kaynana itiraflarım !

canım benim son yazdığım kelimeye bak. değilmi deki mi de ayrı yazılacaktı. bak onu görmemşşsin :))))

Bazen gerçekleri görmezden gelmek daha iyi..
Belki de bu kadar üstünde durmasanız, ince düşünmeseniz kendinizi huzursuz etmezsiniz..
Olayın iyi yanından bakın.. İstenmediği için kocası sürekli dolduruşa getirilen, sürekli laflar çaktırılan nice insanlar var..
Sizinkiler en azından huzursuzluk çıkarmıyorlar..

yanlız su dıkkatımı cektı ılk sayfalarda konu sahıbı kayın valıdesı hakkında cok bır sey anlatmamıstı gayet guzel yardımlarını evı ıcın yapılanları anlatmıstı ve durumdan duydugu rahatsızlıgı anlatmıstı ama tepkıler geldıkce yazdıklarında kadını kotulemeye basladı cok ılgınc

öyle şeyler gördüm ki kayınvalidemden hep sustum yaşlıdır kırılmasın üzülmesin diye...kayınpederimde ayrı dert...eşime bile defalarca vicdan yapacağın şeyler söyleme derim ben aratırım ben konuştururum çoğu kez.yaşadıklarımı anlatsam şu yazdıklarınızdan utanırdınız....art niyetsiz iyi kalpli bir kadın böylede anlatılmaz ki arkadaş...bende öğretmenim ama annem okuma yazma bilmez tam bir anadolu kadınıdır ayıp mı???kayınvalidem köylüdür köyde yaşar tarlayla uğraşır zeytinle incirle uğraşır garip mi??aman allahım nasıl olurda böyle bir kadına gelin olurum ben???yazılarınıza göre kültür farkımız var ya...ne düğünümde ne istenmemde ne de başka bir şeyde çok zengin olduğu halde bir lirasını görmedim eleştirmedimde...istememiş vermemiş ne yapayım e tabii kültür farkımız var o çalışmış köylü ben fakülte mezunu değer görmemiş beni....olaya böyle bakıyorsunuz.onun niyeti ise ikinizde çalışıyorsunuz kendiniz yapın((ev aldım 5 bin lira eksiğim kaldıda vermedi 5 bin lira için 20 bin lira fazla ödeyeceğim neredeyse aldırmadı....canı istedikçe haber vermeden 8 saatlik yoldan gelir haber bile vermez.daha neler neler...

üzüldüm kayınvalideniz adına sizin gibi bir geline sahip olmak yeterince kötü bence.enteresan geldi bana.okurken çok eğlendim yalnız...kadın iyilik yapmış bohçasına ham ipekler koymamışta eşarp koymuş hey rabbim ya!!!bende açığım ve benim annem çeyizime koymuş eşarplar 50 den fazla.evini satıp ev almış yine yok...eşya almış yok..2 aylık kaldığınız evi sahiplense ne olur ya??o kendini övmeden siz onu yüceltseniz hediyeler alsanız....israfa kızar suç,namaz kılar eleştiri,dedikodu yapıyormuş sizin yaptığınız çok matah birşey ya...ayakkabısı varmış 30 tane bencede yazık israf,ne oluyor 30 ayakkabı olunca benim hiç 30 ayakkabım olmadı aman yarabbim ne kadar büyük kayıp...benimde evladım var rabbim sizin gibi gelinlerden uzak eylesin....

Size değil kayınvalidenize üzüldüm değmez bence sizin gibi bir insana iyilik yapmaya....

Son düzenleme:
buraya konu açtığımda sadece yazmak istedm. kaynanamın cömertliğinn bu kadar kıskanılcağı aklıma gelmemişti doğrusu. allah herkese benim "kayınvalidem" gibi bir kv nasip etsin diyorum. başka ne diyim. bizim aramızda kavga gürültü yok zaten. sorun da yok. çünkü bu şartlarda sorun olmaz. öyle yada böyle gayet verici bi kayınvalidem var çünkü. size kayınvalidemin bana yaptığı erişteleri,kuru yufkaları,reçelleri,zeytinyağlı yapraak sarmalarını,salçaları,tarhanaları kend kırıdğı fındıkları cevizleri rondodan geçirerek kavanozuyla bana verişini,kendi eliyle bana yaptığı üzüm pekmezlerini vesaire anlatacaktım daha. ben bunların farkında değilim mi sanıyorsunuz.tabiki farkındayım. kayınvalidemi seviyorum.çok sanslıyım evet. biliyorumm.

öğretmenlik konusuna gelince kusura bakmayın ama stedğim gibi kısaltma yaparım yanlış da yazarım acele yazıyorum klavyem basmıyor. vesaire. siz bu şeklde benm eğitimciliğimi değerlendiremezsiniz.burda imla kurallarına uyma zorunluluğu yok bildiğim kadarıyla.

haklısınız derdim falan yok benm. yanlış forumdayım keşke günlük kısmına yazsaymışım diyorum. okumak istemeyen de okumasın zaten. kaynanamla benim maceralarım bana kalsın.son olarak herkese dertsiz tasasız günler diliyorum .

hani demişsiniz ya ''onların hayallerinideki gelin değilim''bence onlar sizin hayalleriniz deki kv ve kp değiller...
ufak tefek hoşlanmadığınız şeyler olsa da iyi yönleri bu aksaklıkları örtecek derecede , görünürde..
sizde her olumsuzluğu kafanıza takmayın
kv.yüzünden boşanmak üzere olan bir arkadaş var başka bir konuda
varsın sizin iki aylık konakladığınız evinizde hoşlanmadığınız bir çiçek olsun..görmeyiverin..

ya önce dürüstce yazdigin icin
ustune gelinmesini yadirgadim
sen devam ettikce icimden nankor, simarik, hosgorusuz, empati yeteginden yoksun diye kizdim
simdi gulumseyiverdim
hem durustce anlatiyorsun hem olmadik yerlerde takiliyorsun
derdin yoksa otur sukret
lafini etme artik kayinvalidenin :)
ben kiskanmiyorum gercekten ama oyle bir anlattinki herkes kayinvalideni tuttu :)

Valla sizi kıskanmadım desem yalan olur.Çok şanslısınız Allah herkese hayırlı hoşgörülü kayınvalide versin.Anladığım kadarıyla siz kapalılık konusunu kendi kendinize takıntı etmişsiniz bence kafanıza bile takmayın eğer öle bişe olsaydı her ortamda yüzünüze vururlardı sıkıştırırlardı sizi.Rabbim cümlemizi iyilerle karşılaştırsın.

cok guldum sız gercekmısınız nasıl bır karaktersınız kıskanclık derken mecazı anlamda denılen sozu evırıp cevırmıssınız.

madem bu kadar verıcı farkındasınız derdınız nedır sızın yasam yada dunyaya bakısınıza uymadıgı ıcın mı derdınız anlamadım kımsede anlamadı sanırım :))

keske kendınıze pc nızde dosya acsaydınız yorum yazılmadan yazar yazar dururdunuz.bende kaynananızın macerası degıl sadece sızın maceranız bu baslık :)))

yanlış anlaşıldı galiba ben aldırmadım kend almak istedi.o daha çok etrafa karşı alıyor ayrıca. benim içn değil.birazda gösteriş var diyelim

kadın çok cimri kendine bir ayakkabı bile almıyor ama size ev döşüyor bende yanımda böyle cimri insanlar istiyorum eşyanın yerini değiştirdim diyosunuz kv geldi haahhh tmm sorun çıktı işte diye düşünüyorum kadıncağız size iyi olmuş böyle yaptığın diyor. yani size dert olan kv biz kk kadınlarına melek oldu zavallı kadıncağız kendini düşünüp bir ayakkabı bile almazken size yaptıklarına bakın

ayrıca sizin ayakkabılarınız size bile çok geliyor ki kesin lafını ediyordur 30 çift ayakkabısı var diye söylüyorsunuz. kadın lafını etmesede kendinizi biliyorsunuz zaten

her cumlene katılıyorum arkadaşım

arkadaş öğretmenliği yanlış anlamış sadece okuldaki öğrencileri eğitmek değil köylü,cimri,pasaklı,kv de eğiteceğini düşünerek evlenmiş ama yapamamış kv elektiriği açık bırakma konusunda ikna edememiş. 30 çift olmasada gel sanada 20 çift ayakkabı alalım demiş ikna edememiş.gel bende sana mini etek alıyım giy demiş giymemiş ama bu kadarda olmaz ki... bence sen hiç uğraşma bu kv eğitemezsin böylece kabullen gitsin

ben kaynanamı çok seviyorum. çok iyi anşlaşıyoruz. 2 yıllık evliyim nişanlılığı filanda sayarsak 3 yıldır tek sürtüşmemiz olmadı.. :) ne mutlu bana.. :)

tatlımbenımde neredeyse 10 sne oldu az önce gıttı hatta bende kv ıle cok ıyı anlaşıyorum cok sevoyorum onu eşim bayramda calışıyo bız onlara daha gıdemedık kalkmış oğlunu gelınını almış gelmış sagolsun rabbım herkese nasıp etsın benım kv gıbı ama bu konudan sonra benım kv gıbı bı kv olmak ıstemedım malum ıyı olmakta işe yarayamayabılıyomuş

bana öyle geldi ki sanki onlar sizden değil de siz onlardan hazzetmiyorsunuz.o zaman siz de namaz niyaz bilmeyen bir aile seçseydiniz kendinize..

30 çft ayakkabım yok benim zaten. ona fazla gelecek sayıda demek için o şkilde yazdım.ama cddi ciddi burda ayakkabılarımın sayısını paylaşacak değilim heralde.. zaten fazla da yok ..

her yazdığınızı anlamaya çalışarak okudum,empati yapmaya çalıştım ama son yazdıklarınızdan sonra gerçekten k.valideniz adına üzüldüm..ve düşüncelerinizi gördükten sonra sizin adınıza da üzüldüm....

arkadaş öğretmenliği yanlış anlamış sadece okuldaki öğrencileri eğitmek değil köylü,cimri,pasaklı,kv de eğiteceğini düşünerek evlenmiş ama yapamamış kv elektiriği açık bırakma konusunda ikna edememiş. 30 çift olmasada gel sanada 20 çift ayakkabı alalım demiş ikna edememiş.gel bende sana mini etek alıyım giy demiş giymemiş ama bu kadarda olmaz ki... bence sen hiç uğraşma bu kv eğitemezsin böylece kabullen gitsin

Yorum istememişsin sadece icini dökmekmiş amacın evet olabilir dök tabi. (yazmadan edemeyeceğim hem kaynanana çok iyidir elleriyle şunları bunları yaptı deyip hala kötülemeni pek anlayamadım ama senin sorunun tabi sen bilirsin.) Takıldığım tek bir nokta öğretmen olduğun halde kurduğun cümlelerin, kısaltmaların, ekleri yanlış kullanmaların daha sayabilirim. Burada kural var ''düzgün yazınız'' diye ama kural olmasa da öğretmen olduğun için kurala ihtiyacın yoktur diye düşünüyorum??

benim kaynana raporlu sinir hastası çok tutarsızdır ani çıkışları vardır sen bişey demişsindir ona 3 gün ağlar bi kere iyiyim demez hastalık hastası çook hizmet bekler sürekli oturur eltimle biz her işini görürüzü yaşlıdır yaşayacağı kaç sene daha aman gönlü olsun derim sabrımın bittiği deli olduğum anlar yok mu elbette var ama en önemlisi kalp kırmamak ufak tefek şeylerden ne gerek var kaç günlük dünya kaynanam çok cadı ama ben seviyorum ya birde oğlunu çok kıskanır ilk beni sorsun ilk beni öpsün yanyanayken hep benimle konuşsun ben eşime derim biz eve çıkınca ev geniş annen alınmasın diye insan böyle saçma sapan şeylerle uğraştıkca daha da mutsuz huzursuz oluyor bence hiç gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…