kaynana ile tatile gidilir mi???

perihan90

BİR UMUTTUR YAŞAMAK.....
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2015
1.223
1.038
333
Slm kızlar eşimle bu yil trabzon uzungole gidecktk öyle kararlastirmistik. Geçen sene hamileydim biyere gitmedik.bebegim suan 10 aylik.esim dün gece bana yeni bi fikirle geldi.eşimin bi arkadaşının izmirde yazligi var.Yazin boş olucakms.kaynanam ve kayinbabam oraya gidicek tatile.bizide cagiriyolar. Esim ısrarla uzungolu iptal edelim oraya gidelim. Hem 5- 6 il gezecekmisz.ızmir aydın mugka antalya ..ve bebeğe kaynanam bakarms.masraf ikiye bolunurms vs..Ben onlarla rahat etmeyecegimi dsnyrm.esimde yeminler ediyo sözler veriyo.gezicez başbaşa olucaz vs. .sizce bu mümkün Olabilir mi yoksa beni ikna etmek için mi soyluyo bunları? Kabul edersem pişman olup tatilim mahvolur diye korkuyorum.esimde baya diretiyo.Yok dersem aramız açılacak gibi...

i006nın dediği gibi kayınvalidenle iyi geçiniyorsan gidiver bu seferlik.biliyorum senede bir kerecik tatilin vardır ve risk almak istemiyorsun ama şimdi bebeğinden zaten en az romantikliğe fırsat kalacak yıldasınız,bebek büyüdükçe başbaşa olmak keyifli olacaktır.Yani eşinin hatrı için bir tatili riske atacaksan bu o olsun :KK51: hem gitmezsen belki ilerde kafana kakılacak ama gidersen de kötü bir deneyim olursa eşin de bir dahaki tatile bunu teklif edemez.Ne mutlu sana ki "ne var yani sülalecek tatil yaparız onlar benim ailem tabi tatilde beraber olcaz" moduna girmemiş,başbaşa olmanızın öneminin farkında

i006nın dediği gibi kayınvalidenle iyi geçiniyorsan gidiver bu seferlik.biliyorum senede bir kerecik tatilin vardır ve risk almak istemiyorsun ama şimdi bebeğinden zaten en az romantikliğe fırsat kalacak yıldasınız,bebek büyüdükçe başbaşa olmak keyifli olacaktır.Yani eşinin hatrı için bir tatili riske atacaksan bu o olsun :KK51: hem gitmezsen belki ilerde kafana kakılacak ama gidersen de kötü bir deneyim olursa eşin de bir dahaki tatile bunu teklif edemez.Ne mutlu sana ki "ne var yani sülalecek tatil yaparız onlar benim ailem tabi tatilde beraber olcaz" moduna girmemiş,başbaşa olmanızın öneminin farkında
yaaevlendigimdenberi bi turlu fırsat olmadıgidemedik. bu ilk tatilimuz olucak. 4 yillik evliyiz.esim mantıklı düşünüyor yinede acaba diyorum

Neler olacağını görür gibiyim
images (26).webp

Bu sorunun cevabi sende aslinda.
Kv ile anlasabiliyirsaniz hem maddi acidan rahat olur hemde bebeginizi guvenilir birine emanet edip esinizle rahatca gezersiniz.
Uzungole gittiginizde en ufak bir sorunda esiniz başınıza kakar. Bu kadar israr ettigine gore cok istiyor demekki bence esinizi dinleyin.

Ben gitmem. Kaynanamla iyi anlasirim ama surekli ay hastayim ay ölüyorum der vallahi yaninda 2 günden fazla duramiyorumm. :)) Oysa hicbir seyi de yok cok sukur. 3 ayda bir check up yaptirir sonra da bu doktorlar bir sey bilmiyor der :))
Ben gidemem dedigim gibi. Hem Izmir simdi cok sicakmis. 46 derece falan. Bebekle gezemezsiniz. Uzungol gayet iyi bir fikir diye dusunuyorum..

yani kıskançlığı vardır ama belli etmemeye çalışır. Ya orda bende gezicem diyip pesimuzden ayrilmazsa. .sonuçta biraz başbaşa kalmk istiyorum
Daha önce öyle bişey yapmışlığı yoksa yapacağını sanmam. Olumlu düşün olumlu olsun :) işe yarıyo :)

Bu senin kayınvalidenle ilişkine ve eşinin tavrına bağlı yani dediğini yapıp yapmayacağını sen bileceksin onu tanıyan sensin. Ben mesela kabul ederdim kayınvalidem çok kafa dengidir. Ama sizi bilemem

Ben geçen sene iki kere tatil yaptım kv ile birimde kv görümcelerim ben kızım gittik çok zevkli 1 haftaydı. Birimde eşim ben kızım kv küçük görümce gittik. Kızımla çok çok ilgilendi. O olmasa bişey anlamazdım tatilden. Bu sene gelmeyecekmiş bizimle kp ile gidecekmiş valla tatile gidesim gelmedi

Ben gitmem.
Kayınvalidemi severim. Onunla tatile gidebilirim.
Ancak başka birinin evinde kalmak istemem. Hele ki tatil gibi özel bir durumda.
Herkesin yazlığı olmak zorunda değil otel var,pansiyon var.
O zaman isterse kocamın teyzesinin gelini bile gelebilir,hiç sorun yok benim için. Hiç rahatsız olmam ki...

Biz de ayvalık'a gitmiştik. Ben kv ile iyi anlaşırm ama eşim annesiyle hiç anlaşamaz. Tabi orda da birbirlerini yediler. :KK67:

Keşke benim kayınvalide hayatta olsa da beraber tatile gitsek. Müthiş bir kadındı.

Biz eşimle başbaşa tatil yaptık önceden. Geçen sene bebek var diye halanın yazlığına gittik. Halanın kızı da vardı. Çok güzel geçti. Bu sene de aynı şekilde tatil planladık.

Back
X