Eşinizin ailesiyle olan iletişimine ve sohbetine karışmayabilirsiniz.Ben yeni evliyim, biz eşimle Allah'tan uzak şehirde yaşıyoruz eşim daha önce evlenmiş boşanmış eşim iyi biri fakat annesi ile ablası çok sıkıntılı ayrıca analı kızlı babayı sevmiyorlar sık sık görüntülu konusulur herşeye Altan alta karışmaya çalışırlar laf sokarlar bende karşılıksiz kalmıyorum ama sıkıldım eşime soyledigimde gorme duyma annemi diyor napcam sizce birde çok akıllılar sürekli duygu sömürüsü acitasyon yaparlar
İşte ben dahil olmak istemediğimi ve onların arasında olan muhabbete girmek istemediğimi söyledim ısrarla uğraşıyorlarEşinizin ailesiyle olan iletişimine ve sohbetine karışmayabilirsiniz.
Nasıl uğraşıyorlar ? Telefonda görüntülü konuşuyorlarmış. Selam verin, siz sohbet edin deyin geçin başka odaya.İşte ben dahil olmak istemediğimi ve onların arasında olan muhabbete girmek istemediğimi söyledim ısrarla uğraşıyorlar
Büyük bir sorun görmedim. Eşinizin de tavsiye ettiği gibi görmeyin duymayın.Ben yeni evliyim, biz eşimle Allah'tan uzak şehirde yaşıyoruz eşim daha önce evlenmiş boşanmış eşim iyi biri fakat annesi ile ablası çok sıkıntılı ayrıca analı kızlı babayı sevmiyorlar sık sık görüntülu konusulur herşeye Altan alta karışmaya çalışırlar laf sokarlar bende karşılıksiz kalmıyorum ama sıkıldım eşime soyledigimde gorme duyma annemi diyor napcam sizce birde çok akıllılar sürekli duygu sömürüsü acitasyon yaparlar
İşte çağırıyorlar sürekli laf atıyorlar laf sokmaya çalışıyorlarNasıl uğraşıyorlar ? Telefonda görüntülü konuşuyorlarmış. Selam verin, siz sohbet edin deyin geçin başka odaya.
İşte çağırıyorlar sürekli laf atıyorlar laf sokmaya çalışıyorlar
Ben gitmesem anası merak edip gormek istiyor illa bilerekNereye çağırıyorlar da laf sokuyorlar? Gitmeyin yahu,çok mu zor?
Mesela yiyeceğimiz yemeğe alacağımiz eşyaya görüntülu konuşurken arkada dolap görsün o oraya olmamış kanepe koyun yok şunu yiyin onu yemeyin bizim herşeyimiz hemen olmadı 36 sene sonra oldu ben kaynanamdan cektim yaptım sende yapGörüntülü konuşma kadar sevmediğim çok az şey vardır.
Konuşma esnasında eşinizin yanında durmayın, illa sizi mi istiyorlar? Laf sokma dediğiniz nedir, bazen normal bir söze de hassasiyet gösterenler oluyor.
Tamam işte merhaba deyin geçin. Anne oğul çok konuşmak isterlerse konuşsunlar. Eşiniz ne güzel söylemiş,görmeyin duymayın anasınıBen gitmesem anası merak edip gormek istiyor illa bilerek
Oğluyla sohbet ediyor kadın. Siz de dinlemeyin; geçin başka odaya, olsun bitsin.Mesela yiyeceğimiz yemeğe alacağımiz eşyaya görüntülu konuşurken arkada dolap görsün o oraya olmamış kanepe koyun yok şunu yiyin onu yemeyin bizim herşeyimiz hemen olmadı 36 sene sonra oldu ben kaynanamdan cektim yaptım sende yap
Bahanelerin çok mantıklı geldi, ben kv görümcem sebep olduğunu düşünüyorum hatta görümcemin o kıza iftira attığını bile düşünüyorumAa iyi akşamlar, nasılsıniz? Ben de tam duşa girecektim. Ayy ben de telefondayım kusura bakmayın. Ocakta yemek var dibi tutacak. Aa kapı çaldı galiba. 40 tane bahane bulurum. Konuşmanızın uzamamasi için. 10 kere tekrarlarsin sonra onlar da alışır sormazlar zaten.
Ha niyetleri oğullarına ve sana hükmetmekse niye konuşmadığını, onu bunu bahane edip eşini doldurmak isterler. Burda da eşinin tavri devreye girer. O da onların ağızlarına bakar sana laf eder,kavga falan çıkarırsa sıkıntı orda başlar. O zaman da eşini tanımış olursun.
Bir de eşiniz neden boşanmış merak ettim. Kv ve görümce yüzünden olma ihtimali var mı?
Onlar eşinizle konuşurken kennize iş çıkarın.lavaboya gitmek duş almak çamaşır asmak vb.Bu sayede iletişiminiz minimum olur.Eşinizim desiği gibi görmezden gelin hatta o kadar gelin ki baktınız eşiniz konuşuyor.Telefon kapandıktan sonra hiç annenle ablanla ne konuştunuz demeyin.Onlar hakkında hiçbi sohbetiniz olmasın evinizin içinde .Ama eşiniz onlarla konuşurken ara sıra çaktırmadan dinleyin.Bakalım siz olmadan bi şey diyorlar mı.Eşinize sürekli şikayet ederseniz onlar benim annem ablam der.Onlar yokmuş gibi davranınBen yeni evliyim, biz eşimle Allah'tan uzak şehirde yaşıyoruz eşim daha önce evlenmiş boşanmış eşim iyi biri fakat annesi ile ablası çok sıkıntılı ayrıca analı kızlı babayı sevmiyorlar sık sık görüntülu konusulur herşeye Altan alta karışmaya çalışırlar laf sokarlar bende karşılıksiz kalmıyorum ama sıkıldım eşime soyledigimde gorme duyma annemi diyor napcam sizce birde çok akıllılar sürekli duygu sömürüsü acitasyon yaparlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?