• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana kaayinpeder görümce

Akıllandık geç olsa da. Boşver onların bizde hakkı olmasın. Önümüze bakalım fırsat verme bir daha asla. Yokyaa Yokyaa Konu sahibi sende aynen. Verdikce istiyorlar bir sonu gelmiyor ben onu anladım, evimde yaptığım kurabiyeye kadar istedi kv verdim de ne oldu ? Mesafeli olmak çok çok iyiymiş meğer, ne derlerse desinler evimizde ki huzurdan daha mı önemli ? Bir de harcamalarını artır bunu söylemeyi unutmuşum, sana vericem diye elinde para kalmayacak nasılsa eşin ailesinede yediremeyecek. Mecburi şeyler olsun, mesela alışveriş yaparken fazla fazla al evinde kalsın. Valla böyle kurnaz olmazsak bu işin sonu gelmez.
Ayyyynen öyle kardeşim. Alamıyorsan da biriktir. 3 lira deme 5 lira deme bozuklukları, ufak paraları hep biriktir. Öyle büyük para oluyor ki o . Kimseye ezilmeyecen bu devirde.

Düğün bitti kv lerin yaşadığı şehre gittik demişsin ön koltuk olayı o zaman olmuş. Sonra da eşime bu olayı anlattım diye düğünde odamı bastılar diyorsun. Düğünden sonra olduysa olay düğünde nasıl odanı basıyorlar.
Bi antalyada bide esimin yasadigi yerde dugun oldu gelemeyen akrabalarim icin antalyada hem kina hem dugun oldu

Akıllandık geç olsa da. Boşver onların bizde hakkı olmasın. Önümüze bakalım fırsat verme bir daha asla. Yokyaa Yokyaa Konu sahibi sende aynen. Verdikce istiyorlar bir sonu gelmiyor ben onu anladım, evimde yaptığım kurabiyeye kadar istedi kv verdim de ne oldu ? Mesafeli olmak çok çok iyiymiş meğer, ne derlerse desinler evimizde ki huzurdan daha mı önemli ? Bir de harcamalarını artır bunu söylemeyi unutmuşum, sana vericem diye elinde para kalmayacak nasılsa eşin ailesinede yediremeyecek. Mecburi şeyler olsun, mesela alışveriş yaparken fazla fazla al evinde kalsın. Valla böyle kurnaz olmazsak bu işin sonu gelmez.
Haklisim valla 100 verdikce 1000 umuyolar nankorler

Ben iki sene beraber yaşadım. Evimi ayıralı 1 hafta oldu. 2 senelik evliyim. Yani rahat neymis, nefes neymis yeni anladım. Bende senin gibi yapılana edilene ses çıkarmadım. Kayinbabam dedikodumu ederdi, kocamın arkasından atardı. Her seye bir laf bulurdu ( sanırsın kaynanam o ). Yinede sesimi çıkarmadım. Ama son senenin bi 5 6 ayında lafımı çekmemeye başladım. Zaten adım iyi olmadı hiç varsın bundan sonra da kötü gelin olsun dedim. Kendimi çekmedim. Hiç de pişman değilim. Tek pişmanlığım evliliğimin ilk yıllarında salak gibi her şeye tamam tamam tamam demem. Varsın adın kötü olsun. Sen uzulecegine onlar üzülsün lafını çekme. Zararın neresinden dönersen kâr. Böyle devam edersen de şöyle olur.

Artık kendi kendine konuşmaya, olaylara yorum yapmaya , kafanda senaryo kurmaya başlarsın.
Sinirini içine atar, kendi kendini yersin , Allah korusun bu da bir hastalık olarak sana geri döner.
Bir süre sonra kafanda kendinle konuşa konuşa, acaba böyle bişey oldu muuu yoksa ben kendi kendime mi öyle düşündüm ikilemine düşersin.
Kafanda sürekli onlar olur, yaşadığından birşey anlamazsin.
( Bunlar benim yaşadıklarım, az çok sana da böyle olur. )
Benim parmaklarım seyirmeye başlamıştı sinirimi içime ata ata.
Ama artık yeter dedim.
Eşime de dedim. Ben psikolok psikolok gezemen bu yaşımda ( asagilamiyorum yanlış anlamayın.)
Ağır haplar kullanıp kendimi mal edip dolanamam dedim. Yettti artık sabrım bu kadarmış dedim. Tabi eşim de çok şükür ki neyin ne olduğunu biliyordu ama taksitleri olduğundan ötürü evi ayiramiyordu. Yine bitmedi ama ayırdık . Şuan hiç kimseyi umursamiyorum. Kendimi olduğunca ezdirmiyorum. Kimse senin canından kıymetli değil. Lafımı çekmiyorum. Kendilerini mükemmel sanıyolar karaktersizler. Öyle hafifim ki. Şuan sadece kira ve fatura derdim var. Allaha şükür kendi evimin derdindeyim. Sende kurtulursun kafanda inşallah.
Ha bide bileziklerimi almaya çalışıyorum. Takilanlardan ümidi kestim artık. Bileziğimi verin yeter dedim. Sanki borç istiyomusum gibi davraniyolar. Ama onunda zamanı gelecek..
Rabbim hepimize yardim etsin suan o kafada kurma hasta gibi kendi kendimi yeme evresindeyim. Ama artik yok canimda kiymetlimi en fazla kafayi yemis derler desinler umrumda degil bana dert olacagina onlara dert olsun. Suan firsat kolluyorum uygun andan icimi dokucem. Zaten diyemedim niye sustum dye yiyorum kendimi. Artik varsin kotu gelin olayim umrumda bile degil

Aynen bu kanaatteyim artık bende. Cevap vermeye konuşmaya başlayınca " aa gelin gerçek yüzünü gösterdi " diyorlar, hiç düşünmüyorlar biz böyle yaptıkta bu hale geldi demiyorlar. Yüzsüzler çünkü. Ben kendim minnet edip istemedim benim takılanıma kadar alıp yediler üstüne birde bilerzikler gitti aklıma geldikçe deliriyorum. Geçen bayram lafı oldu yeni gelin altınsız bilmem ne diye kayınbaba yapıcam bayramdan hemen sonra dedi daha tık yok. Paralarıda var. Kaynana yaptırmıyor ama ben biliyorum. Allahlarından bulsunlar, ben yine onların taktığını koluma bile takmam bu saatten sonra sadece kendi ailem baya fazla takmıştı onlara üzülüyorum.
Benm o olmadi allahtan altinlarimi aldim istemediler cok sukur. Ne guzel gelin olurduk halbuki kendileri kaybetti. Ne vardi aile olsak uc gunluk dunyada kuru ekmegide paylassak ama sevgiyle yasasaydik. Ne gecti ellerine. Ne kotu biseydir bi insanin nefretini kazanmak. Tek kazanclari kul hakki. Ne emekle kurduk yuvamizi ne hayaller kurduk. Canimizi namusumuzu teslim ettik emek verdik. Yemedik icmedik aman evimiz dye ceyizimizi yaptik. Bunun icin miydi uc bes kopegin agiz kokusunu cekmek icinmiydi. Yazik hem onlara hem emeklerimize. Ama sirat koprusunden gecmeyede esek lazim derdi ananem sirtlarina binip gecicez sirattan...

Paragraf kullanmayı denemelisin çok faydalı bir şey

Ustunkoru okuyabilen çok karışık

Başı belliymis zaten sonunda böyle

Evlenmissin artik ya bu evliliği gudeceksin yada gideceksin.

Back
X