Kaynana kayınbabama ısmını koyarmıydınız bebişinize

nur kaynak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2023
269
-15
18
24
Kızlar bırsey sorucam bebegımın cınsıyetı bellı olunca kaynanam yada kayınbabamızın ısmını koymasak olurmukı sızce esım bırsey demıyo ama ılk gelınlerı ve ılk torunları olucak fakat aramız cok ıyı degıl onlarla benım hanı arayıp sormazlar cok sıkı degılız sızce napmalıyım

Benim kv ve kp ile aram iyi ama koymam. Bunun eş ailesi ile aranızdaki ilişki ile çok ilgisi olduğunu düşünmüyorum.Çocuğuna kv kp ismini koyana saygı duymakla beraber ne kendi anne babamın ne kv kp'in ismini koymam.

Kimsenin böyle bir talebi olmamış, niye durduk yere eşeğin aklına karpuz kabuğu düşüresiniz değil mi? ☺️
Canım hamıle oldugumu duydular aaa Mehmet Can gelıyo aa koz olursada hatıcemız gelıo ıkıncı ısmıde ıstedıgını koyun kuzum dıyıp sevındıler o an bırsey dıyemedım

Valla benim adım babannemin adı hiç sevmem böyle babanne anneanne dede ismi koyanları... Kendi çocuğum ismini kendim seçip koydum niye çünkü o insandan bi süre sonra soğursam neden ismiyle seslenmek zorunda kalayım

Valla benim adım babannemin adı hiç sevmem böyle babanne anneanne dede ismi koyanları... Kendi çocuğum ismini kendim seçip koydum niye çünkü o insandan bi süre sonra soğursam neden ismiyle seslenmek zorunda kalayım
Ayy cok dogru bır cümle yazmış helal olsun sana

Canım hamıle oldugumu duydular aaa Mehmet Can gelıyo aa koz olursada hatıcemız gelıo ıkıncı ısmıde ıstedıgını koyun kuzum dıyıp sevındıler o an bırsey dıyemedım
Tekrar kendi isimleri ile severler ya da bir şey derlerse isminin ne olacağına daha karar vermedik ama aile büyüklerinin isimlerini koymayı düşünmüyoruz deyin.

Eşiniz ne diyor bu arada?

Tekrar kendi isimleri ile severler ya da bir şey derlerse isminin ne olacağına karar verdik ama aile büyüklerinin isimlerini koymayı düşünmüyoruz deyin.

Eşiniz ne diyor bu arada?
Eşim ben tek isim koycam dedom tamam gülüm koy der hayır o olcak asla demez

Gelmeyin bu manipülasyonlara.
Gelen sizin bebeğiniz. Annesi babası sizsiniz. Kimseyi ilgilendirmez.
Bi de baskın dilekleri de erkek bebek:)
Boş verin. İkinci ismi de siz koyun ne demek hem, bu ne had bilmezlik?
Ben böyle bir yaklaşıma saygı duyamam. Ne bu, neden herkes bir üst soyun ismini çocuğuna koysun. Bütün sülale Şaban oğlu Şaban gibi. Çok saçma.

Ben böyle bir yaklaşıma saygı duyamam. Ne bu, herkes bir üst soyun ismini çocuğuna koysun. Bütün sülale Şaban oğlu Şaban gibi. Çok saçma.
Dogru ama bu konuda kaynım eltime cok baskım çocuğumuz olursa tek ısım annemın adı babamın adı dıo ıkıncıde olmıycak dıyo ne ayıp degılmı

Ben böyle bir yaklaşıma saygı duyamam. Ne bu, herkes bir üst soyun ismini çocuğuna koysun. Bütün sülale Şaban oğlu Şaban gibi. Çok saçma.
İkinci ismi siz koyun diye lutfediyorlar. Ne sinir bozucu...

Cok sagol abla çöl dogru bır cümle yazdın kız bu arada bende kinciyimdir
Maalesef bende 😅 o yüzden koyma eşinde bişey demiyorsa ben eşimle baştan anlaştım anne baba adı koymak yok koyarsan direk boşarım dedim 😅

Back
X