kaynana itiraflarım !

kusura bakamayın ama siz komplekslisiniz
kadın sırf sizin iyiliğinizi düşünerekte yappmış bütün bunları siz halen şöyle böyle diyosunuz
bence o kadın sizi istediği gibi bi gelin olarak görmeseydi size bi iğne dahi hediye etmezdi
laflarınızda eşiniz ailesini küçümsediğinizi hissettim ama ne yazıkki o aile haketmiyorsunun...

Kaynanan kötü niyetli değil. Sana kasıtlı bir hareketi de yok. Elinden ne yardım geliyorsa yapmış. (Biri bana ev sahibi olmam için para verecek var yaaa...) Saygısızlığı yok, oğlundan ayırmaya çalışmıyor. İlla ki kapanacaksın diye tutturmuyor. Arkandan konuşmuyor, hakaret etmiyor. Beynemaz diye birinden bahsetmiş, üstünüze alınmışsınız ama ben alınmak için hiç bir sebep göremedim. Aynı kişiye hırsız, üçkağıtçi vs. dese alınacakmısınız? Demekki sorun kayınvalidenizde değil.

Konu sahibi sorunun ne? Gerçekten...

"benim eşim onun en büyük oğlu ve de kızından sonra 3. ve son çocuğu."

Dediğin gibi 3 kardeşler ama eşi en büyük oğluymuş öyle diyor. kızdan sonra son çocuğu da var sanırım... Bende böyle anladım..

Olaya bak :37: bir cümle ancak bu kadar karışık yazılabilir :27: :27:

Kaç farklı yorum getirdik şurda (:
Ama en doğrusu bu sanırım, tekrar okuyunca bu daha mantıklı geldi.

gerçekten kaynana itirafları olmuş...

bi derdim var bölümünden itiraflarımız bölümüne taşınmasını talep ediyorum:))

"itiraf ediyorum kaynanam iyi biri ama ben sorun istiyorum"

yani onların hayalindeki geln değildm bence hala da değlim.[/QUOTE]

ONLARIN HAYALINDEKI GELINLERI OLMAMAMANIZ BENCE ÖNEMSİZ,KOCANIZIN HAYALINDEKİ KADINMISSINIZ Kİ SİZİNLE EVLENMİŞ:ssz:

kimbilir yıllarca sabahın bi körü elleri patlayıncaya kadar çalıştı tarlalarda.evlatları okusun adam olsun,ev bark sahibi olsun diye.bırak konuşsun ne varki.seni kötülemedikten aşağılamakdıktan sonra ne diye batıyor ki.senin yaşam tarzınla onların ki elbetteki uymaz.kadın köyden başka ne görmüş ki sana onu versin.nişan bohçam da yok yoktu ama hiçbiri işime yaramıyor diyorsun.kadıncağız elli tane yazma koymuş.ne kadar emek o sen biliyor musun.etek şöyleydi vs.ya yapmışya ona bak.
senede bir gördüğün birini bu kadar eleştirmen haksızlık:19:

:46::46:
ben de öğretmenim ve köylü bir aileye gelinim. nişan bohçam bir koca tülbentin arasına sarılmıştı. kenarı fistolu havlu ve yazmalardan, liflerden oluşuyordu.

buna kültür ve anane farkı denir öğretmenim.

insanları sırf senin istediğin tarzda bohça getirdiler diye de kınayamazsın. o zaman istemeye geldiklerinde "bohçada şunlar olsun" diyecektin. 50 tane tülbent, gelinine hazırlarken ne hayalleri vardı kadının değil mi, kendi mi göz nuru döktü, rica minnet ele mi ördürdü?

bu sadece sana değer verdiklerini gösterir. sevin yani. buraya yazılacak bir dert değil bence.

ayrıca çok da eski usul değil . insanları beğenmiyorsan ailesi yeni usul yaşayan bir bey seçecektin

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

topiği acan arkadaşım okudum okudum okudum cıx bulamadım sorun problem ne sıze kötu davranış ne eşinıze dolduruş var herkesın yaşam tarzı aynı olmak zorunda değil kadıncagız ev sahıbı olasınız dıye evınıde satmış yuklu mıktar para vermış aa sız keşke kendım alsaydım dıosunuz he her lafta ben aldım falan dese haklı bulurum ama öyle durumda yok keşke benımde eşimin ailesınden böle bı takvıye gelseydıde bende 10 yıllık kredı altuna gırmeseydım

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa yareen bende mutlu oldum valla
konuyu okudunmu yorumlara bayıldıııım
senden naber
neyse akşam bi ara topiğe uğrarım aslında ara ara uğruyorum ama karşılaşamadık:42:

evet tatlım topik pek aktıf degıl bende okudum tatlım benım uzuldumde aslında kayınvalıde olan kadıncagıza acıdımda ıyı nıyetlı bı ınsan okudugum kadarıyla ah daha senle cok muhappet edesım var ama buradada uygun olmaz akşam kaç gııbı gelırsın cnm

evet tatlım topik pek aktıf degıl bende okudum tatlım benım uzuldumde aslında kayınvalıde olan kadıncagıza acıdımda ıyı nıyetlı bı ınsan okudugum kadarıyla ah daha senle cok muhappet edesım var ama buradada uygun olmaz akşam kaç gııbı gelırsın cnm

eşimi postalayıp hemen gelicem
21.00 dan sonra gelirim canım malum eşim bu ara bensiz geziyo mecburen

Ben de söyle anladim: benim esim -onun en büyük oglu ve kizindan sonra- 3. ve son cocugu. Yani esinin bir abisi bir ablasi var. Neyse zaten cok da önemli degil, ama cidden bilmece tadinda.

Cok defa yazilmis ayni sey ama, sizin kadinla gercekten ne derdiniz var ben de anlamadim.
Alti üstü 2 ay kalacaginiz bir ev. 10 ayinda kaynananizin kalmasi sizin icin cok büyük bir avantaj. Yazliklara bile her sene kisin bos kaldigi icin tadilat yapilmasi gerekiyor. Yasanilmayan ev daha cabuk eskir.
Hem bence kaynananiz hic bi yardimda bulunmamis olsa bile, ona kisin orada kalmasini teklif etmeniz gerekirdi.
Onu anneniz olarak görmediginiz sürece sorunlar bitmez. O sizi bu kadar kabullenmisken, yaptiginiz hic dogru degil.
Bir de kim kime ev hediye ediyor bu zamanda, kisin kalacak olsa bile, kaynananiz sayesinde bir eviniz var. Sizin ailenizin de pek bi yardimi dokunmamis gibi.

Umarim burda yazilanlarin tümünden azicik ders cikarip, sadece böyle düsündügünüz icin bile kaynananizdan bir özür dilersiniz. Bu özür bi hediye gibi bi hosluk da olabilir. Bu da benim önerim.

Bayanlar bi saniye yahu.

kadın en başta belirtmiş zaten kendim içi,n yazıyorum bi nevi iç dökme dertleşme defteri diye.

Vay bana neden yaptı nasıl yapar diye yakınmamış ki sadece olanı anlatmış.

Çok da bi şikayet görmedim ben yazdıklarında.

Bi nevi günlük gibi bişey şöyle oldu şunu yaptı bunu yaptı felan demiş.

Bu şekilde yermenize pek bi anlam veremedim ben şahsen...

Dediğin gibi 3 kardeşler ama eşi en büyük oğluymuş öyle diyor. kızdan sonra son çocuğu da var sanırım... Bende böyle anladım..

Olaya bak :37: bir cümle ancak bu kadar karışık yazılabilir :27: :27:

normalde yazım şekline takılmam ama üstüne birde öğretmenim deyince kafam karıştı :53:

ben mi yanlış anlıyorum yada anlamıyorum: benim eşim onun en büyük oğlu ve de kızından sonra 3. ve son çocuk (o zaman ilk erkek evlat, bir erkek kardeşi var büyük erkek bu olduğuna göre ve ablası var ) buraya kadar tmm, ama sonra 3. ve son çocuğu dediğinde bu nasıl büyük oğlu hem son çocuk hem büyük oğlan tek oğlansa kısa yoldan en küçük evin tek oğlu diyebilirdi :52:

normalde yazım şekline takılmam ama üstüne birde öğretmenim deyince kafam karıştı :53:

ben mi yanlış anlıyorum yada anlamıyorum: benim eşim onun en büyük oğlu ve de kızından sonra 3. ve son çocuk (o zaman ilk erkek evlat, bir erkek kardeşi var büyük erkek bu olduğuna göre ve ablası var ) buraya kadar tmm, ama sonra 3. ve son çocuğu dediğinde bu nasıl büyük oğlu hem son çocuk hem büyük oğlan tek oğlansa kısa yoldan en küçük evin tek oğlu diyebilirdi :52:

:60: :60: :60: Konu sahibi gelse de kaynanasını boş verdim şu konuya açıklık getirse :1:

evet sanırım abla var 2 erkek kardeş var büyük olan konu sahibinin eşi sanırım :26:

konu sahibi yanlış anlamasın da bir deli kuyuya taş attı kaç kişi çıkartamadık :37:

:60: :60: :60: Konu sahibi gelse de kaynanasını boş verdim şu konuya açıklık getirse :1:

evet sanırım abla var 2 erkek kardeş var büyük olan konu sahibinin eşi sanırım :26:

konu sahibi yanlış anlamasın da bir deli kuyuya taş attı kaç kişi çıkartamadık :37:

Konu sahibinin ailesi kız çocuğunu evlattan saymayanlardan mı acaba?
Direkt erkeklerden başlamışlar saymaya..

Biraz olumlu olun, güzel bakın , güzel görün.. Ben hayallerindeki gelin değilim diye diye resmen iyiyken kötü olacaksınız.. hayalindeki gelinsin veya değilsin sana bugüne kadar tesettürlü olmadiğin için bi kere olsun laf soktu mu ? kırdı mı ? incitti mi ? küçümsedi mi ? hayır ise cevabın lütfen kadir kıymet bil.. kendi hayalindeki gibi olmasa da sırf oğlu mutlu diye gelinini benimseyen bütün annelere can kurban.. olabilir, belki içinden keşke gelinim de istediğim gibi olsaydı diye geçiriyor olabilir.. bunu hareketleriyle belli ederse, seni dışlarsa o zaman sorun var.. şuan bu kadın sana hiçbişey yapmıyo ki.. gül gibi geçinin gidin yaa ne istiyorsunuz anlamıyorum ki, allahım nolur hayırlı insanlarla kalbi geçinmeye niyetli insanlarla karşilaştir nolur yaaa...

Son düzenleme:
Back
X