Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal çünkü ikinci sıradasınız öncelik hep annesi olacak.Kandıramadım onla da![]()
NooooBir şeyi merak ettim. Evlendiniz ve aynı evin içinde olmadı anlaşamadınız ne yapacaksınız? Var mı bi B planınız...
Ben kendisinin artık hayal ürünü olduğunu düşünüyorum bizi kekliyor.Siz o üyenin dediklerini dinlemeyin. Bırakın kayınvalideyi kocasıyla bile aynı evde yaşamıyor iki ayrı evi var. Uzaktan masal anlatıyor aynı evde olmaz
Sizin benimle derdiniz ne acaba? Her yorumumda eski konularima atif yapip saldiriyorsunuz. Rica ediyorum bu aliskanliginizi birakin artikSiz o üyenin dediklerini dinlemeyin. Bırakın kayınvalideyi kocasıyla bile aynı evde yaşamıyor iki ayrı evi var. Uzaktan masal anlatıyor aynı evde olmaz
Cinsellikle kandırabilirsiniz belki, annen evdeyken güzel fantaziler yaşayamayız vs.. kayınvalide ile aynı evde yaşayacağınıza bekar kalmanız sizin için çok daha iyi olur.
Babası bunları küçük yaşta bırakıp başkasına gitmiş, bu da o duyguyla ben de bunu yapıyım diyor galiba, ama biz başlarda annesiyle konuşunca o zaman ilk gelini evini yeni ayırmıştı çok anlaşamadıkları için. Bana ben yalnız kalmak istiyorum artık çocuklarla yaşamak istemiyorum diyorduNormal çünkü ikinci sıradasınız öncelik hep annesi olacak.
Çocuğu olsa bile annesi olacak belli.
Diyorum ya öyle yetişmiş o.
Eşimin babası vefat ettiğinde en küçüğü 9 bir büyüğü 12 yaşında imiş.
Onları öyle yetiştirmemiş annesi mesela.
Şimdi ikisi de farklı şehirlerde.
Bekar olan anne gel biraz benle kal diyor kadın ben evimde mutluyum diyor tek başına.
Sizin kayınvalide fena.
Bakın 3 gün içinde vefat edip gitmiş eşi kayınvalidemin.
Emekliliği bile yokmuş gencecik yaşında.
Girmiş işe çalışmış usta olmuş.
Kimseye de ben size baktım ettim dememiş.
Bensiz olmaz dememiş.
Sizin kayınvalide adayı da genç bekar kalmış çocuk büyütmüş maşallah ona.
Ama büyütürken ne yapmış ailesine mi gitmiş? Kendi mi çalışıp büyütmüş? Olayı ne bu kadar erken bekar kalıp küçük çocuk büyüten kişi yalnız kalamıyor anlamadım ben cidden.
İnsanlara gerçek hayatınızın dışında yorumlar yazmayın o zaman. Ben kayınvalidemle yaşamıyorum bu nedenle de kimseye ay yaşa demiyorum . Siz de kimseyle ortak yaşam sürmüyorsanız bu konuda masal anlatmayın.Sizin benimle derdiniz ne acaba? Her yorumumda eski konularima atif yapip saldiriyorsunuz. Rica ediyorum bu aliskanliginizi birakin artik
Evet bu kişiyle hiç evlenmemesi daha hayırlı bence, ayrı evde bile mutlu olamaz.Öyle erkeklerin en büyük fatazisi annesini memnun etmek oluyor ama. Onu ne yapacagiz"kadin her zaman bulunur, ama ana bir defaa" der
Çok iyi edersiniz ne işiniz var evli barklı çocuklarla kaç yaşına gelmişler çok haklısınız bırakın hayatlarını yaşasınlar deseydiniz keşke.Babası bunları küçük yaşta bırakıp başkasına gitmiş, bu da o duyguyla ben de bunu yapıyım diyor galiba, ama biz başlarda annesiyle konuşunca o zaman ilk gelini evini yeni ayırmıştı çok anlaşamadıkları için. Bana ben yalnız kalmak istiyorum artık çocuklarla yaşamak istemiyorum diyordu
Tanışıyor musunuzİnsanlara gerçek hayatınızın dışında yorumlar yazmayın o zaman. Ben kayınvalidemle yaşamıyorum bu nedenle de kimseye ay yaşa demiyorum . Siz de kimseyle ortak yaşam sürmüyorsanız bu konuda masal anlatmayın.
3 oğlu olunca ne oluyorİş bu konulara gelene kadar okuldu bilmem neydi geçti gitti işte, anca böyle konusu bi şeyden açılınca buna geldi, ve evin 3 oğlu ben ortancasıylayım ama gelin olarak da en küçüğüm yaş açısından, gidip ikinci gelinde kalsın dicem o da başka memlekette lv gitmez burası küçük bildiği yer
Aynen ah bunu bi anlasa
Aynı yerde dönüyor ve bence kendi de biliyor ama ayrılmak yada bunu dile getirse yüzük atma olucak nişanlısı annesini tercih edicek ve bunu yaşamak istemiyor o yüzden kendini yakma derdin de
Baslık söyle olmalıydı... bir kadın nasıl kendini yakar
Sıkıntı benimkinde valla kadında değil,Çok iyi edersiniz ne işiniz var evli barklı çocuklarla kaç yaşına gelmişler çok haklısınız bırakın hayatlarını yaşasınlar deseydiniz keşke.
Ben yasa ya da yasama demiyorum ki, olaylara gore empati yapip ben nasil davranirdim diye dusunip yanit yaziyorum.İnsanlara gerçek hayatınızın dışında yorumlar yazmayın o zaman. Ben kayınvalidemle yaşamıyorum bu nedenle de kimseye ay yaşa demiyorum . Siz de kimseyle ortak yaşam sürmüyorsanız bu konuda masal anlatmayın.
E benimkinden de size ne?Ben yasa ya da yasama demiyorum ki, olaylara gore empati yapip ben nasil davranirdim diye dusunip yanit yaziyorum.
benim yorumlarimdan sizene?
Annesiyle de kavga ediyor ya mesel çe bu da değil bence hatta annesiyle çok zıtlar çoğu zaman biz aynı fikirde oluruz annesiyle o ayrı düşünür ve annem hep der ana oğul kavga eder sende oturur izlersinEvet bu kişiyle hiç evlenmemesi daha hayırlı bence, ayrı evde bile mutlu olamaz.
Hayir, cok sukur.Tanışıyor musunuz