- 23 Şubat 2018
- 11
- 0
- 1
- 33
- Konu Sahibi patinin annesi
-
Yeni evliyken ben annesiyle oturmak istedim başka şehre gitme ihtimalimiz vardı ev taşımak zor olur diye ama o istemediEvlenmeden önce bunları konuşmadınız mı ?
Şimdi bi tanecik anası var , ölsün mü bu kadın .
O konuş tereddütlerim var ama mesele sadece o değil yeni evliyim ve eşimle baş başa olmak istiyorumKoyde oturacaksaniz zaten mecburen birlikte oturursunuz,kimse ayri evde oturmuyor koylerde,yani genel olarak o sekilde. Kaynana nasil bir insan anlasabilecek misiniz?
Valla evli olunca kimse esiyle basbasa olmuyor. Cocugunuz da varmis,kadinin belki size bir faydasi olur. Ne kaynanalar var gul gibi geciniyorlar gelinleriyle. Hem koy hayatinda kaynanayla oturmak iyidir, esinizle her aksam el ele diz dize oturacaksiniz mi sanki ayri yasayinca? Adamlar gelip ellerine telefonu kumandayi alip yayiliyor.O konuş tereddütlerim var ama mesele sadece o değil yeni evliyim ve eşimle baş başa olmak istiyorum
Benimkisi el ele diz dize olan cinstendi :)Valla evli olunca kimse esiyle basbasa olmuyor. Cocugunuz da varmis,kadinin belki size bir faydasi olur. Ne kaynanalar var gul gibi geciniyorlar gelinleriyle. Hem koy hayatinda kaynanayla oturmak iyidir, esinizle her aksam el ele diz dize oturacaksiniz mi sanki ayri yasayinca? Adamlar gelip ellerine telefonu kumandayi alip yayiliyor.
E neden bosanma asamasina geldiniz o zaman? Demek ki o her sey degilmis oyle degil mi? Evlilik deyince sadece o yetmiyor.Benimkisi el ele diz dize olan cinstendi :)
Detaya girmek istemiyorumE neden bosanma asamasina geldiniz o zaman? Demek ki o her sey degilmis oyle degil mi? Evlilik deyince sadece o yetmiyor.
Kaynana kac yasinda? Koyde ne ile geciniyor? Esiniz ne is yapacak koyde? Sizin mesleginiz var mi? Siz ne is yapacaksiniz koyde? Hayvancilik var mi ailede? Tarim vs? Bunlari soylerseniz belki daha akillica cevaplar verebiliriz burada
Detay bilmeden bir sey soylemek zor. Soyle soyleyeyim o zaman ayri ev tutmazsan barismam deyin.Detaya girmek istemiyorumsadece nasıl ikna edebilirim o konuda yardımcı olursanız
Detaya girmek istemiyorumsadece nasıl ikna edebilirim o konuda yardımcı olursanız
Barışırsak köyde yaşamak istiyorum dedi[/QUOTE]ikna etmeyin zaten boşanma aşamasındaymışsınız kv ile yaşamak istemiyorsanız boşanın.
barışmak için şart mı sundu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?