aslında kişisine ce sabrına göre değişiyor galiba
Yani abisiyle 1 yıl kaldı , kardeşim hiç oralı değil abisi ve kardeşi bunun kadar anneci değil ama bu neden böyle anlamadımEe yaşayamaz da.
Bu dönemde hem de.