• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynana kayınpederle aynı ev?

Bizim apartmanın kapicisi da adam karısı 2 çocukları birlikte 2 odalık bi dairede oturuolardi. Oglanlardan biri evlendi çocukları da oldu aynı evde hala oturuyorlar. Yatak odasını oğluyla gelinine vermiş evdeki diğer bütün kişiler aynı odada yatıyor kalkıyor yiyor içiyor... Gelin de bazen copleri çıkarıyor merdivenleri falan siliyor sürekli yapıyor mu bilmiyorum. Böyle bi hayatınız olabilir yani... Birakamiyorsa ailesini başına çalsın.
Kabus gibi

Suan sevgi

sevgilyiz suan da.o evde yasanmaz zaten.ama ailemi birakmam diyo.Bi de o cumlesini anlamadim ben

Soldan geliyorlar bana.
Neyini anlamadınız sorabilir miyim?
Ailemi bırakmam demek aynı evde yaşayacağız demek.
Saçmalama o ev olmayacak demek başka bir evde hep beraber yaşayacaksınız demek.
Ailesi de kapıcılığı o başka evden de yürütebilir, ya da hepten bu işi bırakıp sevgiliniz ve sizin maaşınızla yaşayabilirler.

Aynı cümleyi kurmaktan yoruldum. Lisans mezunu, ekonomik özgürlüğü olan kocaman kadınsınız. Kendinize layık gördüğünüz hayat bu mu? Burda ben aynı ev istemiyorum diye bize söylemeniz bir şey ifade etmiyor farkındasınız değil mi? Bunu ailemden ayrılamam diyen sevgilinize söyleyeceksiniz. Size saçmalama deme haddini kendinde bulan kişiye.

P Portakalli ordek eski konularına baktım da. şunu merak ediyorum. aranızda cinsel olarak bişeyler yaşanıyor mu? çocuk evlenmek istemiyor seninle. belli oyalıyor ya da işi yokuşa sürecek davranışlar sergiliyor. ama ayrılmıyorsunuz. sanki seni kullanıyor gibi.

Sevgilimin ailesi kapicilik yapiyo.Evleri iki oda.5kisiler.Evlenimce ayni evde Yaşama konusu gecti.Ben o ev cok ufak cocuk falan olcak sigamayiz dedim.O da sacmalama o evde yaşamicaz zaten baska ev dedi.Ailesi birakmaz kapiciligi da.Ailemi birakamam diyo bazen.Bi de ben çalisiyorum.Cok sacma degil mi
Açık açık ayrı evimiz olacak mı diye sor. Sonra bir aksilik olabilir. Düşüncelerini net belli etmesen, sonrasında çok sıkıntı çekersin.

Ailemi birakamiyorum diyorsa , evlendiğiniz de daha büyük bir evde hep birlikte yaşamaktan bahsediyordur.

Bence sevgiliniz zaman kaybından başka birsey değil yıl olmuş kaç allah aşkına bu erkekler kendilerine yuva kurmak için evlenmiyorlar analarına hizmetçi alıyorlar sanki sallayın gitsin zihniyet değismez

Ailesini birakamazsa sizi bıraksın !!
Bile bile lades demeyin rica ederim,,forum böyle "eşcik"konuları ile dolu..
Az okuyun konuları ne demek istediğimi anlarsınız.

Sakın sakın sakin amannnn diyorum baştan konuş bunlari hatta sor sen bunu dedin ne demek bu benim kafama takıldı diye nasil is bu ailemi bırakamam ona zaten at aileni diyen mi var ama kendi ailesini de kuracak sakın ha beraber derse bile oturmayı kabul etme şimdi üzül sonra daha çok üzülürsün bizde son bir aydır hiç durulmuyor sular dün gece eşim kalktı uykusundan tuvalet neredeydi dedi şok oldum bizim psikolojimiz bozuldu artık benim durumuma dusme

Sevgilinin ailesi kapısını yapıyorsa çalıştıkları apartmanı birakmazlar sanırım. Yani çalıştıkları ve oturdukları apartman birse tabi. Değilse daha geniş bir yere çıkıp beraber yaşama olayı gündeme gelmiş olabilir.
Sizin ve sevgilinizin ayrı ev grcindirecek kadar geliri var mı

Sakın sakın sakin amannnn diyorum baştan konuş bunlari hatta sor sen bunu dedin ne demek bu benim kafama takıldı diye nasil is bu ailemi bırakamam ona zaten at aileni diyen mi var ama kendi ailesini de kuracak sakın ha beraber derse bile oturmayı kabul etme şimdi üzül sonra daha çok üzülürsün bizde son bir aydır hiç durulmuyor sular dün gece eşim kalktı uykusundan tuvalet neredeydi dedi şok oldum bizim psikolojimiz bozuldu artık benim durumuma dusme
Siz ayni evdemi yasiyosunuzmya cok birakamiyosa ayni apartman falan olsum

H
Sevgilinin ailesi kapısını yapıyorsa çalıştıkları apartmanı birakmazlar sanırım. Yani çalıştıkları ve oturdukları apartman birse tabi. Değilse daha geniş bir yere çıkıp beraber yaşama olayı gündeme gelmiş olabilir.
Sizin ve sevgilinizin ayrı ev grcindirecek kadar geliri var mı
Hem kapicilik yapiyo hem orda oturuyolar.ben sanmiyorum bu isi birakcaklarini.Ailemi birkmam demesi takldi kafama.ama hep diyo bana evimiz ayri olcak diye.Tabiki geciniriz.Bi de atansam rahat rahat geciniriz

H

Hem kapicilik yapiyo hem orda oturuyolar.ben sanmiyorum bu isi birakcaklarini.Ailemi birkmam demesi takldi kafama.ama hep diyo bana evimiz ayri olcak diye.Tabiki geciniriz.Bi de atansam rahat rahat geciniriz
O zaman hiç gerek yok birlikte yaşamaya. Acaba sevgiliniz maddi olarak çok mu bağlı ailesine. Yani sürekli para takviyesi varsa o yüzden de öyle birşey demiş olabilir. Sevgiliniz ailesine işlerde yardım ediyor mu yoksa hiç alakası yok mu

Bu adam seni istemiyor, sen kendini zorla yamıyorsun. Çok pişman olucaksın çok.

Back
X