• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynana ile cekinerek konusmakkkk...

Aynen ya bende sesimi inceltiyorum ama pek sevgimi de gösterebilen biri değilim artık rahat olmak istiyorum:) aslında seviyormuu gerçekten bende merak ediyorum belki oda rahat olmamı istiyordur ayyy hiç bir fikrim yok yaaaa :)
Bence eşine sordur. O mesela desin caktirmadan kelebekle aran nasıl yada sevdinmi ne bilim böyle seyler. Oda söyler oğluna herhalde. Ben birde nişan olmadan asla anne diyemem diordum şimdi telde konuşuyoruz annecim anneciim diye konuusyorum. Annem duyuyo kızıyo bana "başlatma şimdi anana" dio :KK70:

Bence eşine sordur. O mesela desin caktirmadan kelebekle aran nasıl yada sevdinmi ne bilim böyle seyler. Oda söyler oğluna herhalde. Ben birde nişan olmadan asla anne diyemem diordum şimdi telde konuşuyoruz annecim anneciim diye konuusyorum. Annem duyuyo kızıyo bana "başlatma şimdi anana" dio :KK70:
ay ne güzel ya Allah ağzınızın tadini bozmasın:) evet ben bı eşime sordurayim da oda yok sevmiyorum derse bile gelip bana söyler mi şüpheliyim. eşim biraz anneci, belki benim küsecegimi felan düşünüp söylemeyeblir de ama şansımı deniycem:) siz normalde rahatsınz ama dimi bizimki sürekli bu sekilde:)

ay ne güzel ya Allah ağzınızın tadini bozmasın:) evet ben bı eşime sordurayim da oda yok sevmiyorum derse bile gelip bana söyler mi şüpheliyim. eşim biraz anneci, belki benim küsecegimi felan düşünüp söylemeyeblir de ama şansımı deniycem:) siz normalde rahatsınz ama dimi bizimki sürekli bu sekilde:)
Aminnn. Biraz duygu sömürüsü yap :D Beni böyle seviyormu acaba, yoksa degisikmi konuşayım davranayim falan de. Tabikide kadina gore hareket etmiceksin, olduğun gibi olacaksın ama öğrenmiş olursun. Ayarlarsın eşini canim. Burdaki çoğu kiz mesafe iyidir candır derler. Ben henüz evli olmadigim icin bilemiyorum :/ değişirmi nolur

aslında haklısınız denemek lazım ve çok dogruu gerçekten öyle bi halim var heyecanlı ve hata yapmaktan çekinir gibiyim cok teşekkür ederim yorumunuz içinnn samimi olduğumu düşünmeniz çok mutlu etti. evet kaynanam kizi gibi davranır sorun yaşadığımız zamanlarda oldu ama oda tuzu biberi:)))

Rica ederim samimisin ve netsin bence. Ama olayın içine eşini karıştırma. Yarın bir gun esinle valide n arasında kaliverirsin yada tam tersi esin annesi ve senin aranda kalabilir. Bence direk valideyle konuş derim ben. Hem dobra olman hoşuna gidecektir hemde açık olman. Bu benim fikrim tabi. Şahsen ben takır takır konuşuyorum . annem ailem eşimin ailesi hiç fark etmiyor. İnsanlar konuşmadan derdini de anlatamaz derdini de anlayamaz..

aslında ilk sene bu kadar değildim nedense sonradan böyle oldu:)
Gittikce kapaniyorun diyosun:)
Mesafe iyidir boşver aslında en doğrusu belli ki dediğim dedik biri onla mi ugrascan. Sen bir soylicen o on soylicek bu sefer sen daha çok sinir olcaksin. Daha o çok o yüzden göz olunvak.Geneldeilde çünkü.

valla ben 6 aylık evliyim ama eşimin memleketine gidince orda herkesle anlasiyorum
felaket hazır cevapliyimdir.

hem anne anne diye dolanirim hem laf sokarim. :)

ama kaynanam anneme de diyormuş elmas çok akıllı bir kiz diye: )
baştan öyle alistirdim.
bişey yapar mesela, kız niye öyle yapiyon derim: )
geçen bayramda gittiğimizde kaynanam gunlerce onun bunun gelenin gidenin hakkinda atıp tutuyordu. dedim kız biz gidince de arkamizdan atıp tutacan baştan deyim ne diyorsan bende sana diye :)

kayınpeder oyy suram ağrıyor buram agriyor dedi valla baba daha çıtır olduğumuz için seni anlamayız dedim ;)

onların aile de en girişken benim yani :)

Beni görsen kendi annem sanarsın öyle konuşurum kv demde öyle cevap verir :KK37: eşimi çok seviyorum eşimi doğurduğu için kvdemi de seviyorum :27:
Tabi bu birazda karakter meselesi rahat bir insanım ben normalse de ;) sende rahat olmaya çalış ilk önce

kv konuşmazsa ben saatlerce susarım o konusursa konusurum cvp veririm ama senın gibi değilim ,
oda zaten tırsar biraz yanlış birşey söylemeyimde gelin delirmesin diye :KK70::KK70:

merhaba arkadaşlar ben 2 yıllık evliyim kaynanamla altlı üstluyuz 5 aylık bebeğim var. direk konuya geçeceğim benim sorunum kaynanamla çekinerek konuşmak. sürekli ne derse çocuk gibi " hı hı evet anne, tabı anne" sürekli bı yapmacıklik var üstümde . 10 yaşında çocuk gibi konuşuyorum. sanki kaynanamla konuşurken ben ben değilim. bambaşka biri oluyorum ve çok canım sıkılıyor bu konuya. görende kaynanadan korkuyo herhalde der. kaynanam gayet rahat bense çok kasıyorm. doğum yaptığımda hastanede kaynanamla konuştum yanımdaki kadınlar sen ne kadar saygili kibarsn insan bı sure sonra kendini salar sen yeni tanışmış gibi konuşuyorsun dediler. yanlış anlamayın saygımı kaybetmek istemiyorum ama kendim olmak istiyorumm.ve yeri geldiğinde kendimi savunmak istiyorum. eşimle yada kendi ailemle öyle değil mesela. gayet rahatım olduğum gibi konuşma şeklim felan. esimde şaşırıyor ama caktirmiyor.

zamanla mi oturur acaba. cevremdekilere bakiyorum hiç benim gibi olan yook. konuyu okuyunca saçma geldi biz npalim demeyin belki verecek tavsiyeniz olur, benimle aynı yoldan geçmiş arkadaşlar olur diye yazmak istedim şimdiden teşekkürler:)
Boşver ya sende kafama taktığın şeye bak kendin gibisin ne güzel bunu dert etme saygından birşey kaybetmessin sen yine kaynana böylesin ben herkese böyleyim yalnız değilsin sonra dedim ben buyum değişmeme herkes gibi olmamı gerektiren nedir ben buyum dedim işte dedim Mutluysan seviliyorsan sağlıklıysa gerisi Fas'a fiso

sevgilimin annesi normalde çok soğuk bir kadındır ağırdır evde de iş yerindeki gibi müdür havasında takılır. ama kız çocuk istemiş olmamış şimdi beni kendi kızı gibi seviyor başta çok çekindim hatta teyze yerine hanım demeyi bile düşündüm çünkü öyle bir havası vardı :)

şimdi öyle değil ama,her gün arar kuzum napıyorsun diye,benim oğlan niye senin yanından gelmiyor diye takılır ben de sanki arkadaşımla konuşuyor gibi ama daha seviyeli kararında samimi konuşurum. ama mesela anne dememi istiyor diyemiyorum çünkü neden diyeyim,o samimiyeti ayarlıyorum.

sizin kayınvalideniz soğuk birisi değilse bence öyle yapmanız onu da düşündürüyordur. kötü niyetli olmadığı sürece kayınvalideleri sevme ve koruma derneği üyesiyim :halay:

Yasinizlada ilgili olabilir belki. Ben 20 yasinda evlendim. Konusmam, muhabbetim sevimli geliyordu esimin ailesine. 1 sene icinde aslinda minnos bi kedi degil, baya bildigin evli bi kadin oldugumu farkettiler. :) ama samimiyet degismedi tabi. Belli bir yastan sonra karsindaki aileye adapte olmakta zorlaniyor olabilir insan.

Daha ilk başta atılan adımlarda artniyetli olduğu için bende hiç lafımı esirgemedim, hala da öyleyimdir.
Çekinme falan hak getire bende.
Ama sizinki güzel bence, yalnızca yanlış anlamayın ama ezik izlenimi vermeyin yeter ;)

Daha ilk başta atılan adımlarda artniyetli olduğu için bende hiç lafımı esirgemedim, hala da öyleyimdir.
Çekinme falan hak getire bende.
Ama sizinki güzel bence, yalnızca yanlış anlamayın ama ezik izlenimi vermeyin yeter ;)

Buda bir dertmi yani? Cekinilecek bi sey yok. Siradan bi insan. Herseye hiiiiii deme zaten. Karsimda surekli beni onaylayan birisini hic istemem degil gelin kv kp es arkadas. O ne oyle

Ya yapı olarak oylesiniz ya da sizin de farketmediginiz bir sorundan oturudur.Sadece kv ye mi öyle yoksa eşinizin tüm akrabalarına mi?

aranızda mesafe var demekki
en iyisi
bizde de öyle
mesafe ve saygı.
3 yıllık evliyim hiç yüz göz değiliz.

Back
X