• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana ile aynı evde yaşamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir şeyi merak ettim. Evlendiniz ve aynı evin içinde olmadı anlaşamadınız ne yapacaksınız? Var mı bi B planınız...

Kandıramadım onla da🙄
Normal çünkü ikinci sıradasınız öncelik hep annesi olacak.
Çocuğu olsa bile annesi olacak belli.
Diyorum ya öyle yetişmiş o.
Eşimin babası vefat ettiğinde en küçüğü 9 bir büyüğü 12 yaşında imiş.
Onları öyle yetiştirmemiş annesi mesela.
Şimdi ikisi de farklı şehirlerde.
Bekar olan anne gel biraz benle kal diyor kadın ben evimde mutluyum diyor tek başına.
Sizin kayınvalide fena.
Bakın 3 gün içinde vefat edip gitmiş eşi kayınvalidemin.
Emekliliği bile yokmuş gencecik yaşında.
Girmiş işe çalışmış usta olmuş.
Kimseye de ben size baktım ettim dememiş.
Bensiz olmaz dememiş.
Sizin kayınvalide adayı da genç bekar kalmış çocuk büyütmüş maşallah ona.
Ama büyütürken ne yapmış ailesine mi gitmiş? Kendi mi çalışıp büyütmüş? Olayı ne bu kadar erken bekar kalıp küçük çocuk büyüten kişi yalnız kalamıyor anlamadım ben cidden.

Yakınında biyerde oturun çok mu bakıma muhtaç siz yeni evli çift olarak nasıl rahat edeceksiniz herşey sorun olacak özellikle de mutfak çünkü bi mutfakta tek kadının düzeni olur onun sözü geçer ben kendi annemle bile anlaşamazdım o konuda
Gerçi size ne desek boş çünkü 7 yılı çöpe atamazsınız daha ayrıntı bilmiyoruz ama o eve siz geldiğiniz gün de eşyalar açılsa yine benimseyemezsiniz çünkü çift olarak yaşamayacaksınız

Cinsellikle kandırabilirsiniz belki, annen evdeyken güzel fantaziler yaşayamayız vs.. kayınvalide ile aynı evde yaşayacağınıza bekar kalmanız sizin için çok daha iyi olur.

Öyle erkeklerin en büyük fatazisi annesini memnun etmek oluyor ama. Onu ne yapacagiz :kahve: "kadin her zaman bulunur, ama ana bir defaa" der

Normal çünkü ikinci sıradasınız öncelik hep annesi olacak.
Çocuğu olsa bile annesi olacak belli.
Diyorum ya öyle yetişmiş o.
Eşimin babası vefat ettiğinde en küçüğü 9 bir büyüğü 12 yaşında imiş.
Onları öyle yetiştirmemiş annesi mesela.
Şimdi ikisi de farklı şehirlerde.
Bekar olan anne gel biraz benle kal diyor kadın ben evimde mutluyum diyor tek başına.
Sizin kayınvalide fena.
Bakın 3 gün içinde vefat edip gitmiş eşi kayınvalidemin.
Emekliliği bile yokmuş gencecik yaşında.
Girmiş işe çalışmış usta olmuş.
Kimseye de ben size baktım ettim dememiş.
Bensiz olmaz dememiş.
Sizin kayınvalide adayı da genç bekar kalmış çocuk büyütmüş maşallah ona.
Ama büyütürken ne yapmış ailesine mi gitmiş? Kendi mi çalışıp büyütmüş? Olayı ne bu kadar erken bekar kalıp küçük çocuk büyüten kişi yalnız kalamıyor anlamadım ben cidden.
Babası bunları küçük yaşta bırakıp başkasına gitmiş, bu da o duyguyla ben de bunu yapıyım diyor galiba, ama biz başlarda annesiyle konuşunca o zaman ilk gelini evini yeni ayırmıştı çok anlaşamadıkları için. Bana ben yalnız kalmak istiyorum artık çocuklarla yaşamak istemiyorum diyordu

Sizin benimle derdiniz ne acaba? Her yorumumda eski konularima atif yapip saldiriyorsunuz. Rica ediyorum bu aliskanliginizi birakin artik
İnsanlara gerçek hayatınızın dışında yorumlar yazmayın o zaman. Ben kayınvalidemle yaşamıyorum bu nedenle de kimseye ay yaşa demiyorum . Siz de kimseyle ortak yaşam sürmüyorsanız bu konuda masal anlatmayın.

Babası bunları küçük yaşta bırakıp başkasına gitmiş, bu da o duyguyla ben de bunu yapıyım diyor galiba, ama biz başlarda annesiyle konuşunca o zaman ilk gelini evini yeni ayırmıştı çok anlaşamadıkları için. Bana ben yalnız kalmak istiyorum artık çocuklarla yaşamak istemiyorum diyordu
Çok iyi edersiniz ne işiniz var evli barklı çocuklarla kaç yaşına gelmişler çok haklısınız bırakın hayatlarını yaşasınlar deseydiniz keşke.

İş bu konulara gelene kadar okuldu bilmem neydi geçti gitti işte, anca böyle konusu bi şeyden açılınca buna geldi, ve evin 3 oğlu ben ortancasıylayım ama gelin olarak da en küçüğüm yaş açısından, gidip ikinci gelinde kalsın dicem o da başka memlekette lv gitmez burası küçük bildiği yer
3 oğlu olunca ne oluyor
Kendi başına yasasın kv alışmış geline hadi siz düşünmüyorsunuz kaynana da demiyor mu herkesin kendi evi olsun bırakın beni bi kafa dinleyim diye

işine geliyor galiba ne insanlar var bu yasa kadar kafası yorulmadi galiba insan dinginlik ister yanlızlık ister kendi evi kendi düzeni

Neyse çok yazdım sana
Halen net değilsin
Hayatım dipsiz bir kuyu olsun dibe çakılayım diyorsan buyur evlen

Sana mutsuzluklar isterim ki mutlu ol ama olamazsın çünkü sende gayet iyi biliyorsun o yüzen kararsız ve net değilsin

Aynen ah bunu bi anlasa
Aynı yerde dönüyor ve bence kendi de biliyor ama ayrılmak yada bunu dile getirse yüzük atma olucak nişanlısı annesini tercih edicek ve bunu yaşamak istemiyor o yüzden kendini yakma derdin de

Baslık söyle olmalıydı... bir kadın nasıl kendini yakar

Yani Allah herkesin annesine uzun ömür versin. Ama diyelim 30 yasimdayim evlenirken ve kayinvalide 30 sene daha yasasa ben 60 yasinda mi esimle tek yasama sansim olucak? Fantazi setleri o yasta artik cikartilmaz ki🤣

İnsanlara gerçek hayatınızın dışında yorumlar yazmayın o zaman. Ben kayınvalidemle yaşamıyorum bu nedenle de kimseye ay yaşa demiyorum . Siz de kimseyle ortak yaşam sürmüyorsanız bu konuda masal anlatmayın.
Ben yasa ya da yasama demiyorum ki, olaylara gore empati yapip ben nasil davranirdim diye dusunip yanit yaziyorum.
benim yorumlarimdan sizene?

Evet bu kişiyle hiç evlenmemesi daha hayırlı bence, ayrı evde bile mutlu olamaz.
Annesiyle de kavga ediyor ya mesel çe bu da değil bence hatta annesiyle çok zıtlar çoğu zaman biz aynı fikirde oluruz annesiyle o ayrı düşünür ve annem hep der ana oğul kavga eder sende oturur izlersin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X