Kaynana ile oturmak yardım :(((

Öyle bi ev değil 3+1 bu dönemde hiç arayıp sormadı torununu vesaire eşimin çok geçerli bi mesleği var şehir merkezinde çalışıyor bende okuyorum bitince Benimde geçerli bir mesleğim olacak tarım hayvancılık vesaire de YÖK

Koyden sehre her gun mu gidip gelecek esiniz? O durumda zor olur. Madem boyle durum,o zaman barismayin

Tekrar birleşme okuduğun kitabı bir daha okuma onlar anlaşmış belli ayrı ev olsa bile bir süre sonra annem gelsin diyebilir

Evet aynen öyle ama ben barışmak bi kere daha denemek istiyorum bebeğim daha çok küçük ve eşimi seviyorum
Demek ki duygulariniz karsilikli degil ki size sart sunmus esiniz. Bosverin, sevgi her seye yetmez. Bebeginiz yine gorur babasini ayni evde olmasaniz da

restini çek
kv ile hayat gecmez

Ben yazdıklarınızdan barismayi isteyenin siz olduğunuzu anlıyorum.Oncelikle sakince oturup düşünün.Esinizin şart kostugu şartlarda mutlu olurmuyum?eğitimimi sürdürebilir miyim? Çocuğumun geleceği,eğitimi için doğru bir karar vermiş olurmuyum? Evetlerin durumuna göre kararınızı verin

Sanki siz eşinizin pesindeymissiniz gibi bir his oluşuyor.Oda lütfedip size madem barisicaz bukadar merakliysan o zaman benim istediğim olur diyip köy hayatını resmen dikte etmiş.Burda sorun kayinvalide filan değil.Sizin aşırı tavizkar olmanız ve eşinizin size hiç saygı duymayip nasılsa benden vazgeçemez oh her istediğimi yapar şeklindeki tavırları.Zayif bir karakter gördüm sizde.Bu iş olmaz.

Adı üstünde köy zaten küçük yerlerdir bi sıkıntı olsa hemen gıdersınız yardımına vs ama aynı evde olmaz.. Genelde bu tarz boşanma eşiğinde olan ilişkilerde kadınların dedıgı olur döner geri öyle ama sizde tersı olmuş.. Annenın yan tarafında bıle olsa ayrı bir ev olmalı

Ayni ev olmaz diyenlerde bi tuhaflar neden olmasin birsuru insan var kayinvalidesiyle birlikte yasayan.bence bu senin bilecegin sey.eger onu ikna edemiyorsan ve esini seviyorsan ve yuvani yikmak istemiyorsan gidip yasayacaksin kayinvalidenle bu kadar basit.istemem kayinvalidemle yasayamam diyosan o zaman ayrilacaksin..kayinvalide deyince sanki canavardan soz ediyo gibi yorumlar var

Canım yapıcı olmaya çalış, çocuğun varmış. Kaynanan nasıl biri? Anlaşabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…