- 23 Şubat 2018
- 11
- 0
- 1
- 33
- Konu Sahibi patinin annesi
-
Öyle bi ev değil 3+1 bu dönemde hiç arayıp sormadı torununu vesaire eşimin çok geçerli bi mesleği var şehir merkezinde çalışıyor bende okuyorum bitince Benimde geçerli bir mesleğim olacak tarım hayvancılık vesaire de YÖKDetay bilmeden bir sey soylemek zor. Soyle soyleyeyim o zaman ayri ev tutmazsan barismam deyin.
Ben 34 yasinda meslek sahibi insanim,sehirde dogdum buyudum koy nedir bilmem,esimin teyzesine kaynanam diyorum o cagirsa bugun gider yasarim onlarla. Cunku bu kadinin yapisiyla alakali bir durum,cok iyi bir insan. Eger sizin kaynananiz da iyiyse beraber yasayabilirsiniz. Ayrilma surecinde mesela size nasil davrandi? Torununa karsi nasil davrandi. Bunlar onemli seyler.Eger sizde de meslek,birikmis para yoksa,esinizin elle tutulur bir isi gucu yoksa,tarim ve hayvancilikla gecinilecekse,toprak sahibiyse kaynananiz koyde yasamaniz cok cok akillica. Eker bicer gecinirsiniz. Mis gibi dogal hayat. Esinizle de aksamlari odanizda basbasa olursunuz,cok zor degil sabretmek.
Bir de evin durumu onemli. Koylerde ne evler var,2-3 katli,herkese yeterince alan varsa neden olmasin. Cocugunuz da saglikli buyur hem. Dogal beslenir
Koyden sehre her gun mu gidip gelecek esiniz? O durumda zor olur. Madem boyle durum,o zaman barismayinÖyle bi ev değil 3+1 bu dönemde hiç arayıp sormadı torununu vesaire eşimin çok geçerli bi mesleği var şehir merkezinde çalışıyor bende okuyorum bitince Benimde geçerli bir mesleğim olacak tarım hayvancılık vesaire de YÖK
Tekrar birleşme okuduğun kitabı bir daha okuma onlar anlaşmış belli ayrı ev olsa bile bir süre sonra annem gelsin diyebilirarkadaşlar 26 yaşındayım Bi bebeğim var eşimle boşanmanın eşiğindeyiz evim toplandı ve kapatıldı. Şimdi eşimle yeniden barışmak üzereyiz ama o annesiyle yaşamak köyde yaşamak istiyor köyde oturmak sessiz Bahçeli ev bi evde olmak istiyor. Babası küçükken ölmüş annesi tek yaşıyor. Ben kaynanamla yaşamak istemiyorum ama bunu eşime nasıl kabul ettireceğimi nasıl bi konuşma yapacağımı bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorum((
Evet aynen öyle ama ben barışmak bi kere daha denemek istiyorum bebeğim daha çok küçük ve eşimi seviyorumKoyden sehre her gun mu gidip gelecek esiniz? O durumda zor olur. Madem boyle durum,o zaman barismayin
Annesi gelmez o da köyü seviyor oraya alışıkTekrar birleşme okuduğun kitabı bir daha okuma onlar anlaşmış belli ayrı ev olsa bile bir süre sonra annem gelsin diyebilir
Demek ki duygulariniz karsilikli degil ki size sart sunmus esiniz. Bosverin, sevgi her seye yetmez. Bebeginiz yine gorur babasini ayni evde olmasaniz daEvet aynen öyle ama ben barışmak bi kere daha denemek istiyorum bebeğim daha çok küçük ve eşimi seviyorum
O zaman ayrı ev açmazsan barışmam diyip kestirip atın sizin için çaba göstersin sevdiğini kanıtlasınAnnesi gelmez o da köyü seviyor oraya alışık
restini çekarkadaşlar 26 yaşındayım Bi bebeğim var eşimle boşanmanın eşiğindeyiz evim toplandı ve kapatıldı. Şimdi eşimle yeniden barışmak üzereyiz ama o annesiyle yaşamak köyde yaşamak istiyor köyde oturmak sessiz Bahçeli ev bi evde olmak istiyor. Babası küçükken ölmüş annesi tek yaşıyor. Ben kaynanamla yaşamak istemiyorum ama bunu eşime nasıl kabul ettireceğimi nasıl bi konuşma yapacağımı bilmiyorum yardımlarınızı bekliyorum((
Bi konuşma yapmak istiyorum ayrı ev açmazsa zaten boşverip boşanalım diyeceğim ama o konuşmada neler söylemeliyim bilmiyorumDemek ki duygulariniz karsilikli degil ki size sart sunmus esiniz. Bosverin, sevgi her seye yetmez. Bebeginiz yine gorur babasini ayni evde olmasaniz da
Cok ayrintiya gerek yok. Kisa kesersiniz.Bi konuşma yapmak istiyorum ayrı ev açmazsa zaten boşverip boşanalım diyeceğim ama o konuşmada neler söylemeliyim bilmiyorum
Tam buna benzer bir yorum yapacaktım ki baktım yapılmışı var,Muhtemelen kabul ettiremeyeceksin, bu sartlarda asla geri donme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?